ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΣΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΣ; ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Κοινοποίηση:
mitsotakis-mnimata

Πρωθυπουργός για τα πανηγύρια. Πρωθυπουργός της ντροπής.

Ξαφνικά άρχισε να στριφογυρνάει σαν βαμπίρ ενώπιον του μνήματος της μαζικής θυσίας. Σίγουρα δεν τον πείραξε η ζέστη. Τον “πείραξε” η τύψη. Ενός προδότη. Ζαλίστηκε όταν αντιλήφθηκε που βρίσκεται. Εκεί που κάποιος δεν είναι πατριώτης, δεν μπορεί να αντιληφθεί τη θυσία. Έτσι ήταν πάντα οι μειοδότες και συνεργάτες των Γερμανών και του φασισμού. Οι φιλότουρκοι, οι ανθέλληνες. Δείτε χάλια. 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μετέβη στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας όπου κατέθεσε στεφάνι, ενώ επισκέφθηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα. Και οι Κύπριοι αντί να τον λογχίσουν, τον κοιτούσαν. Φτου.
https://twitter.com/i/status/1686315629307908096

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Αυτοί που τον ψήφισαν, είχαν περισσότερο μυαλό από δαύτον;
    Αυτοί που ψήφισαν το ραμόλι, τον γερο-ξεκούτη Μπάιντεν, δεν ήταν χειρότερα βλαμμένοι από αυτόν;
    Γι’ αυτό γίνεται επίκληση στον Μεγάλο Θεόδωρο, για να δώσει λύση στα άλυτα των καιρών μας

  2. Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν μονίμως ως επάγγελμα την *Σωτηρία της Πατρίδος*. Γι’αυτό και αποφεύγουν επιμελώς να την σώσουν γιατί αν την σώσουν μετά δεν θα έχουν επάγγελμα

  3. κόψτε τους αλλους τα λεσια πως κοιτάνε.οι χλαπατσες.φτου σας ανανδροι

  4. Δεν έχεις τι να πεις κοπρε με τα ρεζιλίκια που ψηφισες έναν αφορισμένο Εβραίο χφτοουυυ. Είθε ο Θεός να προστατέψει τους Έλληνες που δεν τον ψήφισαν με αυτά που θα γίνουν σύντομα, εσείς που τον ψηφίσατε ανήκετε στην τρύπα που σας περιμένει αγκαλιά με τον αντίχριστο Κούλη.

  5. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ που επικυρωσε τις πρεσπες και θα δωσει το αιγαιο

  6. Η κυκλική κινηση αυτή τού Πρωθυπουργού, δείχνει μυστικιστικό τελετουργικό πού ανάγεται σε Εβραϊκό έθιμο τού πρώτου Αιώνα πρίν τον Χριστό!
    Ζητάει κάτι από τον Θεό νά φέρει; νά ενεργησει;.. κ κάνοντας τον νοητό κύκλο ασφαλίζει ενέργεια καί παραφυσικες δυνάμεις από τό νά “διακόψουν” τό αίτημα!!
    Συνήθειες πού φέρνουν στην Εβραϊκή παράδοση: Ρωτήστε κι εναν Ραββίνο, ίσως ξέρει καλύτερα..
    Ευχαριστώ, *Όπως καί ναχει, δέν συνάδει με Χριστιανικές αντιλήψεις. Εκτός καί διάβασε το βιβλίο τού….. καί μεταχειρίζεται οιονδήποτε τρόπο νά περάσει τό δικό του status στον πληθυσμό: ΕΙΜΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ! ΕΓΩ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΥΔΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΤΤΕΙ!! (Τά συμπεράσματα δικα σας),

  7. Αληθινός Mr Bean.
    Χόρεψε ζεϊμπέκικο με κλειστά χέρια, πήρε το Mini Cooper και πήγε στο θλιβερό σπίτι του για να κοιμηθεί παρέα με το αρκουδάκι του.
    Η γριά, γaμιέται αλλού.

  8. Αυτο το κωλοπαιδο μαζι με το 41% μας εχουν κανει Παγκοσμιως Ρεζιλι . Μας εχουν ξεφτιλισει , μας θεωρουν πλεον τον πιο ηλιθιο λαο της Γης . Ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι Ελληνας . Με το αποτελεσμα των εκλογων γελουν ακομα ολοι οι κατοικοι του Πλανητη Γη . Τετοιους μαλακες δεν εχει ξαναγνωρισει αυτος ο Γαλαξιας . Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την κανω κ εκει που θα παω να το παιξω οτι ειμαι απο αλλη χωρα . Ισως ο Μπαιντεν μπροστα σε αυτο το καθυστερημενο να ειναι καλυτερος , δεν μπορω να βρω πιο βλακα απο τον δικο μας .

  9. Σε τετοιες περιπτωσεις ο εκαστοτε Πρωθυπουργος η Προεδρος, πηγαινει κοντα στο Στεφανι και απλως το αγγιζει, εστω για να πιασει την κορδελα.
    Ουτε αυτο το απαιτουμενο επραξε.
    Ο ανθρωπος φαινεται πως ειχε το μυαλο του, αλλου κι αλλου.
    Μπορει να νομιζει οτι ειναι πανισχυρος και απαλλασει τον εαυτο του απο τα σοβαρα καθηκοντα ενος Πρωθυπουργου.

