ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: «ΨΕΥΤΙΑ, ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ» – ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    Κοινοποίηση:
    1

    Παρακάτω δημοσιεύουμε καταγγελία αναγνώστη μας ακριβώς όπως μας την έστειλε!

    Σας επισυνάπτω το πρόγραμμα δέσμευση της Νέας Δημοκρατίας για την οικογένεια που δεν εφάρμοσαν και ούτε πρόκειται να εφαρμόσουν.
    Συγκεκριμένα είχαν δεσμευτεί για αφορολογητο 1000 ευρώ για κάθε παιδί που δεν το εφάρμοσαν( άραγε το είχαν κοστολογήσει ή τους τράβηξαν το αυτί οι δανειστές οταν είδαν ότι ένας τριτεκνος πχ με 20000 εισόδημα καθαρό πληρώνει φόρο σήμερα 3500 ευρώ, ενώ με το αφορολογητο για κάθε παιδί θα πλήρωνε λιγότερα 750 ευρω φόρο) αντί για αυτό δώσανε ψίχουλα.
    Δεύτερον δεσμεύτηκαν να επαναφέρουν το ύψος των επιδομάτων για τριτεκνους και πολύτεκνες οικογένειες στα επίπεδα πριν από τον νόμο Τσίπρα του 2018. Ούτε αυτό εφάρμοσαν με το πρόσφατο νομοσχεδιο.Καθε τριτεκνη και πολύτεκνη οικογένεια με καθαρό εισόδημα γύρω στα 17000 ευρώ έχασε με τον νόμο του Τσίπρα πάνω από 1000 ευρώ ανάλογα με τα παιδιά και το εισόδημα. Η δέσμευση αυτή δεν ξανααναφερθηκε ούτε ψηφίστηκε…κοκοκο δηλαδή παρακαλώ να αναδημοσιεύσετε το πρόγραμμα λεζάντα σε αντιπαράθεση με το νομοσχέδιο που δεν αυξάνει στα επίπεδα πριν το 2018 τα επιδόματα τριτεκνων πολυτέκνων…τι ψεύτες, τι κοροϊδία, τι ξεδιάντροπος μέσα στα μούτρα μας
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία και ελπίζω σε δημοσίευση λεζάντα
    Με εκτίμηση Δημήτρης

    Δείτε εδώ τί έταζαν προεκλογικά για τις ψήφους

    Τα σχόλια δικά σας!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Όταν ψηφίζεις 1 κόμμα γιατί πιστευεις το πρόγραμμα του και αυτό δεν υλοποιείται, δεν είναι εξαπάτηση; κανονικά δεν πρέπει να ελεγχεται το κυβερνών κόμμα για αθέτηση; η δικαιοσύνη δεν είναι υπεράνω κομμάτων; το σύνταγμα δεν προβλέπει κάτι για αυτό; όταν υπογράψεις ένα συμβόλαιο (εν προκειμένω η ψήφος μας) με κάποιους όρους δεν πρεπει αυτοί να τηρούνται; αν ξέρει κάποιος περισσότερα ας μας πει….

    2. Δε πειράζει θα δώσει 150 ευρώ στους δήμους για κάθε λαθρομετανάστη. Έλληνα κοιταξου λίγο στον καθρέφτη και θα δεις ότι εχθρός είναι ο εαυτός σου. Εσυ τους διαλέγεις 46 χρόνια τώρα.

    3. ο κουλης υποσχέθηκε στους Εβραίους ότι θα πατάξει τους Έλληνες γηγενής και θα εγκαταστήσει λαθρο απορώ τι επίδομα θέλουν μερικοί!

    4. Μόνον αφελείς πίστευαν ότι θα δοθούν αυξήσεις και επιδόματα. Παρτε το χαμπάρι. Είμαστε υπό τον έλεγχο από τίς ΤΡΕΙΣ ΑΓΧΟΝΕΣ ( Την Τρόικα δηλαδή ) και δεν πρόκειται νά μάς αφήσουν να ελέγξουμε τήν οικονομία μας γιά τά επόμενα 100 χρόνια. Mε οποία Κυβέρνηση καί άν επιλέξουμε ! Η Είσοδος στήν Ευρωζώνη ήταν η Χαριστική Βολή .

    5. ΣΥΡΙΖΑ (δηλαδή ΠΑΣΟΚ) και ΝΔ είναι το ίδιο κόμμα. Όταν λέμε το ίδιο, εννοούμε το ίδιο. Σας πετάνε σαν μπαλάκι από το ένα μισό του ίδιου κόμματος στο άλλο μισό κάθε τετραετία κι εσείς νομίζετε πως αλλάζετε κυβέρνηση….

    Comments are closed.