ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΝΕΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΜΠΟΛΙΑΣΜΑΤΟΣ”. ΔΩΣΑΝΕ 3.209 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΜΕ 60 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΣΚΗΝΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ

    Κοινοποίηση:
    1

    Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε!

    Την στιγμή που οι ίδιες οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν ξέρουν τι τους γίνεται και έχουν μπει σε έναν απίστευτο ανταγωνισμό μεταξύ τους στον βωμό του κέρδους και της αρπαχτής. (Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες η Pfizer μας έλεγε πώς το εμβόλιο της είναι κατα 90% αποτελεσματικό και λίγες μόλις ημέρες μετά από τις ανακοινώσεις της  Moderna για αποτελεσματικότητα στο 95% κοντά τοις εκατό, σήμερα μας λένε και αυτοί για αποτελεσματικότητα στο 95%… και πόσα ακόμη έχουμε να ακούσουμε.), ο Βασίλης Κικίλιας βγήκε σήμερα να μας πει πως είναι έτοιμος να μας εμβολιάσει για να σωθούμε από τον κορωνοϊό! Τώρα με τι; Είναι άλλο θέμα…

    Δεν δίστασε μάλιστα να δηλώσει ότι θα κάνει πρώτος και αυτός το εμβόλιο (παρέα με τον Κούλη μάλλον) για να δώσουν το καλό παράδειγμα!

    Το εμβόλιο θα σας το κάνουμε πρώτοι εμείς κύριοι σε ζωντανή σύνδεση …και μετά θα το κάνετε και στον κοσμάκη!

    Αναλυτικά κάποια από όσα ειπώθηκαν σήμερα στην ζωντανή σύνδεση:

    Ο υπουργός Υγείας ξεκίνησε την ανάλυση του σχεδίου της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό. Αρχικά εξήγησε τις συμφωνίες της ΕΕ για την κεντρική προμήθεια των εμβολίων, τις εταιρείες που εμπλέκονται, αλλά και το πώς θα γίνει η διαδικασία στην Ελλάδα.

    Ακολούθως, τόνισε πως θα υπάρχουν 1.018 εμβολιαστικά κέντρα που θα εξυπηρετούν πάνω από 2.000.000 Έλληνες πολίτες το μήνα.

    Τόνισε πως θα κλείνεται ραντεβού είτε τηλεφωνικά, είτε με SMS.

    Δείτε τις κάρτες που παρουσίασε ο Βασίλης Κικίλιας

    κορονοϊός  κορονοϊός κορονοϊός

    κορονοϊός

    Ο Βασίλης Κικίλιας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
    Ερωτηθείς για τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σχετικά με το ενδεχόμενο να είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο υπουργός Υγείας απάντησε: «Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι είναι προαιρετικό και ο στόχος είναι να πείσουμε τους συμπολίτες μας για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού και θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες πολίτες για την ανταπόκριση στον εμβολιασμό για την γρίπη που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

    Νομίζω ότι το ίδιο θα γίνει και με το εμβόλιο Covid όταν αυτό έρθει. Έχουμε λειτουργήσει με διαφάνεια, λογοδοσία και ενημέρωση των συμπολιτών μας. Εγώ θα το κάνω πρώτος δίνοντας το παράδειγμα και πιστεύω ότι θα εμβολιάσουμε τέτοιο ποσοστό ώστε να χτίσουμε την ανοσία που χρειάζεται. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων το καταλαβαίνει κι έτσι θα προχωρήσουμε».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. ΠΟΛΛΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ ΑΓΧΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!!😀😀😀😀

    2. Βαλτε τα στον κωλο σας τα εμβολια!!!!!!μπορει να σας αρεσει κιολας.

    3. ..τον κοιτάς βρε παιδί μου στη φάτσα του και σκέφτεσαι ότι πρέπει να είναι ΜΕΓΑΛΟ Π@@Τ@Ν@Σ ΓΕΝΝΗΜΑ.

