ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΦΥΛΙΑΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ – ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ – “ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ” ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΝΤΙΡΟΦ

    Κοινοποίηση:
    tsetsenoi-1-930x550

    Τεταμένη και κρίσιμη είναι η κατάσταση στη Ρωσία, μετά την αποστασία της ιδιωτικής εταιρείας στρατιωτών.

    Ωστόσο, οι Τσετσένοι μαχητές «έχουν ήδη αναχωρήσει για τις ζώνες έντασης», δήλωσε ο ηγέτης τους, Ραμζάν Καντίροφ. Έκανε έκκληση στους «μαχητές» να μην «υποκύπτουν σε προκλήσεις», αν και δεν ήταν σαφές αν μιλούσε για τους μισθοφόρους Βάγκνερ, Ρώσους στρατιώτες ή και για τα δύο.

    «Δεν είναι η ώρα να εκφράσουμε προσωπικά παράπονα», είπε, αναφερόμενος στη μακροχρόνια κόντρα μεταξύ του Γιεβγκένι Πριγκόζιν και του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. «Πρόκειται για στρατιωτική εξέγερση. Δεν υπάρχει δικαιολογία για τέτοιες ενέργειες. Υποστηρίζω πλήρως κάθε λέξη του Βλαντιμίρ Πούτιν»

    Ολοκλήρωσε απειλώντας: «Η εξέγερση πρέπει να συντριβεί και αν αυτό απαιτήσει σκληρά μέτρα, τότε είμαστε έτοιμοι».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Μιλαμε για το ανεκδοτο της ημερας! 25000 μισθοφορικα δωροδοκηθεντα μαλακιστηρια απο τις ΗΠΑ εναντιον 300000000 Ρωσων! Το αλλο με το τοτο?! Για ποιον εμφυλιο μιλαμε? Θα σουβλιστουνε απλα πριν τη γοβα !

      1. Αφού ο κοντός δικτάτορας και πρώην Καγκεμπιτης δήθεν δεν φοβάται. Τότε γιατί ήδη οχυρωνουν την Μόσχα? Όχι απλά φοβάται αλλά έχει κλασει μέντες! Χαχαχαχαχα

    2. Ο/Η Ο Βρούτος που θέλει να γίνει Ιούλιος Καίσαρας, ή καραμούφα? λέει:

      Οποιοσδήποτε με ελάχιστες γνώσεις στρατηγικής θα ήξερε πως ότι και να γίνει είναι καταδικασμένο, οι επίδοξοι θα χαθούν όλοι αλλά και ο Πούτιν και η Ρωσία θα βγουν βαριά τραυματισμένοι και ο μόνος που οφελείται είναι η Δύση. Ωστόσο ακόμη και αν του είχαν τάξει φράγκα του Προγκόζιν είναι βέβαιο ότι δεν θα αυτοκτονούσε, άρα όλο αυτό δεν βγάζει νόημα.

      Κάποιοι λένε ότι είναι σαν τον Ιούλιο Καίσαρα που διέβει με τον στρατό του τον Ρουβικώνα.

      Δεν είναι έτσι, γιατί α) δεν είναι ο Ιούλιος Καίσαρας αλλά ένας ταβερνιάρης που τον ανέβασε ψηλά ο Πούτιν (Βρούτος) β) δεν έχει τον στρατό του Ιούλιου Καίσαρα αλλά κάτι μισθοφορικά απολοιφάδια που οι άλλοι θα καθαρίσουν σαν τα αυγά, (γ) ο Ιούλιος Καίσαρας πρώτα έκανε μεγάλες νίκες, υπερδοξάστηκε και μετά γύρισε, αυτός του πήρε 1 χρόνο να νικήσει ένα χωριό

    3. To 1995 δεν ήταν πρόεδρος ο Πούτιν.

      Επίσης στην Τσετσενία ήταν ένας εμφύλιος μεταξύ πληρωμένων Ισλαμιστών από τους Αμερικάνους που ήθελαν να στήσουν Χαλιφάτο όπως ISIS Συρία & Ταλιμπάν/Μουτζαχεντίν Αφγανιστάν, και τον πατέρα του Καντίροφ που ήθελε η Τσετσενία να παραμείνει αυτόνομη χώρα-κράτος μέσα στην Ρωσική Ομοσπονδία.

      Η Ρωσική Ομοσπονδία βοήθησε τους μετριοπαθείς μουσουλμάνους και χριστιανούς της Τσετσενίας ενάντια στα φανατικά τζιχάντια που έκαναν ιερό πόλεμο και έσφαζαν τους απίστους.

      1. Δεν υπάρχουν πλέον Χριστιανοί στην Τσετσενια τους τελευταίους τους έσφαξαν οι κατσαπλιαδες του Καντιροφ. Επίσης δεν υπάρχουν μετριοπαθεις Τσετσενοι οι ίδιοι Ισλαμοφασιστες με παλιά είναι. Απλά ο Καντιροφ έχει γίνει τσιράκι του Καγκεμπιτη γιατί ο κοντός πληρώνει καλά! Αν ο κοντός σταματήσει να πληρώνει τότε θα δεις για πότε θα ξαναρχίσει τζιχαντ στην Τσετσενια.

    4. Που έφτασες ρε πούτιν; Να κάνεις κολεγιά με τα ισλαμοσκουπίδια που σκότωνες το 1.995 στην τσετσενία. Πάρε και το κοράνι για προσκέφαλο, εγκληματία.

    5. Ωχ μετράει ώρες ο Πριγκοζίν τώρα..εκτός αν είναι μούφα στυλ ερντογαν 2016

    Comments are closed.