ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ MY MARKET: ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ MY MARKET ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;

    Κοινοποίηση:
    FVTO ΓΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ

    Θεσσαλονίκη , Ωραιόκαστρο., 6η Οκτωβρίου 2020 .


    Αναγνώστης της εφημερίδος μας τα στοιχεία του οποίου ειναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, μας κατήγγειλε το εξής και ρωτάμε να μάθουμε επωνύμως τι ακριβώς συμβαίνει από τους καθ ύλην αρμόδιους:
    Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    ” ‘Εχω ζητήσει επανειλημμένως να αγοράσω την εφημερίδα σας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης που και στα δύο έχει στάντ για εφημερίδες- και στα δύο καταστήματα- και δεν έχουνε την εφημερίδα Μακελειό.
    Θα ήθελα να υπάρχει και στα δύο σούπερμάρκετ MyMarket του Ωραιοκάστρου και η εφημερίδα σας που ψάχνω εν αγωνία να την βρώ και δεν μπορώ.

    ‘Οπως επίσης δεν υπάρχει η εφημερίδα σας σε Κεντρικό Περίπτερο του Ωραιοκάστρου στην Λεωφόρο Θεσσαλονίκης ακριβώς μπροστά από τον Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού .

    Στο Ωραιόκαστρο ζεί η Ελίτ της Θεσσαλονίκης Μεγάλοι Επιχειρηματίες Επιφανείς Δικηγόροι, Γιατροί, όλη η αφρόκρεμα. Γιατί δεν αφήνουνε ελεύθερα την κυκλοφορία της ?

    Σε αυτά τα 3 νευραλγικά σημεία που περνάνε χιλιάδες κόσμος δεν υπάρχει η εφημερίδα σας ? Γιατί ?

    Υποστηρίζουμε ενθέρμως τον Κύριο Στέφανο Χίο, το Επιτελείο του και την Εφημερίδα του .

    Ο ‘ Αγιος Παντελεήμονας και η Παναγία Μας να σας Προστατεύει.

    ‘Ενας ένθερμος Υποστηρικτής σας.

    Μφχ.,
    Γιάννης Π.
    Απόστρατος Αξιωματικός Ε.Α.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Μια ζωή αραβοκρητίκαροι! Το Μαυριτανικό αίμα νερό δεν γίνεται! Τουλάχιστον να μην έλεγαν κι εκείνα τ’ αστεία πως είναι κατευθείαν απόγονοι του Μίνωα….

    2. Στις γαλέρες φαίνεται απαγορεύεται το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Για να τραβάν κουπί οι σκλάβοι των 300 ευρώ χωρίς πολλά πολλά !!! Το να “ξυπνήσεις” σ’ αυτή τη χώρα είναι κακούργημα !!

    3. Καλα, ας μας πει το μακελειό γιατί δε ανεβάζει τα σχόλια μας καταρχήν..

    4. Και στο κατάστημα νέας Σμύρνης !!!!εχει όλα τα κουτσομπολίστικα και μόνο μια φορά είδα το μακελειό !!!τα μαζεύουν να ξέρετε !!!!!!

    5. Υπάρχει λογοκρισία παντου οπως το μακελειό δεν αφήνει σχόλια που μπορει κάποιος εκφέροντας την γνωμη του αν δε συμφωνει ,το ιδιο κανει και το facebook στο μακελειό μια φορα πηγα να στείλω σε ενα φιλο ενα άρθρο του και το face δεν το έστελνε ετσι τωρα κανει ο οποιοσδήποτε.

    6. Στις Σέρρες πάντως στα sm Μασούτης την βρίσκω κάθε μέρα.

    7. Ούτε σοκοφρετα από κει και γενικά από τα μαγαζιά του δεν είναι μόνο τωρινο τι να ξεχάσουμε τα 300 ευρώ χαμόγελο???τα 300 ευρώ χαμόγελο μερικοι δεν τα ξεχνάμε… το μακελειό τα λέει όπως είναι χρόνια τώρα και την ίδια γραμμή να συνεχίσει.υγεια και προσέξτε που αφήνεται τα λεφτά σας

    8. Αυτό δε φαίνεται δημοκρατικό αλλά φασιστικό. Αν μέχρι αύριο δεν έχουμε μια πειστική εξήγηση θα πρέπει να σταματήσουμε να ψωνίζουμε από αυτή την αλυσίδα. Εύκολη απόφαση με τόσα σουπερ μάρκετ δίπλα μας. Ο μαρινάκης δε με ενδιαφέρει, ούτε η ομάδα του μου αρέσει ούτε το κανάλι του.

    9. Πάντως δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται στο Ωραιόκαστρο με τις κλεψιες.
      Κάτι σπίτια 150 τμ. νοικιάζονται για 300€ το μήνα. Φοβούνται για τη ζωή τους ,όλοι έχουν όπλα εκεί.

    10. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΚΕΤ ΜΟΝΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

    11. Απλό είναι, ζούμε στην κολοβή δημοκρατία της παγκοσμιοποίησης. Οι πατριωτικές φωνές φιμώνονται. Η χώρα θα αναπνεύσει, μόνο όταν θα εκπνεύσει και ο τελευταίος κατσαπλιάς της μεταπολίτευσης.

    12. Ο Σκλαβενίτης την έχει φάτσα φόρα… Δικός μας Πατριώτης είναι σίγουρα.

    13. Είναι σίγουρα εντολή του αφεντικού τους Μαρινάκη Εδώ κτυπηθηκε ο Χίος και οι εφημερίδες τα Νέα και Βήμα δεν έγραψαν τίποτα απολύτως Μεγάλη μαφία στην Ελλάδα της διαφθοράς αλωνίζουν με μπράβους και με τσαμπουκά παντού ενώ όταν είναι στο εξωτερικό για διασκέδαση γίνονται κουνέλια στην ηρεμία

    14. ε …ας πει κι ο στεφανος οτι….οι αναγνωστες του να μη ψωνιζουν απο αυτα τα μερη που δεν την εχουν…και να δειτε μετα σε ποσα δευτερολεπτα την τοποθετουν…!!!!!

    15. Τι καθεστε και χολοσκατε…. “τακτοποιηστε τους δια της νομικης οδου” βρε….

    16. Πάντως στον Σκλαβενίτη του Πύργου την έχουν κάθε μέρα μπροστά μπροστά!

    17. Οντως και μένα με εκανε εντυπωση ειχα παει πριν 2 μηνες και ειχαν μεχρι τα νεα της Μαρικας εκτος απο το Μακελειο σε ολη την κωμόπολη
      Γιατι;

    Comments are closed.