ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ: ΚΑΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ! ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ! ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΣΠΙΤΙΑ

    Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων, των εθελοντών και των κατοίκων, πολλά σπίτια υπέστησαν ζημίες ή καταστράφηκαν ολοσχερώς σε Πεντέλη, Πανόραμα Παλλήνης, Ανθούσα, Διώνη και Ντράφι. Το πλήρες μέγεθος θα αποτυπωθεί μόλις ξεκινήσει η επίσημη καταγραφή, ωστόσο οι πρώτες εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει, είναι αποκαρδιωτικές.

    katastrofi3
    katastrofi4
    katastrofi5

    Από το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι όλων αυτών των περιοχών μετρούν τις πληγές τους μιας και τα σπίτια που έχουν τυλιχτεί στις φλόγες και οι υλικές ζημιές δεν είναι λίγες σε αυτοκίνητα και όχι μόνο.

    Τουλάχιστον 10 σπίτια έχουν καεί ολοσχερώς στο Ντράφι, κατά την καταστροφική φωτιά που έκαιγε για 21 ώρες στην Πεντέλη.

     

    spitia1
    spitia2
    spitia3

     

     

    5647108
    5647115
    5647118
    5647140
    5647132

     

     

    penteli_fwtia___2_
    penteli_fwtia___3_
    penteli_fwtia___1_

     

    penteli_fwtia___2_
    penteli_fwtia___3_
    penteli_fwtia___1_

    Η καταγραφή των υλικών ζημιών βρίσκεται εν εξελίξει και σήμερα Πέμπτη αναμένεται η σχετική ενημέρωση από τον αρμόδιο Υφυπουργό, Χρήστο Τριαντόπουλο, για συγκεκριμένα μέτρα αποκατάστασης των πληγέντων.

    Από το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκίνησαν έλεγχοι και αυτοψίες από μηχανικούς του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτήρια των πληγέντων Δήμων Πεντέλης και Παλλήνης (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. παλι ο αχαιρευτος θα βγη, εχοντας σαν χειροκροτητες του, τους βολεμενους του συστηματος απο καθε πλευρα.
      Αλοιμονο σ αυτους που ειναι ατυχοι στη ζωη τους και δεν εχουν ακρες.Ετσι λειτουργει το κρατος το μητσοτακεικου

    2. Ρωτάω,πόσα σπίτια ήταν παράνομα;Μέσα στο δάσος χτισμένα;Της αυθαιρεσίας το κάγκελο

    3. Ο Στυλιανίδης που έλεγε οτι τα Ρώσικα πυροσβεστικά αεροπλάνα Beriev των 20 τόνων νερού είναι ακατάλληλα για πυροσβεση στην Ελλάδα, να βγει άμεσα να πει που ειδε την καταλληλοτητα στην πυρόσβεση με ποτιστήρια 5 λίτρων από μέλη της αστυνομίας.

    4. “” ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; “” jamais, never, nie, ποτε, mai, никад, никогда ολοι οι χαζοχαρουμενοι που ψηφησαν οτι ψηφησαν ας αρχισουν να σκευτοντε……”” ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; “” διοτι ενα ανυπαρκτο κρατος με ανυπαρκτους “”πολιτες” και μονο με κατοικιδια, με συνεχως το ιδιο ηλιθιο πατρὀν, δεν προκειται ποτε να αλλαξει και να αποδοσει ευθυνες….. τραγικο, απαισιο, λυπητερο, στο ιδιο θεατρο θεατες παλι……..

    5. θα κάνουν αποχή και θα βγει η ΝΔ με 45% επί των εγκύρων

    Comments are closed.