«ΚΟΛΑΣΗ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: «ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…» . ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ , ΚΑΡΦΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ! Ο ΜΙΣΕΛ ΝΤΕ ΚΛΕΖ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_23-12-2022

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    «ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΙΟΥΔΑΣ. ΚΑΪΛΗ ΔΕΣΜΩΤΗΣ. ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: «ΕΤΣΙ ΚΛΕΒΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…» . ΠΡΙΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟ , ΚΑΡΦΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ. Πως ο αδιάφθορος ανακριτής Μισέλ ντε Κλεζ, έβγαλε την περούκα του αγράμματου “δικηγόρου” της: «Εύα Ζαμέ στο Κορωπί. Ζαμέ»!».

    exofyllo23-12

    Διαβάστε ακόμα:

    Στουρνάρας, κόβει τα επιδόματα από τους πάντες

    Προδοσία Κούλη, ούτε μια λέξη για τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Δύσκολο να την βγάλει με 32 ίντσες tv γιατί στην ηλικία της παίζει και πρεσβυωπια.

    2. Διαφωνώ μάγκες μου, οι ποιο γρήγοροι εισαγγελείς που βγάζουν άκρη σε μια υπόθεση μέσα σε λίγες ημέρες είναι οι Έλληνες εισαγγελείς. Παράδειγμα η Κιβωτός. Μέσα σε ένα μήνα δημευσαν την περιουσία, συγκεκριμένα την μεταβιβασαν στην Μαρτίνου την κολλητή του Μητσοτάκη και μάλιστα χωρίς δικη χωρίς ακροάσεις χωρίς μάρτυρες υπεράσπισης χωρίς τίποτα. Αμέσως κατάλαβαν και έβγαλαν απόφαση. Άρα είδατε τι ατσίδες είναι? Υγ. Προσφυγή της Κιβωτου άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα διεθνούς δικαστηρίου στην Ευρώπη, μυρίζει στήσιμο η υπόθεση Μητσοτακη Μαρτίνου Βουρλιωτη. Απόφαση χωρίς δίκη και χωρίς καν να φωνάξουν τον πάτερ Αντώνιο για απολογία? Και η πλάκα Στέφανε τον καλούν μόλις τακτοποιηθηκαν όλα νομικά πλέον και οριστικά ιδιοκτήτης της περιουσίας φέρεται πλέον η Μαρτίνου!!!!!!! Προσέξτε, ναι μπορεί να είναι ένοχος. Αλλά πως δημευεις περιουσίες χωρίς καν ακροαματικη διαδικασία μάρτυρες δίκη και πρωτόκολλο? Βουρλιωτης, οπότε καταλαβαίνετε. Χαχαχα.

    3. Πολύ σκληρή φυλακή. TV μόνο έως 32” μπορείς να έχεις… Κάτεργο !!!

    4. Αν οι Έλληνες εισαγγελείς ήθελαν τουλάχιστον να τηρήσουν τα προσχήματα, έπρεπε να έχουν ήδη μπουζουριάσει την άλλλη αδελφή, τη Μανταλένα. Αλλά τόσο ξεφτιλισμένοι δικαστικοί δεν υπάρχουν ούτε στη Νικαράγουα.

    5. Τα ΕΛΤΑ ετοιμάζονται να τα ξεπουλήσουν.
      Μεγάλο μέρος του αντικειμένου τους το πάρει ιδιώτες σαν τον Φέσσα με την ACS ή την γενική πρώην υπαλλήλων του.

    6. Έχετε δει τη σειρά White Lotus; Εκεί ένας Ιταλιανος αγαπητικός κάνει τα γλυκά ματιά σε μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα για να της φάει λεφτά. Ποιος μας λέει ότι ο Ιταλός ο Τζόρτζιο εξ αρχής δεν λειτούργησε σαν ζιγκολό, σταλμένος από την μαφιόζικη ομάδα του;

    7. Ξύπνα περουκινι εκεί είναι σοβαρό κράτος και το λένε Βέλγιο 🇧🇪🇧🇪🇧🇪. Δεν είναι μπουρδελο Ελλαδισταν με παραδικαστικο κύκλωμα. Που λαδωνονται οι δικαστές και οι εισαγγελείς για να βγάζουν τις αποφάσεις που θέλετε. Ασε που εκεί δικαστές και εισαγγελείς είναι πραγματικά ανεξάρτητοι. Και δεν παίρνουν εντολές απο τους Τσιπροκουληδες όπως εδώ στην Μπανανια. Εδώ η Καιλη θα ήταν σίγουρα ήδη έξω με εντολή του εισαγγελέα και με “περιοριστικους όρους”.

    Comments are closed.