ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΙΧΩΣ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΖΑ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΚΑΤΙΝΑ; ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΗ – ΑΘΕΐΑ, ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ, ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

    Κοινοποίηση:
    sakellaropoyloy

    Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Θα δεχθεί αύριο μέλη οικογενειών ισραηλινών ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς

    Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αύριο 6 Νοεμβρίου, στις 11:00, θα δεχθεί μέλη οικογενειών ισραηλινών ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

    Το απόγευμα, στις 19:00, η κυρία Σακελλαροπούλου θα μεταβεί στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για να παραστεί στην εκδήλωση προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, που οργανώνει το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το ηλεκτρονικό περιοδικό Μεταρρύθμιση, με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. O Eβραίος Σημίτης το σάψαλο ακόμα ζεί;;; Κράτος μπουρδέλο είμαστε…Μωρή Προεδρίνα δεν ντρέπεσαι;;; Με τους Σιωνιστές και εσύ γλάστρα;;; Βλέπουν ότι χιλιάδες λαού είναι υπερ των αδερφών μας των Παλαιστινίων και κάνουν τα πάντα μαζί με τα ξεπουλημένα ΜΜΕ να δείξουν το καλό πρόσωπο των Εβραίων(το ποίο;;;;)

    2. ειστε κτηνοι ….οπου μπροστα τους βριζετε και πισω γουσταρετε τα εμπορικα εγκληματα…..

    3. Θα είναι και ο σωγραμπρος??? Ο κρεμανταλας???
      Ουστ μωρη σαύρα αστεφανωτη κι εσύ κι οι καλεσμένοι σου… φονιάδες είστε όλοι και το πλήρωμα έρχεται…δεν θα προλάβετε ούτε να “πατήσετε” στη γη… σατανάδες εγκληματίες..ουστ !
      Σήκω φύγε μόνη σου από εκεί ρε πουλημένο τομάρι που παριστάνεις και τη δημοκρατισσα.. γελοίο υποκείμενο! Άντε να χαθείς απλητη κουμμουν@..

    4. Αν ήταν παιδιά των εβραίων,όχι μόνο θα τα δέχονταν,θα στρώνανε και κόκκινο χαλί,όλοι οι πολιτικοί δωσίλογοι θα τρέχαν να υιοθετήσουν κιόλας να τα φέρουν σπίτι τους,για να δείξουν πόσο εβραιόδουλα τομάρια είναι

    5. ΑΥΤΗ Η ΣΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ ΝΥΦΙΤΣΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΡΓΙΟΛΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.
      ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ.
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΑΝΗΣΩ ΤΟΥΒΛΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ.
      ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

    6. Τι εχει να παθει για οσα εχει κανει …. δεν μπορει να το φαντασθει με τιποτα

    7. …..ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!…ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΥΡΑ!!

    8. για να καθαρίζει στάβλους με γουρούνια μόνο ειναι ικανή …
      μας την φόρτωσε η κούλα για να κάνει ο ανθέλληνας προδότης -μιζαδόρος ,τα πολιτικά του παιχνίδια …

    9. Ούτε για το πατσαβούρι που έχουν οι καθαρίστριες και καθαρίζουν δεν κάνεις μωρή.. μια πατσαβούρα είσαι που σε πληρώνουμε… θα βάλεις τα γατιά σου να τουα υποδεχτούν; Θα τους δώσεις και κανένα μαξιλαράκι με την φάτσα από τα γατιά σου;

    10. Η Κυρία αυτή, μου είναι παντελώς αδιάφορη, από τότε που έβγαλε την Ελληνική Σημαία από το Επίσημο Γραφείο της Προεδρίας.
      Ίσως δεν αντιλήφθηκε ότι το Γραφείο της Προεδρίας, δεν είναι προσωπική της υπόθεση, αλλά εκπροσωπεί την Ελλάδα και τους Έλληνες που την πληρώνουν γι’ αυτή την Τιμητική Θέση.

    11. Άσχετη άχρηστη και ανίδεη παντελώς ανάξια για το αξίωμα που της έδωσαν.

    12. Κάνετε μεγάλο λάθος. Όλα τα παιδιά είναι παιδιά του Θεού οποίου θεού και αν πιστεύουν.Τι έγκλημα έκαναν αυτά τα παιδιά που έμειναν χωρίς πόδια, χωρίς χερια, χωρίς νερό, φαγητό, ορφανά κτλ.? Γιατί αυτά τα παιδιά να πληρώσουν τα πάθη και τα μίση των φονιάδων των λαών? Μην χαίρεστε για αυτήν την δυστυχία που προκαλούν οι Ισραηλινοί στον λαό της Παλαιστίνης. Είναι απάνθρωπο. Θέλατε να ήσασταν στην θέση τους? Ντροπή.

    13. Πρός τιμή τού σιμητη πρέπει νά στηθούν κρεμάλες στό Σύνταγμα καί νά κρεμαστούν ό σιμητης καί όλοι οί σύν αυτώ προδότες.

      1. O Eβραίος Σημίτης το σάψαλο ακόμα ζεί;;; Κράτος μπουρδέλο είμαστε…Μωρή Προεδρίνα δεν ντρέπεσαι;;; Με τους Σιωνιστές και εσύ γλάστρα;;; Βλέπουν ότι χιλιάδες λαού είναι υπερ των αδερφών μας των Παλαιστινίων και κάνουν τα πάντα μαζί με τα ξεπουλημένα ΜΜΕ να δείξουν το καλό πρόσωπο των Εβραίων(το ποίο;;;;)

    14. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΛΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΑΕΙ ΣΤΙΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΙ ΤΑ ΜΝΟΙΜΟΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΙΡ ΜΠΑΡΑ

    15. ΑΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΟ!!!! ΑΥΤΗ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΜΩΧΑΜΕΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΕ ΤΟ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟΥΣ!!!

    16. Η κατίνα είναι μια κομμουνίστρια. Οι κομμουνιστές είναι πνευματικώς Ιουδαίοι.

    17. Μήν ξεχάσετε όταν έλθουν τά ανάπηρα παιδάκια από Γαζα νά καλέσετε τόν Κασελάκη να τούς κάνει επίδειξη Ακροβατικών .

    Comments are closed.