ΚΟΛΑΣΗ! ΜΠΑΡΑΖ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΚΑΙ DRONES ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ – ΗΧΟΥΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

    Κοινοποίηση:
    israel-lebanon

    Eπίθεση με drones και ρουκέτες έχει εξαπολύσει η Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ με τις σειιρήνες στην περιοχή να ηχούν ασταμάτητα.

    Οι επιθέσεις της Χεζμπολάχ το τελευταίο διάστημα είναι καθημερινές, εν αναμονή των ιρανικών αντιποίνων για τη δολοφονία του ηγέτης της πολιτικής πτέρυγας της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια.

    Μεταξύ άλλων ακούστηκαν στις πόλεις Σαφέντ, Ρος Πινά, Γκαντότ, Τζαχάρ Κφαρ Χανάσι και Καρκόμ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. κανένας δεν υποστηρίζει ή στηρίζει τον θάνατο αθώων ανθρώπων (αμάχων) δηλαδή γυναίκες/παιδιά

      Αλλά σας θυμίζω ότι οι πρώτοι που προξένησαν τον θάνατο αθώων ανθρώπων (αμάχων) δηλαδή γυναίκες/παιδιά ήταν οι παλαιστίνιοι μουσουλμάνοι τρομοκράτες της χαμάς με την υποστήριξη/κάλυψη των παλαιστινίων οι οποίοι ήταν όλο χαρές και πανηγύρια.

      Μετά ήρθε η απάντηση του ισραηλ η οποία ναι είχε θάνατο αθώων ανθρώπων (αμάχων) δηλαδή γυναίκες/παιδιά γιατί οι πρώτοι τους χρησιμοποιούν ως ασπίδα η χρησιμοποιούν κτίρια όπως νοσοκομεία/σχολεία/εγκαταστάσεις του ΟΗΕ για κάλυψη

      Εδώ να επισημάνω αν το ισραηλ ήταν εγκληματίας πολέμου όπως ισχυρίζεστε αγαπητοί μου θα έκανε ότι κάνουν σε ένα πόλεμο θα ισοπέδωνε εντελώς όλη την ΓΑΖΑ και το ΛΙΒΑΝΟ με το λεγόμενο carpet bombing + napalm έτσι δεν θα έμενε κτίριο στην επιφάνεια αλλά παράλληλα δεν θα έμενε κανείς ζωντανός ούτε στην επιφάνεια ούτε κάτω υπογείως.
      Δεν το έχει κάνει όμως.

      Οι μουσουλμάνοι αν είχαν μάθει να σέβονται τους άλλους ανθρώπους , αν είχαν μάθει να συνυπάρχουν μαζί με άλλους ανθρώπους τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν συμβεί και οι παλαιστίνιοι ίσως αποκτούσαν την χώρα που τόσο επιθυμούν αλλά όταν αυτά προσπαθείς να τα διεκδικήσεις με την βία και το αίμα λυπάμαι δεν κερδίζεις αλλά είσαι ο χαμένος και αυτό θα συμβεί και στους παλαιστίνιους και σε όλους τους μουσουλμάνους που θέλουν να επιβάλλουν τα δικά τους.

    2. Γίνεται να σκοτωθούν μεταξύ τους να μην μείνει κανένας; Φανταστείτε έναν κόσμο χωρίς εβραίους και μουσουλμάνους… Τότε, όντως θα μιλάμε για έναν καλύτερο κόσμο.

    3. Μετά θα κλαίνε πάλι οι αραβες σαν κοριτσακια ότι οι Ισραηλιτες χτύπησαν νοσοκομεία,σχολεία κτλ…θα σας διαλύσει το Ισραηλ σιχαμένα μουσλιμια…πάμε γερά αδέρφια μας εβραιοι

      1. Δηλαδή υποστηρίζεις τα χτυπήματα σε αμάχους Παλαιστίνιους?

      2. Αδέρφια μας οι εβραίοι;
        Όχι, δα! Ούτε καν!

        Ούτε με τους οβριούς, ούτε με τα μουσλίμια !
        Δε μας νοιάζει για αμφότερους.,,

    4. Ο.κ, Αλλά μετά μην κλαίτε για αυτά που σας θα σας κάνει το Ισραήλ.

    Comments are closed.