ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ!!! ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΝΕΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ

    Κοινοποίηση:
    peripoliko-astynomia-

    Νέες μαρτυρίες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο.

    «Ήμασταν στο μπαλκόνι και ενώ αρχικά είπα να μην εμπλακώ, μετά δεν μπορούσα και κατέβηκα. Όλα αυτά χωρίς να έχουμε δει πώς βρέθηκε το κορίτσι σε αυτή την κατάσταση», ανέφερε κάτοικος της γειτονιάς.

    Σύμφωνα με την κάτοικο, «ήταν παράλληλη συμπλοκή, γι’ αυτό ήταν μπερδεμένη η κατάσταση. Όλοι οι γείτονες πεταχτήκαμε στα μπαλκόνια μας, χωρίς κανένας να έχει δει κάτι. Εκείνη τη στιγμή, οι αναρχικοί που είχαν έρθει από τη συναυλία ήταν σε συμπλοκή με την αστυνομία. Οι αστυνομικοί ήταν ελάχιστοι και οι αναρχικοί πολλοί και τους είχαν πλακώσει τους αστυνομικούς. Μετά η αστυνομία πέταξε την κρότου λάμψης και τα χημικά για να τους εμποδίσει».

    Όπως περιγράφει «το σπίτι μου έχει οπτική και από τις δύο πλευρές. Οπότε, όταν ακούστηκε το μπαμ, βγήκαμε όλοι έξω και είδαμε το σκηνικό στον δρόμο. Και έναν πολίτη που ήταν στο αυτοκίνητο να τον σταματάνε οι αναρχικοί, και να καταφθάνουν οι δυνάμεις των αστυνομικών. Και ξαφνικά, από την άλλη μεριά, δηλαδή από την αντίθετη κατεύθυνση, ήταν κάποιοι άλλοι, δεξιοί. Οι αναρχικοί υποχώρησαν και οι άλλοι υποχώρησαν και δεν φτάσανε μέχρι το τέλος του δρόμου που θα ενώνονταν με τους αναρχικούς. Και ξαφνικά, η κοπέλα, από το πουθενά, βρέθηκε κάτω. Η κοπέλα φορούσε ενισχυμένο δερμάτινο μπουφάν με γάντια, κουκούλα. Αλλά μικρό κοριτσάκι και βρέθηκε ανάσκελα».

    Η κάτοικος, αναφέρει και τη στιγμή που ήρθαν οι άντρες των ΜΑΤ: «Ήθελα να προσφέρω βοήθεια όταν κατέβηκα. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια διμοιρία των ΜΑΤ που προσέφεραν βοήθεια στην κοπέλα και περίμεναν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο».

    Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.

    Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ πραγματοποιούσαν έρευνα για να βρουν ομάδα ατόμων που είχε μπει σε κατάστημα στο Νέο Ηράκλειο και είχε προκαλέσει τραυματισμό 2 ατόμων. Τότε, όπως λέει η αστυνομία, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ομάδα περίπου 50 ατόμων που με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκαν με σφοδρότητα με πέτρες και μπουκάλια και αμέσως διασπάστηκαν, χωρίς οι αστυνομικοί να προβούν σε χρήση του εξοπλισμού τους.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την αποχώρηση των ατόμων οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τη 16χρονη, που φορούσε μαύρα ρούχα, γάντια, χειρουργική μάσκα και κουκούλα, να βρίσκεται στο έδαφος, ενώ διαπίστωσαν ότι ήταν τραυματισμένη στο κεφάλι.

    Όπως υποστηρίζει η ΕΛΑΣ, στην προσπάθεια των αστυνομικών να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, ομάδα 100 έως 150 ατόμων, έχοντας ομοίως καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και φέροντας καδρόνια, ξύλινα και μεταλλικά κοντάρια και λοιπά αντικείμενα, εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση σε βάρος των αστυνομικών, που είχε ως αποτέλεσμα εκτεταμένες φθορές σε 2 υπηρεσιακά οχήματα και τον τραυματισμό 2 αστυνομικών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Φέρτε τόν Παπαδόπουλο πίσω νά βάλει τάξη . Ήταν η μόνη περίοδος πού περπατούσες στό δρόμο χωρίς νά φοβάσαι νά μήν στήν πέσουν καί σέ ληστέψουν. Γιά πήγαινε στήν ομόνοια καί κάνε μιά βόλτα νά δείς τί γίνεται; Αυτή η χώρα μόνο μέ δικτατορία κυβερνάται.

