ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΜΠΟΙ ΣΟΥ! ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-zaev-0

    Ο Πρωθυπουργός, συνεχίζοντας τις επαφές του με ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων, μετά τις χτεσινές συναντήσεις με τον Έντι Ράμα, τον Χασίμ Θάτσι και τον Αλεξάντερ Βούτσιτς, συνάντησε σήμερα Τρίτη στα Ηνωμένα Έθνη και τον Ζόραν Ζάεφ.

    Στη συζήτησή τους, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο ίδιος δεν θα υπέγραφε την Συμφωνία των Πρεσπών. Πρόσθεσε ότι ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ό,τι μπορούσε για να μην κυρωθεί.

    Μετά την κύρωσή της, ωστόσο, η συμφωνία αυτή αποτελεί πλέον μέρος του διεθνούς δικαίου και επομένως η Ελλάδα πρέπει να τη σεβαστεί. Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον ομόλογό του να μην υπάρξουν καθυστερήσεις που συνδέονται με πτυχές της συμφωνίας, ιδιαίτερα δε στο θέμα της προστασίας των εμπορικών σημάτων.

    Ο κ. Zaev εξέφρασε τη βούληση της κυβέρνησής του να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, προσδοκώντας ταχύτερη υλοποίηση όλων των ανοιχτών ζητημάτων που συνδέονται με την ενταξιακή πορεία της χώρας του στην ΕΕ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ ΣΟΥΖΑ, ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΚΟΥΛΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ, ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΚΟΥΡΑΔΟΚΛΑΣΤΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, Η ΒΙΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΠΩΣ ΠΑΕΙ, ΤΟ ΦΥΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

    2. καλά τι περιμένατε να αλλάξει ο δρακουμελ τζουνιορ? ο πατέρας του συνεργάτης των γερμανων στην κατοχή, και στην συνέχεια ζιμενσ, και τώρα ο τζουνιορ θα αλλάξει? προδότες και τίποτε άλλο, η στοά των έβγαλε πρωθυπουργό και οχι ο Ελληνικός λαός

    3. Τσίπρας – Κούλης οι δυό πλευρές του ιδίου νομίσματος. Και οι δύο εκτελούν εντολές.
      Περιμένατε κάτι διαφορετικό;
      Αν ναί, πού να δείτε όταν θα συνεργασθούν στην διακυβέρνηση, για το καλό μας. Ίσως τότε να ξυπνήσετε αλλά θα είναι αργά.
      Και μιά ρητορική ερώτηση : Ποιός είναι περισσότερο επικίνδυνος; Ο τρισκατάρατος που δήλωνε εξ αρχής άθεος και άπατρις ή ο άλλος που δηλώνει Έλληνας, ένθεος και πατριώτης; Και οι δύο όμως είναι φερέφωνα σκοτεινών κέντρων…
      Βοήθειά μας ο Θεός, γιατί δεν έχουμε που αλλού να στηριχθούμε. Στις δυνάμεις μας και στον Θεό, άν φυσικά ξυπνήσουμε Εθνικά έστω και την τελευταία στιγμή, γιατί αυτή ζούμε τώρα.

    4. Δεν υπάρχει όρος στη συμφωνία ότι ενδεχόμενη παραβίασή της συνιστά αυτοδικαίως την ακύρωσή της;

    5. Ειναι υγιεις,χαμογελαστοι,ευδιαθετοι με παρα πολλα φραγκα να φανε και τα δισεγγονα τους με μια και μονο πωληση!
      Πουλησε ο Τσιπρας και συναινεσε ο Κουλης και οι αλλοι ενα Ιστορικα Ελληνικο ονομα που δεν ηταν δικο τους,ιδιοκτησια τους!
      Βασιμη η δικαιολογια πλανης του Ελληνικου λαου που ειχε ψηφισει Τσιπρα γιατι το “θα σκισουμε τα μνημονια”αγγιξε και συναμα θολωσε τη κριση του.
      Ομως η επιλογη του λαου(Singular logic)να ψηφισει Κουλη ειναι εντελως αδικαιολογητη.Ελεγε ο παπατζης,οταν τον ρωτουσαν για τη συμφωνια των Πρεσπων πως θα την “αμβλυνει”ενω η Ντορα ηδη ηταν θετικη!
      Δακρυα,οργη και μισος.
      Υ.Γ.1)Θεε μου συγχωρα τη ολιγοπιστια μου αλλα με αυτους που μπλεξαμε ειναι στη φυση μου αδυνατο να μη τους μισησω.
      2)Δεν πηγα στις καλπες για κανεναν απο τους δυο γιατι ειχα προαισθανθει το παιχνιδι των “επικυριαρχων” αλλα οι τυψεις της απραξιας μου με κυριαρχουν.

    6. Κυριε Κουλη,το ξεραμε απο πριν οτι δεν επροκειτω να αρνηθεις την προδοτικη συμφωνια.Τουλαχιστον ομως επρεπε να του τριξεις τα δοντια του γυφτου και να σταθεις στο υψος σου και να του πεις οτι στην παραμικρη αποκλιση απο την συμφωνια,θα τους καταγγελεις και θα τους κυνηγας ανηλεως.Οχι που εχουν οργιασει και παντου εμφανιζονται ως “Μακεδονια” σκετο,και ως “μακεδονικα” τα προιοντα τους.

        1. Το κλάμα θα το δεις όταν η π@@τσα του τσολιά σου μπει βαθιά….
          Όλη η “Βόρεια Μακεδονία”, Ελληνική επαρχία.
          Γιατί Μακεδονία είναι μία και ανήκει σ’ αυτούς που μιλούν τη γλώσσα του Αλέξανδρου και του Αριστοτέλη κι όχι στα τουρκογιουσουφάκια.

    Comments are closed.