ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ – ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΗΜΙΚΩΝ – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

    Κοινοποίηση:
    ergostasio

    Φωτιά σε ένα εργοστάσιο χημικών ξέσπασε στην Τουρκία, στην περιοχή Βελικόι στην επαρχία του Τεκιντάγκ (δυτικά της Κωνσταντινούπολης), λίγη ώρα μετά την έκρηξη σε αποθήκες σιτηρών στο λιμάνι Ντεριντζέ στην επαρχία Κοτζάελι.

    Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν.

    «Οι αρχικές εκτιμήσεις δείχνουν ότι μια έκρηξη σημειώθηκε λόγω συμπίεσης σκόνης σίτου κατά τη μεταφορά σίτου από ένα πλοίο στο σιλό», είπε ο κυβερνήτης της επαρχίας. «Όπως μας είπαν είναι τεχνικά πιθανό να συμβεί μια έκρηξη λόγω συμπίεσης σκόνης σίτου, αλλά ερευνούμε κάθε πιθανή αιτία», συμπλήρωσε.

    Το τουρκικό υπουργείο Μεταφορών ανέφερε ότι κανένα πλοίο δεν υπέστη ζημιές από την έκρηξη.

    Το δεύτερο περιστατικό είναι σε εργοστάσιο χημικών στην βιομηχανική περιοχή Βελικόι στην επαρχία του Τεκιντάγκ.

    Διαβάστε επίσης:

    Τουρκία: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από έκρηξη σε σιταποθήκη

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Γεμάτος φίλους είναι ο Ερντογάν. Έτσι και τον φάνε, ανεβαίνουν οι κεμαλικοί και αρχίζουν τα γεγονότα.

    2. ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΣΑΠΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

    3. Ελλια, πότε επιτέλους θα μάθεις να γράφεις ελληνικά; Γράψε στην μητρική σου γλώσσα (σουαχίλι) και παράτα τον μεταφραστή. Μας έπρηξες με τις ακατανόητες μπούρδες σου.

    4. Ωρε της Αγχιαλου το καγκελο γινεται! Θα μας αφησει ολους το σαψαλο των ΗΠΑ χωρις ψωμακι? Ντοναλντ πηδα τον μια ωρα αρχιτερα! Το χασαπικο πορνο γεροντακι εχει βαλθει να αφανισει το πλανητη! Εντολοδοχος της ΝΤΠ με τα δυο ποδια στο λακκο!

    5. η γνωστή ΤΕΧΝΗΤΗ ΈΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΊΜΩΝ, ΟΠΩΣ Κ. Η Τ. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΚΡΊΣΗ =υγειονομική δικτατορία, όπως Η Τ. ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΊΣΗ.
      τα ερπετά μας θέλουν δούλους. Κ. απο πέρυσι άρχισαν στις ΗΠΑ τέτοιες καταστροφές κ. σε αποθήκες τροφίμων κ. σε εργοστάσια τροφίμων κ. σε μεγάλα σ. μ. Ψάξτε κ. θα δείτε τα τέρατα της κολάσεως δίνουν εντολές κ. εκτελούν…….. ΛΥΣΣΑΝΕ για μείωση πληθυσμού κ. καθάρισμα πλανήτη. σε κάποιες εκτασεις έχουν στρατό κ. απαγορευτικό. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΤΉΜΑΤΑ. (Είχα διαβάσει σχετ. άρθρα ίσως να είχε κ. βίντεο. )

    6. Η Ανταρσία καλεί τα μέλη της για των Δήμο Αθηνών κλπ δεν νομίζω να έχει απήχηση ο κόσμος έχει αλλάξει τη γίνετε όμως ότι μπορεί να βρει απήχηση σε πακιστσνους φτηνά Εργατικά χέρια Αθήνας ψηφίζουν όλοι αυτή κλπ.

    7. Μήπως με δολο επιτέθηκε το Κουρδιστάν.με ανταρσια εργατών κλπ μετά της επιθέσεις Τουρκίας κλπ

    8. Όπως γελούν αυτοί για τις φωτιές ανοίγω σαμπάνιες κι εγώ σήμερα για τα μογγολια.

    9. Όταν προκύπτει Τουρκία μην εμπιστεύεστε κλπ το έκλεψαν το στάρι μάγκα μας εργαζοντε κλπ τώρα για τα χημικά ανάλογα εδώ δεν μπορούμε να πούμε κλπ

    Comments are closed.