  10. Μιζοτακης..Χαζαροεβραιος..Ανθελληνας..φαινεται..και στο βιντεο..δεν μπορει να καθησει..πολυ ωρα..ζοριζεται..οι κινησεις του..φανερωνουν..πολλα..

  11. Να δεις ποιο λαμογιο μου θυμίζει?! .. Α ναι τον Ιερώνυμο όταν υποδέχτηκε τους μουσουλμάνους λαθρο και έβγαλε από τον λαιμό του τον σταυρό… Όλοι Τανγκαλάκια μην την ψάχνετε

  12. Ρε ουστ παλιόσκυλα που θα υποστηρίξετε τον αφορεσμενο ελληνόφωνο αρχιδι που παριστάνει τον πρωθυπουργό .

    1. κανε κι ενα χαιλ για να πεισεις, στερημενε

      1. Στερημένοι είστε όλοι εσείς που στηρίζετε αφορισμένους , ανώμαλους και πόρνους κλέφτες και απατεώνες .
        Ηλίθιους και φασισταριά του κυνοβουλευτικου ολιγαρχικού καθεστώτος που διάλυσαν την ωραία μας Πατρίδα .
        Γίαυτο σαλτα και γαμησου ξευτιλισμενε .
        Χαιλ να πεις να σου κάνει το πουστρακι~ναζιστακι που παριστάνει τον πορδηπουργο της αποικίας .

      2. Χαίρεσαι ρε βλάκα με τον αυτιστικό που ψήφισες; Καραγκιόζη ε καραγκιοζη

      3. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΜΩΡΗ ΦΤΕΡΟΥ??? ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΙΟ ΟΛΟ ΝΑΖΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΥΛΑ!!!!

  13. Ο άνθρωπος αυτός έχει πρόβλημα, το οποιο δεν μπορεί να κρυφτεί. Τι να πούμε ομως για τους Έλληνες πολιτες, που τον έχουν πρωθυπουργό και δεν τους ενδιαφέρει; Μήπως είναι πιο προβληματικοι απ αυτόν;

  14. Ο ΔΗΘΕΝ πρωθυπουργός
    σε μία ΔΗΘΕΝ εθνικη διαδικασία
    που ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ και λέει πολλά.
    ΑΪΝΤΑ ΜΩΡΗ ΚΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ
    ΣΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ, ΣΤΑ ΓΑΤΟΥΛΕΝΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ
    ΝΑ ΣΤΑ ΨΑΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΨΕΛΙΣΕΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ
    ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ.
    ΥΓ και σεις ρε Κύπριοι μα πόσα κιλα……….ες είστε!!

  15. Εγώ δεν είδα το βλήμα που λέγεται πρωθυπουργός να καταθέτει κάποιο στεφάνι η φαντάροι το κάνανε! Δεν έχω δει πουθενά στον κόσμο αυτό το τσίρκο; Εγώ ξέρω ότι αυτός που καταθέτει ένα στεφάνι το πηγαίνει μόνος του προς σεβασμό σε αυτούς που το καταθέτει (ΤΟΥΣ ΉΡΩΕΣ!!!)????

  16. Βροντοφώναξε τον εθνικό ύμνο μαζί με τους φαντάρους ρε, τι τον λες σιγανά πίσω από τα δόντια; Μη σε μαλώσει ο Τούρκος;

  17. Ουστ εσύ μαλάκα. Ναι ρε ηλίθιε, καλύτερα να μην καταθέσει, παρά να μας ξευτιλίσει το μαλακισμένο.

  18. Προσέξτε πώς ανεβαίνει τις σκάλες. Με τα βήματα του δαίμονα.

  19. Κοιτάχτε πώς στέκεται. Και θυμάσαι τον Παπαδόπουλο, βλέπεις τον Κασιδιάρη να στέκονται προσοχή, με τα σώματα ευθυτενή σαν αναμμένες λαμπάδες, και βλέπεις και τον προδότη, που αναγνωρίζεται από τη στάση του σώματος.

  20. Αυτοί συγκινούνται με λαθρομετανάστες σε διεθνή ύδατα και στην Επέτειο του Ολοκαυτώματος. Τα ξεχάσατε που δεν μας άφησαν να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από το 21 λόγω κοροιδοιού; Και λίγο μετά άνοιξαν τον τουρισμό! Ηλία ρίχτο.

  21. Δηλαδή τι θέλατε για να είστε ευχαριστημένοι, να μην καταθέσει σταφάνι;
    Τι θα λέγατε τότε;
    Ουστ, υποκριτές….

    1. Ειδες εσυ να καταθετει στεφανι ο Κουλης; Ουτε που το αγγιξε. Δυο στρατιωτικοι το καταθεσανε, κι αυτος κοιτουσε…

Comments are closed.