Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΡΓΗ! ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΕΡΣΙΝ ΤΑΤΑΡ! (Φωτο)

    Κοινοποίηση:
    ΕΞΩ

    Ποια Ευρώπη και ποιες κυρώσεις; Οι τουρκομογγόλοι συνεχίζουν το παραλήρημα των προκλήσεων και, όπως φαίνεται, παρά τις αντιδράσεις, τίποτα δεν τους εμποδίζει να εισβάλλουν πια στην πολύπαθη Αμμόχωστο.

    Στις 16.00 ακριβώς εισήλθε στο Βαρώσι από την παράνομη πύλη ο εκλεκτός της Άγκυρας, Ερσίν Τατάρ. Ο νυν ψευδοπρωθυπουργός και «υποψήφιος πρόεδρος» έγινε δεκτός από δεκάδες έποικους και Τουρκοκύπριους που έσπευσαν στα Βαρώσια για τη φιέστα της ντροπής που ήταν προγραμματισμένη για τις 16.00.

    Νωρίτερα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι κατοχικές δυνάμεις άνοιξαν την δίοδο που οδηγεί σε μέρος της παραλίας στην περίκλειστη πόλη. Σχεδόν 900 άτομα πέρασαν μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι της Πέμπτης.

    03c1b6827d06d7c8f47e27c1d626dd67

     

    sigmalive.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. H OYRSOYLA TA ΒΛΕΠΕΙ Η ΡΟΥΘΟΥΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΡΑ;

    2. ο στρατος ΚΑΤΟΧΗΣ των βρωμιαρηδων ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ την παραλιακη περιοχη ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που την κατελαβε. τωρα οι βρωμιαρηδες προπαγανδιζουν τον στρατωνα τους [την κατεχομενη κυπρο] ως κρατος, γι’αυτο και συνωστιζονται μπροστα στις καμερες με τα ματωμενα τους ΣΕΝΤΟΝΙΑ.μην αναπαραγετε εικονα απο την προπαγανδα ΤΟΥΣ.

    3. Ερωτηση προς τους Ελληνες πολιτικούς.
      Εαν στο μελλον η Ελλαδα με εθνικιστική κυβέρνηση πολεμησει με μια Τουρκια που θα έχει δημοκρατική κυβερνηση με ποιους θα ειναι ολοι αυτοι οι πολιτικοι;;;;;

      1. Ρώτα τη Μπακογιάννη, αυτή με τις τουρκικές οικογενειακές μπίζνες.

    4. Ο αρχιμασωνος-gay Καραμανλης εδωσε αμαχητι την Αμμοχωστο στους Αγαρηνους Ισμαηλιτες.ο ετερος…καππαδοκης-αρχιμασωνος της αγγλικης Στοας των Κορφων-Κερκυρας Δενδιας χαριεντιζοταν στην Μπρατισλαβα σημερα για το μουστακι του ισλαμιστη Ουιγούρου Τσαβουσογλου…φατε ΧρυσΑυγειάδα,λωβοτομημενοι νεοελληναρες!!!

    5. Ολα τα δημιουργεί η ύπουλη Βρετανία από το 1974 με τον Ατιλα ,που φέρει ευθύνη έως και σήμερα με τα βαροσια Ο ΟΗΕ είναι της πλάκας ξεφτίλα και φυσικά ευθύνη φέρουν οι Κύπριοι που σπαταλούν τα λεφτά τους στη Βρετανία Δημοψήφισμα για αποχώρηση των βρετανικών βάσεων στη Κύπρο
      Ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων της Κύπρου
      Συμμαχία στρατιωτική με σοβαρό κράτος

    6. Ζητείται Ελλην ή Ελληνοκύπριος πολιτικός με μαλαπέρδα και καρύδια . Διαφορετικά σε λίγο ο Τούρκος θα πάρει και την υπόλοιπη Κύπρο και καμμιά εικοσαριά νησιά. Χαζός είναι να μην το κάνει; Αφού εμείς κρυφτήκαμε μέσα στο βρακί των γυναικών μας. Χέστηδες, έ χέστηδες. Η ιστορία θα σας γράψει με ΜΑΥΡΑ γράμματα.Αν δεν μπορείτε και εάν δεν έχετε το ανάστημα τουλάχιστον παραιτηθείτε. Εδώ χάνεται η πατρίδα από προσώπου γης και εμείς αποπροσανατολίζουμε τον λαό με 10 μαλάκες φασισταριά και εάν θα πεθάνουν 10 υπέργηροι από κορονωιό. Πολύ υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.

