“ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;” ΝΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΕ Λ@ΘΡΟΦΩΛΙΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ – ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΕ ΤΕΚΕ ΚΑΙ “ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ” ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1 ok

    Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στην οδό Γερανίου στην Αθήνα.

    Οι αστυνομικοί εισέβαλλαν σε κτίριο όπου υπήρχαν οι πληροφορίες ότι γινόταν διακίνηση να ναρκωτικών. Παρουσία εισαγγελέα έγιναν πάνω από 50 προσαγωγές ανθρώπων κυρίως από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

    Δείτε εικόνες:

    2 ok

    3 ok

    4 ok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Η Γερανιου ειναι στην Ομονοια οχι στα Εξαρχεια

    2. . Εξάρχεια και drugs δεν μπορώ να το πιστέψω μήπως είναι. fake news

    3. Μην ψαρώνει κανείς γιατί την συνέχεια την ξέρουμε.Θα κάτσουν το πολύ 2-3 μήνες μέσα θα τους ταίσουν να καρδαμώσουν και μετά πάλι έξω με επιδόματα για να κάνουν τα ίδια και χειρότερα!!!Μόνο το Πακιστάν έχει πάνω απο 200 εκατομμύρια κόσμο όλοι τους μαντραχαλέοι άχρηστοι Ισλαμοφασίστες.Η Ελλάδα έχει με το ζόρι 11 εκατομμύρια κόσμο απο τα οποία τα 3 εκατομμύρια (το ελάχιστο) είναι ξένοι Αλβανοί Πακιστανοί Μπαγκλαντές Γεωργιανοί Αιγύπτιοι κτλ.Δηλαδή μιλάμε για σκέτη τρέλα μια χώρα με 7-8 εκατομμύρια κανονικούς Έλληνες και χρεωκοπημένη θα ταίσει τις ΚΑΙ τις ατελείωτες ορδές των μαντραχαλέων Λάθρο του Πακιστάν.

    4. Μόνο για ένα κτήριο στην Γερανίου υπήρχαν πληροφορίες; Όλη η Γερανίου, όλη η Ομόνοια, όλο το κέντρο της Αθήνας είναι έτσι και υπάρχουν πληροφορίες. Έλεος δηλαδή….

    5. Και η πλάκα είναι πως δε φτάνει που δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος από δαύτους, δεν φτάνει πως τους έχουμε δώσει χαρτιά με στοιχεία που δηλώνουν αυτοί και που είναι φυσικά ψευδή, τους καλύπτουμε και τα πρόσωπα με μωσαικό; Ρε πάτε καλά; Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά… Δεν χρειαζόμαστε απλά Κασιδιάρη να βάλει τάξη και να σώσει αυτό το γελοίο κράτος, χρειαζόμαστε Χίτλερ, Στάλιν, Πολ Ποτ και Κου Κλουξ Κλαν μαζί…..

    6. ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΛΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ; ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ; ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ;

    7. Μη τρώτε σανο. Τους παίρνουν από κει, τραβάνε 2,3 πλάνα κ φώτο και καλά επιχείρηση σκούπα κ μετά από 2,3 μέρες θα τους ξαναφησουν ελεύθερους αφού θα τους ποτισουν κ τους ταισουν στο τμήμα σαν καλοί…… αστυνομικοί

    8. Αν υπήρχε μια ελληνική και σοβαρή κυβέρνηση δεν θα υπήρχε όλη αυτή κατάντια στη Ελλάδα.
      Η χώρα μας κυβερνιέται από ανίκανους Ξένο φερμένους τουρκοεβραιογυφτοτσιπροκουληδες με υποστηρικτές τους λάθρο εισβολείς, και εση φουκαρά έλληνα που τους ψηφίζεις και τους ταΐζεις μια ζωή μάζεψε ότι σου έχει απομείνει και φειγε για να σωθείς.

