ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ… ΚΟΥΝΙΑΣ!! ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ;;; ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ – Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΙΕΣ…… [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    3f221b_tzortzin_patra_tria_nekra_paidia

    Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων θανάτων των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε μόλις δυόμισι χρόνια, την ώρα που το τμήμα Ανθρωποκτονιών προσπαθεί να βρει και να ενώσει τα κομμάτια του «παζλ», αποκαλύπτοντας το μυστήριο.
    Σύμφωνα λοιπόν με το Mega, και ενώ τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών παραμένουν για την ώρα αδιευκρίνιστα, οι γιατροί στα δύο νοσοκομεία που νοσηλεύτηκαν σκέφτονταν να τοποθετήσουν κάμερες.
    Συγκεκριμένα, δήλωναν ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το γεγονός ότι τα άτυχα κορίτσια παρουσίαζαν προβλήματα υγείας όταν βρίσκονταν στο μονόκλινο δωμάτιο, χωρίς την επίβλεψη γιατρών, ενώ όταν νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ δεν παρουσίαζαν κάποιο επεισόδιο που να προκαλεί ανησυχία.

    Κάτι που είχε κινήσει τις υποψίες των γιατρών, οι οποίοι είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να τοποθετήσουν κάμερες στους χώρους που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, η οποία «έφυγε» τελευταία από τη ζωή.
    Παραμένει άγνωστο πάντως γιατί δεν υλοποιήθηκε ποτέ αυτό το σχέδιο.

    Σημειώνεται, επίσης, ότι η μητέρα σε συνέντευξη που έδωσε, είχε ισχυριστεί ότι οι κόρες της έμειναν σε μονόκλινο, γιατί έτσι είχαν προτείνει οι γιατροί, ωστόσο οι τελευταίοι τη διαψεύδουν, αποκαλύπτοντας πως το ζήτησε εκείνη, γιατί ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων και ζαλιζόταν.
    Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας δεν προέκυψε βλάβη από γιατρό ή φάρμακο.

    «Δεν προέκυψε βλάβη από ιατροφαρμακευτικό χειρισμό. Αυτό κατέγραψα στην έκθεσή μου. Είχα συστήσει να γίνουν επανεξετάσεις τότε. Θεωρώ ότι όλα αυτά θα γίνουν με μέριμνα του ιατροδικαστή και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών που διαχειρίζεται το περιστατικό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Καταλήγοντας, ο κ. Τσαντίρης υπογράμμισε πως πρόκειται για σπάνιες περιπτώσεις και πως θα πρέπει να εξεταστούν τα πάντα, αν και θεωρεί εξαιρετικά δύσκολο να τύχουν στην ίδια οικογένεια τρία σπάνια νοσήματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Εδω χαθηκαν 3 αγγελουδια και η μανα τους μετα το οδυνηρο θανατο τους, εκανε σεξ με τον σκουλαριακακι και εμεινε παλι εγκυος!!!!Με τι καρδια, δεν σκεφτοτανε τα παιδακια της που εφυγαν τοσο αδικα?Μαλιστα επερνε και τις “φιλες” της για να κανει εκτρωση!!!ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ. Δινει παιδια ο ΘΕΟΣ σε μερικες, και σ αλλες που ειθυμουν διακαως το αντιθετο.ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ η ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ

    2. Κρίμα!!! Τόσο άδικο…άλλοι να αγωνίζονται να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι… ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΣ? ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ “ΚΤΗΝΟΣ”…ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ…
      ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ…

    3. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΤΕΝΙΑ ΜΑΚΡΗ ΚΛΠ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ <>ΤΟΥΣ .ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ.

    4. Πολύ φοβάμαι ότι τα παιδάκια πέθαναν από βαριά αμέλεια της μάνας! Να τα δολοφόνησε είναι δύσκολο να το πιστέψω. Ότι κάπου χάνει είναι εμφανές και μάλλον τα παραμελούσε (αφού ζούσε στον κόσμο της), αλλά δεν μπορεί να τα δολοφόνησε, δεν της κόβει και τόσο…

    5. Το θέμα είναι ότι πέρα από τα παιδιά πέθανε και η σπιτονοικοκυρά και για δύο χρόνια δεν πληρώνουν νοίκι σα πολλά τυχαία να γίνονται σε αυτή την οικογένεια

      1. Οταν πεθάνει ο ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος τα ενοίκια πρέπει να μπαίνουν στην τράπεζα γιατί ίσως βρεθούν κληρονόμοι οι οποίοι θα τα διεκδίκήσουν.
        Επρεπε να είχαν ρωτήσει δικηγόρο.
        Υποθέτω οτι θα εξετασεί και ο θάνατος της ιδιοκτήτριας.

    6. Σατανικη σύμπτωση πάντως , να πεθάνουν 3 κοριτσάκια σε διάστημα 33 μηνών…

    7. Αναμένω με πολύ αγωνία να δω πραγματικά ποιο σκυλί σκότωσε τα αγγελούδια…………..Δεν θέλω πραγματικά να πιστέψω ότι πίσω από όλο αυτό κρύβεται γονιός!!!!!!!!!!!!!

      1. Σιγουρα παντως δεν κρυβεται καποιο σκυλι, οπως εγραψες…

    8. Ναι το βρώμιο δύσκολα ανιχνεύεται και παραλύει όλο το σώμα σε συνδιασμό με λίγο στριχνινη ε???αλλά η μαμά ξέρει καλύτερα σαν την αγάπη της μάνας τίποτα

    9. Πως κοιμάται ,πως ξυπνάει σε άδειο σπίτι η κακουργα και δε βάζει θηλεια να κρεμαστει;;;;;;πως άντεξες και τα τύραννισες ετσι και ο άλλος ο αχαρακτηριστος αλήθεια τι ρόλο επαιξε;;;;;;;;;;;

    10. ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ…..ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ….??? ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ….ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ…ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΑ…!!!!

    Comments are closed.