    7. Βρωμοσκυλα Γερμαναράδες. Πριν λίγο ο τσαβουσογλου ανέβασε τουιτ. Λέει πως τουρκία και γερμανια μαζί δεν θα αφήσουν την Ελλάδα να έχει μαξιμαλιστικες θέσεις!!!!! Ρε Μητσοτάκη, τουρκοι και γερμανοι παρέα σφάζουν τους λαούς σε λιβυη Συρία και Αρμενία, τι έχεις να πεις τώρα για τους φίλους σου τους γερμανους?? Αυτά τα γ@μημενα φίδια που είχαν σχεδιάσει να δυαληθουν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας για να μπορέσει να εισβάλει ο τουρκος. Οι δεκάδες γερμανοι κατάσκοποι στα νησιά, οι δήθεν ρεπόρτερ και φωτογράφοι γερμανοι πράκτορες που με δεκάδες σαιτ χτυπάνε όλη μέρα τον πατριωτισμό του λαού μας και προσπαθούν να διχάσουν. Το τουιτ τσαβουσογλου σήμερα έριξε τις μάσκες. Γερμαναράδες, κάψατε μια φορά την χώρα μας, δεύτερη δεν έχει.

    8. ΟΙ Τούρκοι έτοιμοι να προσαρτήσουν τα Βαρώσια.
      Μην ανησυχείτε .
      Έχουμε Πολιτικούς και Πολιτικό σύστημα που κάνει τα πάντα για τα Εθνικά μας συμφέροντα .
      Πρώτα πρώτα έβαλε στη φυλακή τη Χ.Α που έφταιγε για όλα

      Μετά θα μπορούν εύκολα να πουλήσουν και τον λώκο τους

      αα και Να μην ακούω διαμαρτυρίες

    9. ΕΥΓΕ στο “Μακελειό” που κρατά ψηλά το θέμα της νέας τουρκοκτηνωδίας κατά της Κύπρου και δεν πέφτει στην παγίδα της φυσσομανίας… Η εν Ελλάδι αριστερά είναι, κατ’ ουσίαν, δρακουλιάρα, ψοφάει να υπάρχουν νεκροί κι αίμα να ρέει ποταμηδόν ώστε πάνω σ’ αυτά ξεδιάντροπα να “πολιτεύεται”… Έγινε ένα έγκλημα ποινικού δικαίου, βγήκε η απόφαση… Τί άλλο; Είναι ικανή η φρικτή και ξεφτιλισμένη πλειονοψηφία των ελλαδικών μέσων “ενημέρωσης” συνεπικουρούμενη από “καλλιτεχνάδες” (αλήθεια οι “καλλιτεχνάδες” με τα γλυκερά τραγουδάκια θα ρίξουν κάποια φραστική, έστω, σφαλιάρα στα μάγουλα του ισλαμοτύραννου της “γείτονος” γι’ αυτά τα σκαιά που κάνει κατά της Κύπρου ή τους ενδιαφέρει πώς να βρουν κάνα κονέ για συναυλίες στην τουρκία;) που δεν είχαν πει το παραμικρό για το σκοπιανό και κάνουν συστηματικά το παπί για κρίσιμα εθνικά θέματα, να μας κάνει ισάξια την Μάγδα Φύσσα με την… Ελληνίδα Γυναίκα της Πίνδου τον καιρό του 1940… Αλλά πού να νοήσει η ελληνόφωνη ιδεοληπτικοφανατισμένη ταραχοποιός παρακμή που βασανίζει την Ελλάδα από “Μέτρον Άριστον” και “Μηδέν Άγαν”.

