«Η Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει για να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά δικαιώματά της», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο υπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, οι ενέργειες της οποίας δημιουργούν προβληματισμό στο ΝΑΤΟ, παρότι η Ατλαντική Συμμαχία τηρεί πολιτική ίσων αποστάσεων την οποία ο κ. Παναγιωτόπουλος χαρακτήρισε άδικη.
Παράλληλα, εξήρε τη στάση του Αμερικανού υπουργού άμυνας, ο οποίος στηλίτευσε την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία, και εκτίμησε ότι οι ενέργειες της Άγκυρας υπονομεύουν τη συνοχή του ΝΑΤΟ αλλά και απομονώνουν τον Ερντογάν.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι το υπουργείο Άμυνας μεριμνά για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, σημείωσε ότι έχει ανοίξει η συζήτηση για αύξηση του κονδυλίου για εξοπλισμούς. Τώρα είναι η ώρα να αναβαθμιστούν εξοπλιστικά οι Ένοπλες Δυνάμεις, είπε ο υπουργός επισημαίνοντας και την ανάγκη για προσλήψεις περισσοτέρων μόνιμων στελεχών.
«Επειδή μετά από δέκα χρόνια μεγάλης οικονομικής δυσκολίας, πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και να κάνουμε κινήσεις, εντατικοποιούμε αυτή τη δουλειά. Την περασμένη Παρασκευή περάσαμε από τη Βουλή την αναβάθμιση των αεροπλάνων F-16, αλλά και μια συμφωνία-πλαίσιο με γαλλικές εταιρείες, για να ξεκινήσει η στήριξη των Mirage» είπε ακόμη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αναφορικά με τις κινήσεις «θωράκισης» απέναντι στις τουρκικές κινήσεις και προκλήσεις.
«Ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις, σημαίνει ισχυρή αποτρεπτική ισχύ», τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, επιχείρησε να κλείσει την κουβέντα που έχει ανοίξει για αύξηση της στρατιωτικής θητείας, καθώς και υποχρεωτική στράτευση στα 18. «Επί του παρόντος δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Περιμένουμε τις προτάσεις της στρατιωτικής ηγεσίας και αποφασίζουμε» εξήγησε.
Οι αληταραδες σκοπευουν να μας χρεωσουν οτι σαβουρα υπαρχει σε οπλικα συστηματα στις αποθηκες της Ευρωπης και της Τουρκιας;χαχαχαχαχα
ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ=ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ…ΕΙΠΑΜΕ ΔΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΞΑΝΑ ΓΤ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ…ΑΡΑ ΔΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ…ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ
ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΕΓΕ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΕΝΤΟΡΓΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΟΖ ΜΕ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΑΡΣΕΝΗ ΟΠΟΥ Η ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ.
ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
17/12/2019
Σωστά Σωστέ !
δεν θα πάει κανείς να πολεμήσει για να υπερασπιστεί το νέο-κομμουνιστικό νεο-φιλελεύθερο ψευδοκράτος και να σώσει τις περιουσίες των βουλευτών και τα επιδόματα λαθραίων και γυφτων όπως και τις εκτρώσεις και τις αλλαγές φύλου που πληρώνει το ΙΚΑ. Δεν θα χυθεί αίμα για τους τραπεζίτες και τα συμφέροντα. Αν θέλουν μπορούν να πάνε να πολεμήσουν οι βουλευτές και οι συγγενείς τους.
Αφού λοιπόν δεν θα πάει κανείς να πολεμήσει, να παρακαλάς να μην σας έχουν ήδη πουλήσει τα πολιτικά γουρούνια που ψηφίζεις εσύ και οι συμπολίτες σου, όλα αυτά τα χρόνια γιατί, η χατζάρα του ισλαμοπίθηκου είναι μεγάλη. Δώρο θα σου κάνουν τον βιασμό σου αλλά και των οικείων σου!!
Πίθηκε ε πίθηκε!!!!!
Ο λαλιστατος Υπουργος μας Αμυνης διαλαλεί, κακώς δημόσια, γιά τήν επιτακτικη ανάγκη αναβάθμισης των οπλικών μας συστημάτων. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μείνει πίσω σε σύγκριση με την Τουρκία …..καί οτι δέν πρέπει νά κοιμόμαστε ήσυχοι σε περίπτωση θερμού επεισοδίου ! Ας αφήσει τήν πάρλα για τις αδυναμίες μας δημόσια καί ας προχωρήσει στα απαραίτητα άμεσα και σιωπηλά !