ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Δ.ΓΑΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Γ.ΤΡΑΓΚΑ. ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ – ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ “ΣΕΙΣΜΟ” – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”

    Κοινοποίηση:
    γακησ

    Ο Δημήτρης Γάκης απέστειλε αίτημα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του Γιώργου Τράγκα. Χθες το μεσημέρι έγινε η εξόδιος ακολουθία του Γιώργου Τράγκα.

    Διαβάστε την αναλυτική και αποκαλυπτική συνέχεια στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”:

    Φάκελος μονοκλωνικά αντισώματα. ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ, ΦΡΕΝΤΥ ΤΡΑΓΚΑ, “ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΓΙΟΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ “ΣΚΟΤΩΣΕ” ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. Τον παράτησε- κατ΄εντολήν- να σβήσει αβοήθητος στη ΜΕΘ, την ώρα που ο δημοσιογράφος ικέτευε για το γιατρικό. Η σχέση οργής Δημήτρη Παπαμιχαήλ και Γιάννη, της Αλίκης, ωχριά μπροστά στο φοβερό παρασκήνιο

    exofillo17-12

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» είχε ζητήσει να του χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα, όμως το αίτημά του φαίνεται να απορρίφθηκε. Με αυτό το γεγονός καταπιάνεται ο Δ. Γάκης, ο οποίος ζητάει να γίνει έρευνα.

    Το αίτημα του Δ. Γάκη προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ως εξής:
    «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

    Είναι γνωστός ο απηνής διωγμός, που οδηγούσε στην επαγγελματική εξόντωση του Γεωργίου Τράγκα, που εκπορεύονταν από το Κυβερνητικό περιβάλλον…

    Η Φυσική, όμως, απώλειά του χρήζει άμεσης και σε βάθος Εισαγγελικής Διερεύνησης.
    Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, σε άτομο υψηλού κινδύνου, το οποίο είχε απόλυτη ένδειξη χορήγησης, εγείρει ισχυρές υποψίες, τη στιγμή μάλιστα που στο παρελθόν χορηγήθηκαν προς ημετέρους… Αυτό είχε καταγγελθεί με ανάρτηση του ιδίου!

    Θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα αν υπήρξε αίτημα χορήγησής τους από τους θεράποντες, αν υπήρξε άρνηση ή καθυστέρηση έγκρισης από την αρμόδια επιτροπή, και πλήρης τεκμηρίωση των ενεργειών προς απόδοση ευθυνών και διερεύνηση σε βάθος εάν υφίστατο σχέδιο Φυσικής Εξόντωσής του.

    Ζητώ από την Εξοχότητά σας να οριστώ πραγματογνώμων για να συμπαρασταθώ στο έργο σας διερευνώντας σε βάθος την περίπτωση.
    Είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη μας να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης και να αποσειστεί κάθε σκοτεινή σκέψη, κάτι που πρωτίστως θα έπρεπε να είχαν φροντίσει οι Κυβερνώντες για την αυτοπροστασία τους.

    Με τιμή

    Δημήτριος Μιχ. Γάκης»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Κύριε Γάκη στήν Γερμανία στήν χώρα με τά πιό πολλα κρεβάτια ΜΕΘ δέν λειτουργούν πολλές μονάδες ΜΕΘ λόγω έλλειψης προσωπικού.Τά νοσοκομεία εκλιπαρούν για προσωπικό καί στήν Ελλάδα ένας αδίστακτος εγκληματίας ό γουρλομάτης στέλνει 7.500 χιλιάδες εξειδικευμένο προσωπικό στό σπίτι.Εδώ πιά πρόκειται γιά οργανωμένη μαζική δολοφονία.Δέν πρέπει ποτέ μά ποτέ νά ξεχάσουμε τήν υπόσχεση πού έδωσε ό εξόφθαλμος στούς Εβραίους στήν Νέα Υόρκη στίς 11.6.2918.”Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη στό Ιουδαικό Συνέδριο:Θά πατάξω τόν νατιβισμό.Θά συντρίψω τούς αυτόχθονες Ελληνες
      Γιάννης Λάκων

    2. ο Γακης ειναι υπερ του εμβολιου, φιλοι φασιστες….,

    3. Μα δεν υπαρχει δικαιοσυνη πλεον ,δεν το εχουν παρει χαμπαρι….Οι πολιτικοι πλεον ειναι γιατροι με δικαιωματα να ειναι υπερανω της δικαιοσυνης,και οι γιατροι εχουν γινει πολιτικοι με δικαιωματα ακαταδιωκτου…..οποτε για ποιο πραγμα μιλαμε .Αρειος παγος μεχρι να σηκωθει το ενα ποδι ,μυριζει το αλλο …..Λαγοι με βημα χελωνας

    4. Πρόσεχε κι εσύ γιατρέ κ. Γακη. Σίγουρα είσαι στοχοποιημενος από τους δικτάτορες της δήθεν δημοκρατίας τους.

      1. πρεπει να χει πιο μυαλο και ναι μπολιασμενος οποτε και να κολλησει δεν χρειαζεται νοσηλεια

    5. Το εγκλημα δεν ειναι μονο για τον Τραγκα αλλα και για ολους που χρειαζονται μονοκλωνικα αντισωματα και δεν βρισκουν λογω των δολοφονων της ΝΔ

      1. θα παραγγειλει κανα τονο μονοκλωνικα αλλωστε με το κιλο παραγονται…

    6. Tο γράφαμε εδώ μέσα τόσες μέρες και τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι ότι ο Τράγκας χωρίς μονοκλωνικά θα φύγει. Καλά κάνει ο κος Γάκης τώρα και αναζητά ευθύνες αλλά ο άνθρωπος έφυγε….

    7. Μπράβο στο μακελειό που στρέφει τα φώτα στα σημεία όπου όλοι επιδιώκουν το σκοτάδι. Ακόμα ένα μπράβο και συγχαρητήρια στην Εφημερίδα και στην ομάδα.

    8. Σώθηκε ο Ιατρός κ.Γακης αφού κι ατεφθγε στον Άρειο πάγο. Ψώνισε από σβερκο.
      Όλοι εκεί μέσα ειναι τρομερά τυπικοί. Δεν χρηματίζονται, ούτε δωροδοκουνται, ούτε εκβιάζονται.

    9. Τουλαχιστον αν μη τι αλλο ο γιατρος αυτος εχει και γνωση της επστημης που υπηρετει και μπαλακια! Απο καντηλαναφτες του συστηματος τι περιμενουμε? Να μεινουνε με το θυμιατο στο χερι μαλλον!

    Comments are closed.