ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!!! Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!! “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ” – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    yunanistan-11

    Η Ελλάδα, όπως φαίνεται από τις αγορές αεροσκαφών και τα έργα εκσυγχρονισμού, θα αλλάξει τυπέρ της την αεροπορική ισχύ, υποστηρίζει το τουρκικό Βold Μedya.

    Σύμφωνα εμ τους Τούρκους, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι η Ελλάδα πρόκειται να προμηθευτεί αεροπλάνα που παρέχουν ανεφοδιασμό στο αέρα, τότε τα ελληνικά μαχητικά «θα μπορούν να λειτουργούν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νότο της Κύπρου».

    «Η ικανότητα της Ελλάδας να επιτύχει αεροπορική υπεροχή στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο θα περιορίσει επίσης την ελευθερία λειτουργίας των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων στις σχετικές θαλάσσιες περιοχές», τονίζεται σε μελέτη του Βold medya.

    «Εάν δεν αλλάξουν οι συνθήκες, η Ελλάδα, η οποία έχει αυξήσει τα χωρικά της ύδατα σε 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο Πέλαγος, θα αυξήσει σταδιακά τα χωρικά της ύδατα σε 12 ναυτικά μίλια σε ολόκληρο το Αιγαίο, ξεκινώντας από το νησί της Κρήτης», τονίζουν οι Τούρκοι, ενώ παράλληλα με την αλλαγή της αεροπορικής ισχύος θα υπογράψει συμφωνία ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Όσο ο Κούλης είναι στο τιμόνι και ουφο να είχαμε άχρηστα θα ήταν

    2. ΝΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ , ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ , ΚΑΤΕΥΘΕΙΑ ΑΓΚΥΡΑ ΘΑ ΧΤΥΠΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ , ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΧΕΣΜΕΝΤΕΔΕΣ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ , ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΛΑΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ !!!

    3. Όλα καλά τα λέμε αλλά όπως πάντα οι προδότες κυρίως πολιτικοί στην ελληνική ιστορία καταστρέφουν και υποδουλώνουν τη χώρα. Μπλα μπλα μπλα και στο τέλος καθόμαστε στα αυγά.
      Πάντα όμως οι λίγοι κάνουν τη διαφορά και γράφουν ιστορία εκτός από τους προδότες.
      Αυτή τη φορά για να γίνει σωστή δουλειά μια και μόνο ενέργεια είναι απαραίτητη.
      ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ.-

    4. Τελικά οι Τούρκοι είναι πολύ μαλάκες και αδερφάρες. Πότε η Ελλάς τους έχει βυθίσει έστω και ένα καρυδότσουφλο τα τελευταία 100 χρόνια; Ποτέ!!! Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ελλάς είναι να παρακολουθεί άυτανδρα τα ελικόπτερά της να καταρρίπτονται από Τούρκους… Αν είχαν έστω και λίγο μυαλό, τα σύνορα της Ελλάδας θα ήταν στη Λάρισα…

    5. Φίλε μάλλον δεν τα ξέρεις καλά σε 2 χρόνια θα χουν έρθει όλα τα Ραφαλ και τα φ16 μας θα χουν έχουν γίνει βαιπερ. Τα 100 εκατομμύρια δεν λένε κάτι πλέον τόσα ήταν και οι Αιγύπτιοι και οι Εβραίοι τους κάνανε πλάκα. Όσο για τα όπλα τους κωμικά το λιγοτερο. Ψάξε λίγο και θα δεις ότι πρώτη φορά θα έχουμε τέτοια υπεροπλία. Τώρα για το τι θα κάνουν οι πολιτικοί δεν ξέρω

    6. Ηττοπάθεια, ανθελληνισμός και χέστηδες πολίτες, σκάστε και κρυφτείτε.
      Η Ελλάδα έχει 3 χιλ αεροπλανοφόρα και από στεριά στον Έβρο απόρθητη.

