09/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    ΚΡΟΑΤΙΚΑ ΜΜΕ: ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΩ EUROPOL ΚΑΙ INTERPOL- ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ – ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ – ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΚΕΛΕΙΟ

     Κροατικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το ΥΠΕΣ είχε ενημερώσει την Αθήνα

    Επιλούμενα πηγές από το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας κροατικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι είχαν ενημερώσει εγκαίρως την ελληνική αστυνομία για την ομάδα των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ξεκίνησαν για την Ελλάδα.

     Σύμφωνα με την πηγή από το υπουργείο που επικαλείται η ιστοσελίδα Jutarnji αναφέρεται ότι «η αστυνομία μας έστειλε εγκαίρως όλα τα στοιχεία μέσω της Europol και της Interpol σχετικά με τις πληροφορίες που ήταν διαθέσιμες για την επιχείρηση των χούλιγκαν που βρίσκονταν στα σύνορα».

    Μάλιστα, η ιστοσελίδα που έχει ένα μεγάλο αφιέρωμα για το θέμα, αποκαλύπτει ότι ο πρωθυπουργός Αντρέι Πλένκοβιτς τηλεφώνησε με αφορμή την επίθεση και τον θανάσιμο τραυματισμό στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και ότι η κροατική πρεσβεία στην Ελλάδα βρίσκεται σε επικοινωνία με τις ελληνικές Αρχές για την τύχη των υπηκόων της.

    Παράλληλα σημειώνει ότι «δεν υπήρχε νομική βάση για να κρατήσουν στην Κροατία τους φαν της Ντιναμό που κατευθύνονταν στην Αθήνα».
     Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή οι χούλιγκαν έφτασαν στην Ελλάδα χωρισμένοι σε μικρές ομάδες ώστε να μην προκαλέσουν υποψίες και το ενδιαφέρον των Αρχών.

    «Παρ’ όλα αυτά τους εντοπίσαμε, αλλά δεν υπήρχε κανένας λόγος για να τους απαγορεύσουμε να φύγουν από τη χώρα», αναφέρει η πηγή και τονίζει όμως ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ενημερώσουν την ΕΛ.ΑΣ. ώστε να προετοιμαστούν εγκαίρως για τυχόν επεισόδια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Άλλοι ηλίθιοι από ‘κεί. Πώς τούς φαίνεται για νομική βάση αυτή που απέκτησαν τώρα, βόδια…

    2. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΒΔΕΣΜΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ Κ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΛΗΤΕΣ Κ ΠΡΕΖΑΚΙΑ.

    3. Σσσσσσσσσσσ.!!!!!!!! Κάνουν μπάνια τώρα……..🤣😂🤣😂🤣

    4. Όταν γίνει ο αγώνας θα τους γαμήσι ανάσκελα η Original 21 αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Η ΑΕΚ είναι γνωστό ότι έδωσε μάχη για την καταπάτηση της βίας στα γήπεδα αλλά οι οργανωμένοι οπαδοί της δεν συγχωρούν τέτοια.Και μην ξεχνάμε ότι οι hooligans της ΑΕΚ ήταν πάντα οι πιο σκληροπυρηνικοί στην Ελλάδα.

      1. Προσοχή μόνο, να μην σκίσουν τα καλσόν τους τα στράκια της Floriginal.

    5. Γαμιεστε ρε πουσταρια γαμιεστεεεεεεεεεεε !!!!

    6. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

    7. ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΥΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

      χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

      1. ας ειχατε μυαλο να ψηφιζατε ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ. Τωρα λουστειτε κουλη και μπατριοτες φελοπουλο και σια

    8. Κούλη πατώνεις; Φώναξε πίσω τον Μηταράκη να φτιάξει έφιππη αστυνομία να χέζουν τα αλόγατα, φτιάξτε επίσης αστυνομία με ελέφαντες να χέζουν πιο πολύ, βγάλτε τα ζώα στους δρόμους να τα βλέπει ο κόσμος, ούτως ή άλλως τσίρκο είμαστε

    9. Γιατί; Περίμενε κανένας δουλειά σωστή από δημοσίους υπαλλήλους; Να τα δείτε αυτά εσείς που τους νταντεύετε εδώ κάθε μέρα. Ο μισθός να πέφτει κι’ όλα καλά. Πήραν και έξτρα 1000 ευρώ φέτος από τον κούλη (600 την πρωτοχρονιά, 200 + 200 στις εκλογές). Όλα κομπλέ!

