ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΠΕΣ! “ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ” – ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΚΤΟΠΛΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ – ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Κοινοποίηση:
hlkhlk

Όλα τέλεια, όλα ρόδινα στο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης. Αυτό απάντησε ο Μητσοτάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου στη ΔΕΘ. Ο τύπος δεν έχει φρένα στην κοροιδία, ούτε ηθική. Δείτε τι απίστευτα είπε στη συνέντευξη Τύπου και πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από κανέναν μας. Ο τύπος πρέπει να πάει άμεσα σπίτι του και να μπει στο χρονοντούλαπο.

 

Προφανέστατα η πραγματική εικόνα είναι η ακριβώς αντίθετη. Διαβάστε εδώ τι έγραφε το makeleio.gr πολύ πρόσφατα μόλις στις 31 Αυγούστου. Δεν τα λέμε εμείς. Η έγκριτη Le Figaro τα έλεγε.

222% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο/Η Δεν πάει άλλο,δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε όταν νυχτώνει λέει:

    Τι λέει αυτός ο τύπος? Μας δουλεύει μες τα μούτρα μας ο Άχρηστος. Αφήστε δυο τρεις βάρκες αβοήθητους να τους φάνε τα ψάρια κ θα σας πω εγώ πως θα σταματήσουν να έρχονται τα λαθρο πιθήκια. Ακούγετε σκληρό κ απάνθρωπο ναι, όμως αφού δεν είμαστε Ιταλία κ οι δικοί μας είναι άχρηστοι εδώ που φτάσαμε οι αυτοί ή εμείς.. Δεν γίνετε να μην μπορούν να γυρίσουν τα παιδιά στο σπίτι από το φροντιστήριο μόνα τους. Δεν γίνετε στη χώρα μας να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε μετά της 8 το βράδυ.

  2. Μην περιμένετε εκλογές μέσα στο 2025. Αυτοί θα την εξαντλήσουν τη τετραετία. Όταν τους δίνατε 41% να το σκεφτόσασταν. Τώρα θα μας κάτσουν στο σβέρκο άλλα 3 χρόνια και χαιρετίσματα. Καληνύχτα Ελλάδα.

Leave a Response