    10. Και ο Δένδιας την ίδια ώρα στην Τσεχία αγκαλιαζόταν με τον ΤΣάβουογλου και του λέγε για το μουστάκι. Και τώρα ο Σκάι και ίσια Κοσιώνη έχουν καλεσμένοι την εισαγγελέα Κουτζαμάνη η οποία μιλάει για τον εαυτό της και το τεράστιο έργο της. Ελλάδα καληνύχτα.

    11. δεν νιώθουν καμμία οργή οι λαοί που ήσαν έξω από το εφετείο

    12. γιορτάζουμε την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

    13. Που ειστε ρε ..συνταγματικο δημοκρατικο τοξο να φωναξετε για την κυπρο; που εισαι …νταλαρα, που εισαι ..αδωνι(που ελεγες οτι δεν θα γινοταν τζαμι στο κεντρο της αθηνας), που εισαι τσιπρα που σε νοιαζει μονο η μανα του φυσσα και οχι η μητερα του παιδιου που σκοτωσανε στην ακροπολη οι λαθρομεταναστες; που ειστε δεξιοι, αριστεροι και κεντρωοι, που ειστε δικαστες, που ειστε αντιεξουσιαστες που σας πειραζει η εξουσια στην ελλαδα και οχι η δικτατορια του ερντογαν; που ειστε ολοι εσεις οι υποκριτες που με την κυπρο σε τουρκικη κατοχη πανηγυριζετε για την κλεπτοκρατια στην ελλαδα!!! Που εισαι χαρδαλια να απαγορευσεις τις λιτανειες και τις παρελάσεις οταν 20.000 κοσμο εξω απο το εφετειο κανατε οτι δεν τους ειδατε! Ξυπνατε ελληνες, χανετε η πατριδα. Τωρα που ξυπναμε,ομως, θα σωθει η πατριδα ανθελληνες. Να ειστε σιγουροι!

    14. ΟΙ τουρκοι αλωνιζουν και εδω στη βουλη αγωνιζονται πως θα δωσουν ιθαγενεια οχι υπηκοτητα στους λαθραιους,μαλιστα μιλανε για νεους ελληνες9ΒΑΡΟΥΦΑΚΗς,ΚΑΜΙΝΗς,ΜΟΥΖΑΛΑς0,οποτε τη φωναζετε αφου εχει αποφασιστει να αλλαξουν το γενος των ελληνων με ολες τις φυλες του κοσμου που ειναι κατΑ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΑΩΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
      ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΙΛΑΝΕ Η ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ /ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΚΕΜΑΛ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΝΟΝΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ

    15. Αφού ούτως ή άλλως στα Κατεχόμενα είναι…Ό,τι θέλουν θα κάνουν…Ποιός θα τους κάνει ντα; Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΤΡΑΜΠ;;;

      1. Φίλε τα Βαρώσια δεν ήταν στα κατεχόμενα. ¨Ηταν νεκρή ζώνη όπου ο ΟΗΕ εμπόδιζε με την παρουσία του τους Τουρκομογγόλους στο να διεισδύσουν.

    16. Γιατί, τους εμποδίζει κάνεις; οι δικοί μας τι κάνουν;

    17. Βάλε της Μαρέγκας το στριγκάκι…Τσιπροτάακηη…Τσιπροτάακηη!!!!

    18. οι βρωμιαρηδες ΕΚΘΕΤΟΥΝ τις σημαιες τους.

    19. Θα το πούμε στο θείο Τραμπ, στον αδερφό μας τον ΟΗΕ και στην αδερφή μας την ΕΕ. να τους κάνει νταντά.

    20. Ανοίξανε τα βαρώσια οι μογγόλοι και ο μασονοδένδιας χαζογέλαγε με τον τσαβούσογλου, μας έχουνε φλομώσει 2 ημέρες με τήν δίκη τής χρυσής αυγής λές και πιάσανε τήν 17Ν και οι τούρκοι αλωνίζουν.

    Comments are closed.