    10. Η μπανιαρισμενη Κουλαρα ομως οπως παντα εκμεταλλευεται το φτωχοεπικοινωνιακο της ας ποτιζεται με αιμα αθωων αλλη μια φορα! Αλλα ειναι τα προβληματα του τοπου σαν τα απεραντα ντοραιικα ακρογιαλια των γειτονων τα… πετρελαια μου μεσα! Ωρε 60% στο μαγαρα προδοτη!
      Τους Κροατες τους ξερουμε τι μπουμπουκοναζακια ειναι! Ζελε τι λες?
      Βλαδιμηρε οι γοβες εχουνε ξεφυγει με τις ευλογιες του….αμυντικου ΝΑΤΟ!

    11. Η κλίκα που ονομάζεται κυβέρνηση με αρχηγό τον εγκληματία Μητσοτάκη πρέπει να παραιτηθεί

    12. Και η Σιδερη και ο άντρας της ντοποιος πληθυσμός κλπ της περιοχής μου είπαν ότι των είχαν βαπτίσει Τήνο αν θυματε καλά ο άνθρωπος κλπ τονοικινα του καφενείου ήταν δικό τους δεν είχαν νοίκια κλπ

    13. Και η Σιδερη και ο άντρας της ντοποιος πληθυσμός κλπ της περιοχής

    14. Έμαθα δεν είναι η μάννα του η Γεωργία Σιδερη κλπ είναι πρώτα ξαδέρφια με τα παιδιά της κλπ ,,ο πατέρας του έχει καφενείο χρόνια απέναντι από την εκλησια κλπ 1 παιδί είχε αυτόν κλπ ,δεν είχαν καμμια σχέση με μαφία κλπ δεν ήταν θρησκεία πολλή αλλά επερναν μνημοσιμστα φτωχών και μοίραζαν καφέ καφενείο κλπ η πλούσιοι τα κάνουν αλλού το καφέ δίνουν η παραλία η ξενοδοχείο κλπ πολλή καλό παιδί υποθήκη τρελά με την Αεκ πολλή μικρό καφενείο της γειτονιάς Σινικισμου που πιθανόν τα γερόντια κανένα καφέ κλπ και επερνε και κανένα μνημόσυνο για καφέ τίποτε άλλο καμμια σχέση με μαφία

    15. 41% πήρε η ΝΔ…μην μιλάει κανένας… βγάλτε τόν σκασμό… οποίος θέλει να μιλήσει να κατέβει σε διαρκή απεργία μέχρι να πέσει η κυβέρνηση τού ανθελληνα Μητσοτάκη…. Όλα τα άλλα είναι παπαριές.
      “Λευτεριά στον Ηλία Κασιδιάρη”

    16. Παραιτήσου οικονόμου, υπουργεύεις δεν έχεις την δυνατότητα της διοίκησης.

    17. βαλανε τον πρωην εκπροσωπο τυπου στο προστασιας!
      ρε καραφλα η αστυνομια δεν ειναι μμε!

    18. Τυχαίο ξετυγχαιο οργιάζει το έγκλημα και κανέναν δεν πιάνουν κλπ εδώ ο Αλβανός έφαγε βαλκανικούς μαφιόζος και Κέρκυρα και των έπιασαν μέσω εφαρμογής εδώ τη κάνουν όλοι τους κλπ είναι υπολόγου και δεν μιλάω για τους μπάτσους των 1100ευρω ου είναι στο δρόμο.ο κλπ.μιλάμε για τα γραφεία μέσα κλπ.κοροιδευομασυε η ή μεγάλοι ψάχνουν γνωριμίες και ρουφιάνους μέσα σε όλα αυτά τη κάνουν η μπάτσοι Γαδα κλπ.

    19. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι οι πάντες ήξεραν τα πάντα και τώρα όλοι κάνουν το χαζό.
      Αναρωτιέται κανείς είναι τελικά οι Νεοδημοκρατες πιο άχρηστοι από τους Ζαιους?

    20. Τη να πω ρε παιδιά εδώ χάθηκε ένα παιδί 29 χρον κλπ ο δήμαρχος μας αναφέρετε ψυχρά στο συμβάν λες και δεν ήξερε τίποτε κλπ οκ πλέον ο κόσμος δεν ξέρω τη να πει κλπ πολλοί γράφουν ότι το έφαγαν μπάτσοι δηλαδή ακροδεξιά στοιχια και όχι οπαδοί των ομάδων κλπ γνωρίζουν περισσότερα από αυτά που γράφουν αν η μάννα του είναι η Γεωργία δεν έχω μάθει ακόμη δεν θέλω να μάθω είναι δημόσιο πρόσωπο ρε παιδιά είναι για φτύσιμο όλοι τους κλπ αν η μάννα του ριναι αυτή είναι επιλεγμένος στόχος γιατί έχει κάνει στο ιστραγκαμ μια δημοσίευση ποιος να εμποιστευομαστε η φωτοφμγραφια λέει πολλά

    21. Χαντάκι η τύχη των υπηκόων της γαμωκροατίας να ευχηθούμε…

    Comments are closed.