ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ! ΤΡΥΠΩΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΚΑΙ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ MAKELEIO.GR

    Κοινοποίηση:
    ανταρσυα

    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή εκπαιδευτικοί τονίζοντας πως τα δικαιώματά τους «μπαίνουν σε καραντίνα».

    «Αγωνιζόμαστε για να αποσυρθεί το νέο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση που στην γραμμή όλων των προηγούμενων αντιεκπαιδευτικών αναδιαρθρώσεων, εντείνει τους ταξικούς φραγμούς και τις ταξικές ανισότητες» επισημαίνουν οι εκπαιδευτικοί από τα σωματεία ΕΛΠΕ και ΣΕΠΕ και ζητούν να αποσυρθεί το «αντιδραστικό αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο».

    «Αγωνιζόμαστε για να αποσυρθεί το νέο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση που στην γραμμή όλων των προηγούμενων αντιεκπαιδευτικών αναδιαρθρώσεων, εντείνει τους ταξικούς φραγμούς και τις ταξικές ανισότητες, σπρώχνοντας έξω από την εκπαιδευτική διαδικασία μαθητές και μαθήτριες κυρίως από τα φτωχά και λαϊκά στρώματα, υποβαθμίζει και υπονομεύει παραπέρα τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών, προωθεί την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και των εκπαιδευτικών, την αύξηση του ορίου μαθητών ανά τμήμα, το εξεταστικό κάτεργο σε Γυμνάσιο και Λύκειο, οδηγεί σε συρρίκνωση και κλείσιμο τα ΕΠΑΛ, φέρνει αντιδραστικές αλλαγές στα προγράμματα σπουδών σε νηπιαγωγείο και δημοτικό. Aπαιτούμε από την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να εξασφαλίσει όλους τους απαραίτητους όρους και προϋποθέσεις για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων» επισημαίνουν στη σχετική τους ανακοίνωση – κάλεσμα στην κινητοποίηση.

    ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ekpedeytiko 1

    ekpedeytiko

    Όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη.
    Ο Πέτρος Κωσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς εντελώς μόνος.
    Το πανό κολλημένο με λευκοπλάστη στο στύλο. Ούτε δεύτερο άνθρωπο δεν μπόρεσε να βρει να το κρατήσει

    antarsia 1

    antarsia 2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Σήμερα στο σκαι γιατί είχαν δώσει βήμα να ακουστούν απόψεις ΑΝΤΑΡΣΥΑ με κάποια απίθανη Κουτσουμπα; αυτοί νακουγονται αλλά όχι οι χρυσαυγιτες; τώρα τους βγάζουν και στα καναλια; δεν μπορείς να μην υποπτευθεις ότι ο σκαι σαν δεξιό κανάλι για να μην χάσει συντηρητικός βάζει τους απίθανους καλεσμένους να προετοιμαζουν το έδαφος και λένε όσα δεν μπορούν δημοσιογράφοι του.

    2. Δυστυχώς ζει και κυκλοφορεί ακομα ο δολοφόνος της Μαρφίν αυτό το ανθελληνικο μίασμα.

    3. Αυτος μια χαρα ειναι.αλλωστε ειναι γνωστο κατοικιδιο του Σορος.
      Ειναι ενα απο τα πουλημενα το μαρια της χωρας.

    4. Και φυσικά δεν βρέθηκε κάποιος να τον συλλάβει για παράνομη αφισσοκόλληση, ρύπανση και προσβολή δημόσιου χώρου μεγίστης σημασίας, φθορά δημόσια περιουσίας (θα χρειασθεί ξαναβάψιμο η κολώνα) κλπ κλπ

    5. το σιχαμα ειναι κύπριος και επρεπε να εχει απελαθει δια παντός απο την πατρίδα μας

    6. ΠΟΛΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο “ΑΝΤΑΡΣΥΑ” ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!

    7. αυτο το σιχαμα ακομα κυκλοφορει??

      1. Ανοίκει στο συνταγματικο τοξο, γιαυτο ..

    Comments are closed.