ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΕΙ! Ο ΖΕΛΕΣΝΚΙ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΕΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ… ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    zelensky-erdogan

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι για άλλη μια φορά θεώρησε σκόπιμο να αποθέωση τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με προσωπικό του μήνυμα στο Twitter. Έγραψε συγκεκριμένα:

    «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ερντογάν για την ενεργό συμμετοχή του στη διατήρηση της συμφωνίας για τα σιτηρά, για τη σταθερή υποστήριξή του στην κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Συζητήσαμε περαιτέρω βήματα για την επιστροφή αιχμαλώτων και πολιτικών κρατουμένων. Βασίζομαι επίσης στην υποστήριξη του και σε αυτό».

    Να υπενθυμίσουμε ότι η Τουρκία θησαυρίζει από την αμφιλεγόμενη στάση της στον πόλεμο της Ουκρανίας, σε αντίθεση με την Ελλάδα η οποία πληρώνει βαρύτατο τίμημα. Οικονομικό και εθνικό. Εάν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί της κυβέρνησης για τον αφανισμό της ελληνικής γηγενούς κοινότητας της Ουκρανίας, τότε θα μιλάμε για μία νέα εθνική καταστροφή έναν αιώνα μετά την μικρασιατική.

    Το γεγονός πάντως ότι ο Ζελένσκι έκανε αυτή την διθυραμβική ανάρτηση λίγες ώρες πριν την άφιξη της προέδρου Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του υπουργού άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Κίεβο, είναι τουλάχιστον προκλητικό απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες.

    Και αντί να ματαιώσει την επίσκεψή της, η κυρία Πρόεδρος εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στην εμπόλεμη χώρα λες και δεν συμβαίνει τίποτα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠτΔ ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ?

    2. Για τον Έλληναρα….ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ,ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ…..

    3. Δεν γινεται να ριξει μια βομβα επανω της ο πουτιν να τελειωνουμε μ αυτη την χεστρα;

    4. Πίσω από τον Εβραίο Ζελένσκι είναι δύο από τους μεγαλύτερους Εβραίους ολιγαρχες, οι Ιγκόρ Κολομοσκυ και Βαντίμ
      Ραμπινοβιτς, οι οποίοι μεταξύ των άλλων διαθέτουν ΜΜΕ, ποδοσφαιρικές ομάδες , τράπεζες, εργοστάσια, ορυχεία.

    5. Αν αυτη ειναι ΠτΔ εγω ειμαι ο Μεγας Αλεξανδρος ! Μια ξεδιαντροπη γιαλαντζι κνιτισσα ειναι, ανθελληνας, αθεα και τιποτα περισσοτερο η λιγωτερο! Ερντοκλαν μετρημενα τα ψωμια σου και το ξερεις γι αυτο γαυγιζεις!
      Γοβα σημωνει η ωρα σου! Δυστυχως δεν προλαβες να τα χαρεις τα φραγκα σου δοσιλογε αλλα κατεστρεψες τον Ουκρανικο λαο πιονι του σαψαλου!

    6. Μονο μια επανασταση δηναμικη θα μας σωσει απο τους τυρανους που μας κυβερνουν.
      φωτια και τσεκουρι σε ολους τους προσκηνημενους χαος σε ολη την χωρα.
      θανατος σε ολους τους προδοτες εφιαλτες.
      ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ.

    7. Ζελεσνκι αντε αγόρι μου πήγαινε να παίξεις σε κανα σίριαλ κατέστρεψες την χώρα σου, και όλο τον κόσμο με της μαλακισμενες σου επιλογές καταθι έχεις τόσα εκατομμύρια πιόνι των πλούσιων βγες ρε να πας να πολεμήσεις που θα πούμε και στον ΕΡΝΤΟΓΑΝ ευχαριστώ.

    8. Τρέχει η μαϊμού πρόεδρος μαζί με τον υπουργό πιτογυρο για να τους δουν Βρυξέλλες και Ουάσινγκτον και να τους στηρίξουν να ξανάβγουν. Δεν πήρανε μάθημα από τους προηγούμενους ο Κοτζιας που έτρεχε από εβραϊκά συμβούλια Αμερικής μέχρι Βρυξέλλες και ΟΗΕ να βαφτίσει τα Σκόπια Μακεδονία, ούτε βουλευτης δεν είναι. Ο Προκόπης μια θητεία ως πρόεδρος και πήγε σπίτι. Σε λίγο και αυτοί τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν τους προδότες ουδείς.

    9. Καλλίτερα…Να μείνει για πάντα εκεί…

      Και να μας αδειάσει τη θέση…

    10. Ζητάμε από τον Ρώσο πρόεδρο να μας απαλλάξει από την γατομάνα.

    11. Πρόεδρος ρεζίλι, σκουπιστρα , θείτσα ολκής.

      1. Μην λησμονουμε η Σακελλαροπούλου ήταν και είναι μια κομμουνίστρια γι’ επελέγη για πρόεδρος από τον Μητσοτάκη.

    12. ο ΜΠΟΓΙΑΣ κ να την πεταξει στην ΧΩΜΑΤΕΡΗ

    Comments are closed.