    2. Εγω θα πω κατι γενικο… 1ον. Ακροαριστεροι και ακροδεξιοι ειναι το διαιρει και βασιλευε , μια χαρα βολευει το συστημα ολο αυτο δηλαδη… ( δεξιοι λεει εδω αλλα εγω θα πω για ακροδεξιους τωρα ) . 2ον. «Βρήκαμε UFO πάνω από τη Χιλή, είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια», λένε οι επιστήμονες , βγηκε τετοια ειδηση . Θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν οτι η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο , μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) μετα θα γινει ο Τριτος Παγκοσμιος Πολεμος… και μετα θα γινουν αλλα . Σε λιγο δε θα ”υπαρχουν” πολλοι απ αυτους ( αν οχι ολοι ) θα ξυπνησουν απο τον υπνο του δικαιου… . 3ον. Για τα αρρωστακια ( εντος η εκτος εισαγωγικων ) που εχει εδω μεσα κατι χουντικους η χουντολαγνους ανιστορητους ειναι δειγμα οτι το site του Χιου απετυχε ( ως πατριωτικο πχ ) μονο ανιστορητοι ασχολουνται απο τα χιλιαδες χρονια της Ελλαδας με τα 7 της χουντας… ( δυστυχως αλλη μια αποτυχια σ αυτη τη χωρα που ζουμε και κριμα γιατι ο Χιος σα μοναδα ηταν καλος… )

    3. Βιάστηκαν τα τσοντοκάναλα να κατηγορήσουν τους αστυνομικούς ως δράστες του τραυματισμού της αντιεξουσιάστριας, ενώ στην πραγματικότητα -σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες- αυτή έπεσε θύμα των αλλόφρονων αντιεξουσιαστών συντρόφων της …
      Για να δούμε,θα υπάρξει εισαγγελέας που θα ασκήσει ποινική δίωξη στους έχοντες την γονική μέριμνα της ανήλικης για παραμέληση της εποπτείας της ή η “ανεξάρτητη” Δικαιοσύνη θα το κάνει αβαβά το θέμα και θα πληρώσει ο ΄Ελληνας φορολογούμενος καμιά παχυλή αποζημίωση στην οικογένεια της ανάρχας, όπως πλήρωσε 800.000 ευρώ στην οικογένεια του γρηγορόπουλου ;;;
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με την ασυδοσία των κ@λόπαιδων που καταστρέφουν, καίνε, δολοφονούν, τρομοκρατούν τους νομοταγείς πολίτες στο όνομα της “αντιεξουσιαστικής” τρέλας τους …
      “κύριοι” της εξουσίας, για μαζέψτε τα όλα τα κ@λόπαιδα και στείλτε τα σε νταμάρια να σπάνε πέτρες από τον πρωί μέχρι το βράδυ, να δείτε πώς ισιώνουν … ΄Αντε, γιατί το παραχέσανε με την ανοχή που τους δείχνετε …

    4. ΤΑ ΑΝΑΡΧΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥΣ!!!

    5. αχουυυ το κοριτσακιιιιι χαχαχοα
      ελεος….
      ενταξει δε λεω οχι στο χτυπημα στην καθεστωτικη μπατσαρια, αλλα ημαρτον…. ετσι. με ρεγουλα παντα.

    6. την πεταξαν κατω και την πατησαν τα συντροφια της τα γ-ιδια…δοξα το Θεο…ακομα ενα αντιχριστο ανθελληνικο σκουληκι στο νοσοκομειο…το βλεπω να σκοτωνουν παλι κανα δικο τους και ναχουμε καλπικες μνημες ωσαν του χυσσα του ψευτονεκρου

        1. πουσαι παιδοφιλελε αντιφακλανα κεερφαδερφη,η Θεια Δικη ειναι οτι εκαναν αντιφασιστικη πορεια εναντια στο μνημοσυνο του φουντουλη-καπελωνη…και ο Θεος την ελιωσε σαν ναζιστερη αντιχριστη κατσαριδα πουναι…τωρα θα μεινει φυτο ετσι για τιμωρια και καταρα!να πας να αμαυρωσεις μνημειο ελληνα νεκρου?ε τοτε θα πας στο διαολο και ακομα παραπερα!θα τα πληρωσετε ολα αριστερα νεοναζιστικα ανθελληνικα σκουληκια!

    7. Αρα αυτη η ομαδα ηταν περα απο αναρχικη και εγκληματικη και πρεπει με συνοπτικες διαδικασιες να συλληφθουν ολοι και ολες και να εγκλειστουν στο Δομοκο και να κανουν κοινωνική εργασια αλυσιδεμενοι χωρις κουκουλες που μονο προδοτες την φοραγαν στην Κατοχη .

      1. Moνο ενας Θεοφιλογιαννακος τους κανει αυτους καλα……………

    Comments are closed.