ΚΤΗΝΗ! 13 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ 26 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ – ΕΙΚΟΣΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ

    Κοινοποίηση:
    astheno-gaza

    Το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής, ότι από το ισραηλινό πλήγμα εναντίον ενός ασθενοφόρου στην είσοδο του Αλ Σίφα, του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Γάζας, σκοτώθηκαν 13 άνθρωποι.

    Νωρίτερα, το Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι έβαλε στο στόχαστρο το ασθενοφόρο, υποστηρίζοντας ότι το χρησιμοποιούσε «ένας τρομοκρατικός πυρήνας της Χαμάς».

    «Η σφαγή των ασθενοφόρων είχε ως αποτέλεσμα 13 νεκρούς και 26 τραυματίες» ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Χαμάς, ο Άσραφ αλ Κούντρα. Τα ασθενοφόρα «μετέφεραν πολλούς τραυματίες για να νοσηλευτούν στην Αίγυπτο», υποστήριξε.

    Ένας ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου είπε ότι είδε πολλούς νεκρούς και τραυματίες δίπλα σε ένα κατεστραμμένο ασθενοφόρο. Στα πλάνα που μετέδωσε η τηλεόραση του AFP φαίνονται επίσης πολίτες να μεταφέρουν αιμόφυρτους τραυματίες.

    Από την Τετάρτη, δεκάδες Παλαιστίνιοι τραυματίες έχουν μεταφερθεί από τη Γάζα στην Αίγυπτο. Σήμερα, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου, «μεταφέρθηκαν 17 τραυματίες, ενώ θα έπρεπε να μεταφερθούν 28 και αυτό λόγω των γεγονότων» – μια αναφορά στο ισραηλινό πλήγμα στην πύλη του νοσοκομείου.

    Νεκροί και από χτύπημα σε σχολείο

    Είκοσι άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Υγείας του ελεγχόμενου από τη Χαμάς παλαιστινιακού θύλακα.

    «Είκοσι μάρτυρες και δεκάδες τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Αλ Σίφα, στην πόλη της Γάζας, μετά τη στοχευμένη επίθεση σε σχολείο που είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδιο καταυλισμό εκτοπισμένων στην περιοχή Αλ Σαφτάουι, στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ο κυνηγοι αν δεν μπορουν να χτυπήσουν κάποια μπεκάτσα Πυροβολούν πινακίδες του δρόμου έτσι και η Εβραίοι δεν μπορούν να χτυπήσουν είναι ανίκανοι να χτυπήσουν τα καταφύγια και Ανατινάζουν νοσοκομεία και ασθενοφόρα είναι άνανδρη κι ανίκανη .

    2. Αν αυτα που γινονται στη Γαζα δεν ειναι εγκληματα πολεμου , τοτε ποια ειναι;;;;;;; Εκεινο το στημενο σκηνικο στην Μπουτσα απο τους Ουκρανους , που εβαλαν εναν ποδηλατη στην μια πλευρα του δρομου και εναν αλλον νεκρο στην αλλη πλευρα και ακομα εναν πιο περα , δηθεν οτι τους πυροβολησαν οι Ρωσοι , ενω ειχαν σκοτωθει απο βομβαρδισμους ;;;;;; Και δεν ειδα κανεναν απο εκεινα τα ανδρεικελα του Ευρωπαικου δικαστηριου να εκδιδουν καποιο ενταλμα συλληψης για τους σιωνιστες εγκληματιες πολεμου , οπως εκαναν για τον Πουτιν!! Την προπαγανδα τους να πανε να την πουλησουν αλλου!!!!

    3. Συνηθισμένα τα εβραιοναζίδια να βομβαρδίζουν νοσοκομεία και ασθενοφόρα και σχολεία.Η δικαιολογία είναι ότι πάντα εκεί βρίσκονται μαχητές της Χαμάς.Ακόμα και τα ασθενοφόρα υποτίθεται είναι κινητά στρατηγεία της Χαμάς.Βρε καλά τους έκανε ο Χίτλερ

    4. Ό,τι και να γράφετε, πούτιν και ισλαμιστες θα ηττηθούν.

      1. ΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ , ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ….ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΒΟΛΕΜΕΝΟ – ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΓΙΔΙ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΙΣΤΑΝ.

    5. Είναι σχέδιο του σκληροπυρηνικού ακροδεξιού Μπεν Γκβήρ, που ελέγχει απόλυτα τον Νετανιάχου, να σπάσει το ηθικό του Παλαιστινιακού Λαού, για να γκρεμίσουν το Τέμενος του Ομάρ και να μην αντιδράσει ο Λαός. Αλλά είναι ανόητοι. Και οι Παλαιστίνιοι να μην αντιδράσουν, θα αντιδράσουν οι άλλοι. Πάντως βρίσκονται σε κατάσταση αλλοφροσύνης, διότι αυτά είναι ένας παρανοικός πόλεμος κάποιων παρανοικών ανθρώπων, χωρίς σχέδιο, με στόχο αμάχους, για εθνοκάθαρση και μόνο

    6. Οι Εβραίοι οι μεγαλύτεροι εχθροί του Ελληνισμού και του μοναδικού πολιτισμού μας, που είναι και ο πολιτισμός της Δύσεως, του Λευκού Ανθρώπου.

    Comments are closed.