    4. Τα υποψήφια εμβόλια για την COVID μαστίζονται από θέματα ασφάλειας. Παράνομος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός βάσει της Άδειας Έκτακτης Ανάγκης (ΕUA)

      https://newradiofmb.blogspot.com/2020/11/covid-ua.html?fbclid=IwAR1ho0v7HjxHzurA31-KUE1FATtr6YY-rsxEYOqBQ95wNLG2_q9d1IKaXbM&m=1

      H1N1: Μια πανδημία που αγόρασε η Roche και η GlaxoSmithKline

      https://www.corvelva.it/el/approfondimenti/sistema-sanita/la-truffa-delle-pandemie/ah1n1-una-pandemia-comprata-da-roche-e-glaxosmithkline.html

      Οι ποινές στην GlaxoSmithKline στις ΗΠΑ

      https://www.corvelva.it/el/approfondimenti/sistema-sanita/case-farmaceutiche/le-condanne-a-glaxosmithkline-negli-usa.html

      5 από τα 7 εμβόλια που αναλύθηκαν δεν συμμορφώνονται

      https://www.corvelva.it/el/speciale-corvelva/vaccinegate-en/5-of-7-vaccines-analyzed-are-not-compliant.html

      Αίτημα διασαφήνισης του EMA για τους θανάτους από λίκνο που ακυρώθηκαν από τις εκθέσεις της …

      https://www.corvelva.it/el/speciale-corvelva/le-comunicazioni/richiesta-di-chiarimento-all-ema-sulle-morti-in-culla-cancellate-dai-report-glaxosmithkline.html

      Θανατηφόρα φάρμακα και οργανωμένο έγκλημα

      https://www.corvelva.it/el/approfondimenti/libri/salute-e-medicina/medicine-letali-e-crimine-organizzato.html

      ΣΟΚ! Δείτε πώς μας δηλητηριάζουν με τα εμβόλια…

      https://www.paraskhnio.gr/sok-deite-pos-mas-dilitiriazoyn-me-ta-e/

      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩ
      http://www.hellenicparliament.gr › …PDF
      8193120.pdf – βουλη των ελληνων
      17 Σεπ 2013 — Ειδικότερα, αναφορικά με την προμήθεια εμβολίων για τη Νέα Γρίπη Α Η1Ν1 : … Προς την εταιρεία «Glaxo Group Limited» εστάλησαν, η από 30-12-09 επιστολή,

      DEJA VU
      H1N1 (Από το έντυπο Ακάνθινο)

      https://athens.indymedia.org/post/1140286/

    5. ούτε οι εβραιοι δεν τον εμπιστεύονται.το ισραήλ θα παραγγείλει το ρώσικο;

    6. Μάλλον είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας που οι ερευνητές / παραγωγοί εμβολίων βρήκαν δωρεάν πειραματόζωα !

    7. Αυτό που δεν σας είπα αγαπητά μου γκοιμ,είναι πως θα έρθει η στιγμή που θα παρακαλείστε για να το κάνετε,κι ας ορκιζεστε διαδικτυακά.Το πως θα το δείτε σε λίγο καιρο,όταν δεν θα έχετε πρόσβαση σε τράπεζες,ΔΕΚΟ,όταν θα κλειδώθουν τα ΑΦΜ σας και το ΑΜΚΑ και δεν θα έχετε ιατρική περίθαλψη.Επειτα οι αρνητές μπαίνοντας στις μαύρες μας λίστες,φυσικά θα χάσετε και την εργασία σας,διότι θα θεωρείστε παρίες.Ολα είναι σχεδιασμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και έρχονται σύντομα.

    8. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουν να το κάνουν υποχρεωτικό σταδιακά. Πρώτα θα σπάσουν τα νεύρα του κόσμου από τα lockdown. Θα παρουσιάζουν συνέχεια υψηλό αριθμό κρουσμάτων και νεκρών και θα δίνουν παράταση στα lockdown. Θα υπάρχει ατέλειωτη προπαγάνδα σε όλα τα ΜΜΕ. Ηδη ξεκίνησε. “Τα κρούσματα παραμένουν ψηλά… Το εμβόλιο η μόνη σωτηρία… Φέτος είχαμε ρεκορ στα εμβόλια της γρίππης, Η συντριπτική πλειοψηφία το περιμένει” και άλλα τέτοια. Θα αφήσουν ένα μικρό διάστημα να δουν πως πάει και αν δε υπάρχει προσέλευση (που δεν θα υπάρχει ασχέτως τι λένε) θα αρχίσουν “Χωρις ικανό αριθμό εμβολιασμών δε θα σταματήσουν τα lockdown, … Δε μπορούμε να ανοίξουμε τις Εκκλησίες, … Δε μπορούμε να ανοίξουμε την αγορά κλπ” και αν πάλι δεν πιάσει, βλέπω να εκδίδουν πιστοποιητικά εμβολιασμού και να λένε “Οποιος εμβολιάζεται θα μπορεί να κάνει ότι θέλει, οι υπόλοιποι lockdown…” οπότε αν σταμματήσουν και την τηλεργασία θα λένε πχ στο δημόσιο. “Οποιος απουσιάζει θα θεωρείται αδικαιολόγητος και θα περνάει πειθαρχικό για να χάσει τη δουλειά του”. Θα υπάρχει δηλαδή πίεση με απειλές. Στο χέρι μας είναι να το αντιμετωπίσουμε.