    9. Γρήγορα πολυπολιτισμικέ ελευθέρωσε τα παιδιά (τα ανήλικα ασυνόδευτα) για να συνεχίσουν το ταξικό τους έργο. Αλήθεια τον πρόεδρο τους και τον ανταρμαλακία τους ρωτήσατε πριν τους συλλάβετε; Κοιτάξτε τώρα πως θα καταντήσετε σαν τους προηγούμενους. Κλοπή ποδηλάτων πάσο γιατί θεωρείται μικρή γενικά η αξία και οι ιθαγενείς θα το καταπιούν πιο εύκολα ενώ παράλληλα βγαίνει το μεροκαματάκι των δυστυχισμένων σας. Συμπέρασμα πονηροί οι βλάχοι. Γυρνάμε σπίτι από τις δουλειές μας και δεν ξέρουμε αν το έχουν ξαφρίσει. Περπατάμε και κάθε τριάντα μέτρα κοιτάμε πίσω μήπως μας ακολουθούν. Κέντρο της πόλης για να το διαβείς πρέπει να έχεις κάνει risk assessment. Κατά τα λοιπά σας είμαστε ευγνώμονες που τους καλέσατε και στο δημαρχείο να υποβάλουν τα παράπονα-αιτήματα τους σε ένα ξεκούρδιστο λαό που πρώτοι εσείς απαξιώνετε. Πως είπατε; είναι πολλά τα λεφτά; Κατά τα άλλα σας πείραξε η χούντα και τούτο διότι σας είχε κλείσει το μαγαζάκι σας.

    10. Αυτούς τους δίνουμε και επιδόματα απ’ τους πετσοκομμένους μισθούς. Τους στεγάζουμε πληρώνοντας αδρά μέσω των ΜΚΟ στους διάφορους αλληλέγγυους διαμερισματούχους, αριστερούς της κακιάς ώρας με το ανύπαρκτο ηθικό πλεονέκτημα. Ο Μητσοτάκης μας ξεγέλασε. Μας είπε θα καθαρίσει την χώρα απ’ τους εισβολείς και μας πήρε την ψήφο. Να βγει τώρα και να μας πει στον έναν χρόνο που κυβερνάει πόσοι μπήκαν, πόσους κουβάλησε στην ενδοχώρα όσο εμείς μέναμε φυλακισμένοι στα σπίτια μας μην μας επιτεθεί ο κορωνοϊός και πόσες απελάσεις έκανε. Επίσης οφείλει να μας πει αν έκανε έλεγχο στις ελληνοποιήσεις που έγιναν επί Σύριζα και πόσες απ’ αυτές βρέθηκαν νόμιμες.

    11. η αστυνομία έχει πληροφορίες για πιθανή διακίνηση ναρκωτικών σε Ομόνοια και Εξάρχεια.

    12. Ανακάλυψαν την Αμερική;;;…… Χρόνια γίνονταν στην οδό γερανιου αυτά…. Την μαρίδα πιάσανε… Από πάνω είναι άλλοι…..

    13. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ…ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΜΕΝΑ…ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΤΟΥ ΟΙ ΤΣΟΙΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ…ΔΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΔΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ..ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΑΠΤΑ ΣΥΝΟΡΑ…ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ “ΤΣΙΜΠΑΝΕ”,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ

    14. Τώρα θα κλαίνε οι αναρχοάπλυτοι Αλβανιάριδες των Εξαρχείων που τους χάλασε η ΕΛ.ΑΣ την πιάτσα
      Αλλά και πάλι τι φυλακή τι έξω τα ίδια θα κάνουν ξανά , μόνο αν τους βάλετε στα ίδια κελιά με εθνικοσοσιαλιστές θα καταλάβουν οι λαθραίος εισβολείς του ισλάμ

    15. Χαχαχα τι πληροφοριες; αυτο συμβαινει χροονια εκει

    16. Χειροπέδες 2020 ! Αρε ελλαδαρα “παρα πολυ μπροστά!!!!!!!!!! “

    17. Περίεργα κουφά… Αντί να θολώνουν στις φωτογραφίες τα πρόσωπα των αστυνομικών για την προστασία τους , θολώνουν τα μούτρα των νεγροειδων μωαμεθανων λαθρο….έλα μνι στον τόπο σου !

      1. Πιο δίκιο δεν μπορούσες να έχεις. Τι προστατεύουν τα προσωπικά δεδομένα του παντελώς αγνώστου πουθενάκια λαθρο; ποιος θα τον αναγνωρίσει; εσύ και εγώ που (δεν) είμαστε κολλητοί του ή η μάνα του στο Πακιστάν; δεν πάνε καθόλου καλά.

    18. Αυτα τα ζωα εφερε ο μητσοτακης και ο τσιπρας για να δηλητηριαζουν τα παιδια μας με ναρκωτικα.γαμω τα σπιτια σας αλητες γαμω την τραβελοδημοκρατια σας .παπαδοπουλος ρε παπαδοπουλος αθανατος

    Comments are closed.