ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ – ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ «ΣΕΡΝΟΥΝ» ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    erdothalassa_2

    Χωρίς να έχουν καμία εξουσιοδότηση αλλά και νομιμοποίηση από τον λαό, Κούλης και Δένδιας ετοιμάζουν βαλίτσες για την Άγκυρα, με περιεχόμενο τη μυστική συμφωνία διχοτόμησης του Αιγαίου και ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου.

    Στις 15-16 Οκτωβρίου, ουσιαστικά δηλαδή μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα ξεκινήσουν πιθανότατα οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας – Τουρκίας, είπε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Ο Στέλιος Πέτσας μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε πως «όσο λιγότερες εντάσεις έχουμε τόσο το καλύτερο για τον Ελληνισμό», ενώ πρόσθεσε πως θα είναι ευχής έργο αν αρχίσουν οι διερευνητικές και πως όσον αφορά τις προκλήσεις έναντι της Ελλάδας η Τουρκία δείχνει μια σταθερή αποκλιμάκωση.

    Για τις προκλήσεις της Άγκυρας στην Κύπρο, ο κ. Πέτσας είπε πως αυτό που έκανε στην Αμμόχωστο ο Ερντογάν, είναι αυτό ακριβώς που του είπε η ΕΕ να μην κάνει με το σημείο 18 των συμπερασμάτων της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής.

    Το κατά πόσο μπορεί να εύχεται κανείς να προχωρήσει μια ντροπιαστική και προδοτική διαδικασία που εξυπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα των Τούρκων, είναι από θλιβερό έως ύποπτο. Την αποκλειστική ευθύνη για τις εξελίξεις των επόμενων ημερών φέρουν αποκλειστικά ο ξενόδουλος πρωθυπουργός Κούλης Μητσοτάκης και ο φερόμενος ως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Πλέον το ζητούμενο είναι η στάση που θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα απέναντι σε μια εθνοπροδοτική συμφωνία, η οποία θα πρέπει να περάσει και από τη Βουλή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ….ΚΟΥΛΗΣ…Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΣΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ….ΜΑΚΡΑΝ….ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!!!…..ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑ.@..Ρ/ΛΙΑ!!!!

    2. Είναι πολύ μπροστά η γυναίκα εσείς δεν καταλαβαίνετε γατάκια !! Η επόμενη πρόταση της θα είναι το gay pride στο μυστικό δείπνο…

    3. Ο αραβοκούλης μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Ρουβίκωνα, ΚΙΝΑΛ, Μερα25 και ΚΚΕ θα παραδώσουν το Αιγαίο στους Τούρκους και την Κρήτη στους Αμερικάνους. Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε στην επίσκεψη του Πομπέο που είχε την επιγραφή Crete με ελληνική αλλά και αμερικάνικη σημαία! Οι τούρκοι ήδη σουλατσάρουν με τις ψαρόβαρκες μέχρι τις ακτές των ελληνικών νησιών, κάνοντας πράξη την “Γαλάζια Πατρίδα” του Ερντογάν ενώ το ελληνικό λιμενικό απλώς τους παρακαλεί μέσω ασυρμάτου να φύγουν όταν τελειώσουν με το ψάρεμα!!! Ο αραβοκούλης ονειρεύεται να είναι κυβερνήτης μιας αυτόνομης off-shore πολιτείας των ΗΠΑ και για να το κάνει αυτό πρέπει να καταστρέψει όλη την Ελλάδα και γι’ αυτό θα συνεχίσει το έργο του αλβανοτσάμη και θα φέρνει τζιχαντιστές, θα την πτωχεύσει, θα την διαμελίσει και θα την παραδώσει στην Τουρκία, την Αλβανία και τα Σκόπια. Οι “σύμμαχοι” μας θα είναι άφαντοι, ιδιαίτερα οι Γερμανοί που θα πετύχουν την εξόντωση των γηγενών Ελλήνων ώστε να μπορούν να σφετεριστούν την ιστορία των Αρχαίων Ελλήνων και να τους εμφανίζουν ως ξανθούς γαλανομάτηδες που μιλούσαν μια γλώσσα που ομοίαζε με γερμανικά (ερασμιακή προφορά).

    4. “”ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ «ΣΕΡΝΟΥΝ» ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ””. OXI….. OXI…..οι πολιτικοι…….ολοι αυτοι οι κοψοχεριδες που δεν ψηφησαν….αυτοι «σερνουν» την χωρα σε ταπεινωτικη ηττα…….διοτι εχετε δωσει λευκη επιταγη στους πολιτικους………. αντι λευκο άκυρο στην ψηφο……

    5. Δεν μπορούμε ως λαός να βρούμε δικηγόρους, να υπογράψουμε μέσω ίντερνετ την μήνυση μας για εσχάτη προδοσία και για την Νδ και για τις Πρέσπες του Τσίπρα; Δεν θεωρούνται εγκληματικές οργανώσεις αυτοί που ξεπουλάνε την πατρίδα στους ξένους; Η εσχάτη προδοσία είχε παλιά ποινή τον θάνατο και αυτοί πίσω απο την πλάτη μας σκάβουν τον τάφο και τον δικό μας και των παιδιών μας, αφού Ελλάδα δεν θα μείνει. Δεν γίνεται να συνεχίζεται αυτή η σχιζοφρένεια, οι τύραννοι να μας κυβερνάνε και να το παίζουν και δίκαιοι απο πάνω. Πρέπει να πάρουν πρωτοβουλία οι δικηγόροι και να ξεκινήσουν δίκες φυσικά με την στήριξη όλων μας.

    6. Και αυτό είναι το σωστό. Δίκαια και δημοκρατικά 50-50.Μην τα θέλουμε όλα δικά μας

    7. Τίς ίδιες ημερομηνίες δυναμικό παρών όλων των Ελλήνων στο Σύνταγμα για να αποτρέψουμε νέες προδοσίες νέα τετελεσμένα γεγονότα.
      Και όταν λέω δυναμικά.
      Με τσαμπουκά ενοώ.

      1. «»αποτρέψουμε»» ωραια λεξη……… αλλά μονο στα λογια…….κατα τα άλλα ολα καλά??

    8. ΠΟΙΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?
      ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ1
      ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ? 150? 180? 200? 299? ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ!
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΤΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    9. από την “πάταξη του νατιβισμού” στον “Ελληνισμό”, και δεν μου λες, στον “Ελληνισμό” συμπεριλμβάνονται οι λαθροέποικοι και αυτοί που ήταν έξω από το εφετείο;;;;;;

    10. Ποια αποκλιμάκωση ρε μ@λακες? Κλιμάκωση έχουμε με εισβολή στα βαρωσια, ξαναβγαίνει το barbaros, εικονικές αερομαχίες. Ενώ την ίδια ώρα ο τσαβουσογλου γράφει στο τουιτερ πως τουρκια και γερμανια μαζί είναι και μαζί θα καθησιτν την Ελλάδα στο τραπεζι για άνευ όρων συζήτηση.

    11. “”Πλέον το ζητούμενο είναι η στάση που θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα απέναντι σε μια εθνοπροδοτική συμφωνία, η οποία θα πρέπει να περάσει και από τη Βουλή.”” τιποτα καινουργιο για την ελλαδα…………….. μια απο τα ιδια………… το ξεφουρνισμα στα ελληνοειδη “”των τετελεσμενων και προκανονισμενων απο π’αππου”” , εχει ερθει η ωρα και ο καιρος……. και το εγγονι θα σταθει στο “”βαθος”” των περιστασεων………. φτουυυυυυυυυ και παλι φτουυυυυυυυυυυυ

    Comments are closed.