    9. βάλτε τα ολα στο πάτο σας το φαρμάκι του αντίχριστου!

    10. Μακαρι να ειχαν την ιδια πρεμουρα και για τα νεα παιδια που φευγουν κατα χιλιαδες στο εξωτερικο…..γιατι δεν αντιδρουν τοσο αμεσα στις προβλεψεις οτι σε 30 χρονια θα ειμαστε 7 εκ ?

    11. Ακούστε και αυτό που λένε ο Κούλης και οι νουδούληδες.
      Λένε προσποιητά ότι ο εμβολιασμός είναι προαιρετικό. Είναι ψέμα.
      Η αλήθεια είναι ότι Κούλης και οι νουδούληδες αποφάσισαν όσοι Έλληνες δεν κάνουν το εμβόλιο θα φάνε πρόστιμο που θα πάει στην Εφορεία και θα είναι από παντού αποκλεισμένοι συν την φυλάκιση!!!!
      Αυτή είναι η χούντα ΝΔ ΑΕ που θέλει να δολοφονήσει υποχρεωτικά τον ελληνικό λαό με το να κάνει υποχρεωτικά με φασισμό εμβόλιο του θανάτου της ΝΤΠ!!!

    12. Να το κάνουν υποχρεωτικό. Και πρώτοι απολους να παν οι μπατσαρεοι να το κάνουν. Να ησυχασουμε από δαυτους. Ότι και να κάνουν όσο υπάρχει ακόμα χρήμα και δε το καταργούν για να φέρουν το πλαστικό χρήμα θα μας κλασουν τα @@ . Ας πάνε οι τεμπέληδες του δημοσίου και όλων ειδών οι μονιμαδες και εμάς ας μας αφήσουν ήσυχους. Τι θα μας κάνουν δηλαδή. Θα μας κόψουν το μηνιατικο?

    13. θα ειναι προαιρετικος λεει ο μπουλης… Αντιδραση σοβαρη θα υπαρξει ομως αν αλλαξει γνωμη ο Κουλης κ η βρωμοπαρεα του??

    14. ΟΡΜΑΤΕΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!! ΟΛΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ!!!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ!!!! ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ!!!!

    15. Έλεγε ο Άγιος Παΐσιος «Όσο και αν θέλει να κρυφτεί ο διάβολος πάλι τα κέρατα του προεξέχουν». Έτσι και τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι όλα είναι για το καλό μας,αλλά βλέπουμε και τα κέρατα. Και βέβαια ο Θεός δεν έδωσε το τρομερό εργαλείο της νόησης- τη λογική- για να την έχουμε να κοιμάται. Και όλα αυτά που κάνουν είναι άκρως αντιλογικά.

    16. καλά αυτά τα νούμερα που παρουσιάζει στην πραγματικότητα όμως δεν θα πατήσει κανένας . μόνο αυτοί που φοβούνται να μην χάσουν την ζωουλα τους μερικοί χιλιάδες παράδειγμα . οι υπόλοιποι σας φτύνουμε δεν ψιχαλιζει απλά σας φτύνουμε .
      ένα βλέπω θα γίνει της … το κάγκελο

    17. Αν λέγαν υποχρεωτικο θα μουλαρωναν ολοι και θα λεγαν δεν το κανει κανεις. Αρχικα λενε οχι υποχρεωτικο , να πανε εκει μονοι τους καποιοι. Αυτοι ελπιζουν να παει πολυς κοσμος (έλα μωρε ενα εμβολιο ειναι … ). Αν τυχον δεν πανε πολλοι απο μονοι τους για εμβολιο, μετα να δουμε αν λενε παλι “μη υποχρεωτικο”. Μεχρι να κανουν πολλοι το εμβολιο θα εχουμε συνεχεια αυξανομενο αριθμο κρουσματων. Λοιπον, προσωπικα: ΠΟΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ. Στο κατω κατω, την ψυχη μας να σωσουμε. Φοβουμαστε να κανουμε εμβολιο μη τυχον εχει μεσα τσιπακι και δεχτουμε ετσι το χαραγμα. Πειτε μας οπισθοδρομικους, πειτε μας οτι θελετε. Η αποψη μου για αυτα που γραφω ειναι προσωπικη και να μην επηρεασει κανεναν. Δεν σημαινει οτι η αποψη μου ειναι σωστη, δεν εχω σκοπω να διασπειρω ψευδεις ειδησεις και η αποψη μου αφορα μονο εμενα σαν ατομο και οσον αφορα τι σκεφτομαι να κανω.