    7. Τι μαλακίες γράφετε ωρέ; Θα μας βγάλετε και τον Κούλη για Κολοκοτρώνη τώρα; Έλεος… Με 18 Ραφάλ που θα τα παρουμε και ποιος ξέρει πότε και ποιος ξέρει πότε θα μάθουμε και να τα πετάμε σωστά, αποκτήσαμε και υπεροχή; Έλεος….

    8. Η ΕΛΛΑΔΑ δεν φοβαται κανεναν τωρα γινεται πολεμος καλου με κακου εμεις οι ΕΛΛΗΝΕΣ ειμαστε με το καλο ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ μη μασατε ολα θα μπουν στη θεση τους και οι κακοι στον τοπο τους!!!!!!!!

    9. Θα τους αναχαιτισουμε.
      Θα τους κλασουμε τα @@.
      Η Τουρκία παράγει τα πάντα και μόνο που τα βάζει με Ευρώπη και απειλεί και η Ένωση κάνει κολο τούμπες, εμάς μας έχουν χεσμενους.

    10. Σε λίγο από τα δανεικά δεν θα υπάρχουμε σαν χώρα ,,, ήδη είμαστε αποικία τον γερμανών,,, όλα δανεικά!!! θέλουμε και πόλεμο ποιό πόλεμο λεφτά υπάρχουν??? για να συνέλθουμε σαν χώρα
      1 πρέπει να απολυθεί το μισό δημόσιο,,,
      2 πρέπει η συντάξεις άνω τον 800 ευρώ να κοπούν μαχαίρι…
      3 να σταματήσει το πλιάτσικο στο δημόσιο….
      4 να ξεκινήσει η χώρα να παράγει…
      5 όλοι να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τούς προς δημόσιο και τρίτους…
      6 να σταματήσουμε να ζούμε με δανεικά….

    11. Xaxaxa ο τίτλος λέει με τα rafale που αγοράζει η Ελλάδα πώς μπορεί να αλλάξουν η ισορροπίες!!! έγραψες πάλι!!!
      Σε πόσα χρόνια θα τα παραλάβουμε;,;;
      να λέμε την αλήθεια και ας πονάει!!
      1 να μας κατουρισουν θα πνιγούμε 100 εκατομμύρια πολεμοχαρείς πληθυσμός,,,
      2 παράγουν τα πάντα,
      3 παράγουν τα δικά τούς όπλα και όταν λέμε όπλα τα πάντα,,,
      4 Αγαπάνε την πατρίδα τούς
      5 δεν σκέφτονται μόνο την δικιά τούς παρτίδα,,,
      6 νέος ο πληθυσμός,,,
      7 εάν πραγματικά μας έβλεπαν ως απειλή τώρα θα ήμασταν αποικία τούς!!!
      ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ….

      1. Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και τις συστάσεις. Δεν είσαι καλά πληροφορημένος.

    12. δεν νομίζω ότι φοβάται η Τουρκία ότι πρόκειται να αντισταθεί το κράτος του Κούλη ή πολύ περισσότερο να αντεπιτεθεί, εξάλλου ποιος θα πάει να υπερασπιστεί τις περιουσίες των πολιτικών;;;; οι 500.000 που έκαναν το εμβόλιο ή οι 1.000.000 που έχουν κλείσει ραντεβού;;;;;!

    13. Φοβάται ο γιάννης το θεριό και το θεριό τον γιάννη!

    14. Μύκονος ςςς. Μυκονοςςς για σας μεμετια!?! έρχεται πλυμμυριδα πισωκινητης απόλαυσης ναι ναι ναι. Ωχ τι έπαθα σήμερα το lockdown με βάρεσε κατά κεφάλα…!!

    15. Στη συνέχεια, η Ελλάδα πρέπει να ισορροπήσει το έδαφος σε όλα τα ακατοίκητα νησιά για τα ελικόπτερα και να αποθηκεύσει προμήθειες και πυραύλους. Δεν χρειαζόμαστε αεροπλανοφόρα

    Comments are closed.