ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΥΛΑ! ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ – ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    epeisodia-kastanies-evros-6-23

    Νέες επιθέσεις με χημικά και φωτιές εξαπολύουν από το πρωί στα σύνορα του Έβρου οι Τούρκοι στρατιώτες, αστυνομικοί  και πράκτορες της ΜΙΤ, μαζί με τους λαθρομετανάστες.

    Το σχέδιο των τουρκικών αρχών είναι να υπάρξουν συνεχή επεισόδια στα σύνορα του Έβρου ώστε η ελληνική πλευρά να εξαντληθεί και να υποκύψει στους εκβιασμούς της Άγκυρας.

    Σε βίντεο ντοκουμέντα που είδαν το “φως” της δημοσιότητας, οι Τούρκοι ένστολοι προετοιμάζονται, φορώντας αντιασφυξιογόνες μάσκες, ενώ στη συνέχεια σε σχηματισμό εξαπολύουν βροχή χημικών ώστε να μπορέσουν οι παράνομοι μετανάστες να προκαλέσουν φθορές στον φράχτη με φωτιές και «κόφτες». Η ελληνική πλευρά απάντησε και αυτή με ρίψη δακρυγόνων ενώ τους κοπανάνε με τα κλομπς σε χέρια και πόδια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ρε παιδιά πόσο θα αντέξουν δικοί μας πια; πόσο θα συνεχιστεί αυτό; σπατάλη πόρων, καταπόνηση προσωπικού. πρέπει να λήξει.

      1. ΟΣΟ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

    2. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΧΙΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΔΙΟΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ?????????

    3. Στο βιντεο φαινεται καθαρα ο τουρκος αστυνομικος να γεμιζει χωρις προωθητικο,τοσο βλακας,μιλαμε για πολυ γελιο χαχαχαχαχα

    4. τα γουρούνια δε αλαζουν μουρη !!! τουρκοι μια ζωή αιώνες ιδια σκουπίδια !!!!!!!!!!

    5. Κάντε το όπως ο Βασίλι Ζαϊτσεφ

    6. Έτσι όπως. αντιμετωπίζουν την κατάσταση οι Πολιτικοί Προϊστάμενοι θα θρηνήσουμε δικούς μας ανθρώπους.

    7. στειλετε δυο απατσι να χεστουν πανω τους οο κωλοτουρκοι…..

    8. ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΄΄ΠΟΛΙΤΙΚΗ΄΄ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΩΝ….

    9. Ρε τους βλακες, πνίγηκαν με τα δικά τους χημικά!χαχαχαχα.

    Comments are closed.