    18. Διαβάστε τι έγινε στη Δανια, απέσυραν τον υποχρεωτικο εμβολιασμό γιατί επανάστησαν.Εδώ, τους δίνουμε το δικαίωμα να προχωρούν ακάθεκτοι.

      Στην Δανία ήθελαν να επιβάλλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό ακόμη και δια της βίας…

      Η Δανική κυβέρνηση υπέβαλλε σχέδιο νόμου το οποίο απέσυρε κακήν κακώς που θα επέβαλλε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ενώ θα έδινε στις αρχές την εξουσία με βίαιο τρόπο να εμβολιάζουν όσους αρνούνταν.
      Το σχέδιο νόμου μετά από εννέα ημέρες διαδηλώσεων και αντιδράσεων αποσύρθηκε.

      Ο λεγόμενος «επιδημικός νόμος» θα έδινε στη δανική κυβέρνηση την εξουσία να θεσπίσει υποχρεωτικά μέτρα καραντίνας εναντίον όσων έχουν μολυνθεί από τον κορωνοιό, ενώ θέσπιζε και ρήτρα υποχρεωτικού εμβολιασμού προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.
      «Η Δανική Αρχή Υγείας θα μπορούσε να καθορίσει ομάδες ατόμων που πρέπει να εμβολιαστούν για να περιοριστεί η μετάδοση του κορωνοιού.
      Πολίτες που αρνούνται να αποδεχθούν τα περιοριστικά μέτρα θα μπορούσαν να εξαναγκαστούν, θα μπορούσε η αστυνομία να τους συλλάβει και με απόφαση των ειδικών να εμβολιαστούν παρά την θέληση τους.
      Ωστόσο, μετά από εννέα συνεχόμενες ημέρες διαμαρτυριών κατά του νέου νόμου, η δανική κυβέρνηση απέσυρε το σχέδιο νόμου.

      1. κάτι αντίστοιχο νόμος 4682 έχει ψηφιστεί από 25/02(πριν μιλήσει ο που για “πανδημία”) στην ελλάδα. χαμπάρι δεν πήραμε…δεν πιστεύουμε τις μαλακίες του Κικίλια περί προαιρετικού εμβολιασμού όσο ισχύει ο νόμος.λέει ψέμματα εν πλήρει συνειδήσει…βέβαια αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι μαλάκας που δε ξέρει που παν τα τέσσερα…μη τον χαρακτηρίσω αμέσως κακόβουλο τον άνθρωπο…

        το προσκλητήριο του κ.Αντωνιάδη για όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό (23.500 υπογραφές)
        https://www.facebook.com/profile.php?id=100034437944878

    19. Μεγάάάλη μπίζνα αλλά το τερατώδες είναι που δεν πτοούνται, όύτε απο τα βρισίδια που τρώνε στους λογαριασμούς τους , ούτε απο τις μηνύσεις που τρώνε, ούτε απο τις απειλές.Το πάνε συνεχώς κι ένα βήμα πιο πέρα ακάθεκτοι.Εμείς φταίμε, δείτε Γαλλία και Γερμανία τι γίνεται.

    20. ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ SPUTNIK V ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΩΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΣΤΑ ΜΠΟΛΣΟΙ

    21. Τι το πέρασες το εμβόλιο ρε μεγάλε..ασπιρίνη! Κάνε και το δικό μου…800%Ουτε πεθαμένος….

    22. Καμια αξιοπιστια αυτη η κυβερνηση κι ας λεει προαιρετικο αυριο μπορει να λεει αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ.
      Μακαρι να πανε 7-8 εκατομμυρια εθελοντικα μπας και μας ξεχασουν.και δε μας τραβανε με το ζορι ολους.
      Εμβολιο του Γκειτς απαπαπα…
      Να μαζευτουμε να πατε.

      1. Θέλουν να πάει ο κόσμος με τη δική του βούληση για να μην χρειαστεί να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο,της βίας και του μίσους. Γι’αυτό έχουν τα κανάλια να παπαγαλίζουν ολημερίς αυτά που θέλει η κυβέρνηση.

    23. Τι το πέρασες το εμβόλιο ρε μεγάλε..ασπιρίνη? Κάνε και το δικό μου…800%.Ουτε πεθαμένος…

    24. Μητσοτάκη, Κικίλια, Πέτσα κάντε πρώτοι το εμβόλιο του θανάτου της ΝΤΠ για γρίπη και κορονοιός και θα πάτε για τα θυμάρια, για την άλλη ζωή…

    25. Λέει η χούντα ΝΔ ΑΕ όποιοι Έλληνες δεν κάνουν υποχρεωτικά το εμβόλιο του θανάτου που προσφέρει η ΝΤΠ θα είναι από παντού αποκλεισμένος συν 10 χρόνια για αρχή!!!!
      ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!!!

      1. Θα λειωσουν οι κανες πες τους , θ’αρχισουμε τα ψωνια και τις αναλήψεις στο πολύ τζαμπα λεμε

    26. Το αλαλούμ με τις καρτέλες κατά την διάρκεια της παρουσίασης από τον Βασίλη Κικίλια το πρόσεξε κανείς; Άλλα περιέγραφε και άλλα έδειχναν στις καρτέλες ….

    27. Όχι και πάλι όχι. Αντιδράσετε. Επιτέλους είναι λίγοι και είμαστε πολλοί!

    28. Το Τζενάκι θα το κάνει το εμβόλιο ????

    29. Αν κάνει το εμβόλιο η Τζένη, θα το κάνω κι εγώ αλλά από την ίδια σύριγγα….

    30. Εγώ ρωτάω γιατί τόση πρεμούρα από τον Βασίλη Κικίλια να κάνει υποχρεωτικά το εμβόλιο του θανάτου στον ελληνικό λαό; Για να κάνει ζόμπι και να τον στείλει στον θάνατο τον ελληνικό λαό επειδή θέλει η ΝΤΠ;
      Να ξέρει ο αποτυχημένος υπουργός υγείας της χούντας ΝΔ ΑΕ Βασίλης Κικίλιας ο ελληνικός λαός έχει το δικαίωμα να μην κάνει αυτό το εμβόλιο του θανάτου με το ζόρι.
      Ας φροντίσουν κάποιοι που ξέρουν τους νόμους να χτυπήσουν νομικά την χούντα ΝΔ ΑΕ να μην κάνει ο ελληνικός λαός το εμβόλιο του θανάτου που προσφέρει ο σατανάς Γκέιτς.
      ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΝΤΠ!!!!

    31. εμβολιαστικα κεντρα… τι δεν καταλαβαινετε ακομα; Οοοχι δεν θα πας στο γιατρο σου, ταχα οτι αυτα τα εμβολια θελουν -70 βαθμους.. αρα κατι εντελως κατι αλλο απ οτι μεχρι τωρα…

    32. καλό είναι όσοι πιστεύουν ότι τα εμβόλια είναι ακίνδυνα να πάνε να εμβολιαστούν να τελειώνουμε, με αυτά τα εμβόλια θα γίνει γρήγορα η δουλειά

    33. θα κανετε το εμβολιο αχαχαχαχ ενεση βιταμινης θα σας κανουν…πως θα φανειτε αληθινοι….ρε μην τους πιστευετε πραγματικα..τι σημαινει εμβολιακο κεντρο οτι και γνωστο να εχεις θα πρεπει νας πας εκει ασε που μπορει να ειναι και καμια επιτροπη του υπουργειο για ελεγχο ….τπτ παιδια παρτετο χαμπαρι η θα πεθανουμε ολοι η ξεσηκωθειτε

    34. Ο Χ Ι – ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!! OXI

      Ο Χ Ι ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ !!!

      ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ :

      ΜΗ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ:

      LIKE ΚΑΙ Ο Χ Ι !!!

      ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

      ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΕ 56.000 ΦΙΛΟΥΣ & ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ :

      ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ “ΦΙΛΟΙ”

      ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ “ΟΧΙ” ΕΔΩ !!

      ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

      Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

      Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

      Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας! http://www.oparlapipas.gr/2020/11/oxi.html#more

    35. καλο κανουν τα εμβολια θα αραιωσουμε απ τους μαλακες, ελα τρεξτε να παρτε σειρα να ησυχασει λιγο το κεφαλι μας

    36. Μόνο στην τριτοκοσμική Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί αυτό.Χάκερ μπούκαραν στην τηλεκπαίδευση παρουσιάζοντας τους μαθητές εικόνες και βίντεο από σκληρά πορνό.Αυτή είναι η σημερινή παιδεία της δήθεν Δημοκρατίας.

    37. Παγκόσμιος εμβολιασμός. Το όραμα του Gates ο οποίος όμως πιστεύει και στη συρρίκνωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

    Comments are closed.