ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ – ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ – ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Κοινοποίηση:
mitsotakis

Το γνωρίζουν και τρέχουν να προλάβουν σκορπώντας χρήμα από εδώ και από εκεί για να καλυφθεί η ανικανότητα τους και τα εγκληματικά λάθη τους αλλά ο ελληνικός λαός δεν είναι χαζός και δεν τον κοροϊδεύεις κύριε Μητσοτάκη.  

Σε λίγο καιρό αναμένονται οι δημοσκοπήσεις του φθινοπώρου και κυρίως του Σεπτεμβρίου με πολλές εκπλήξεις… για άλλους θετικές και για κάποιους άλλους πολύ αρνητικές!

Μετά και τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική ο Μητσοτάκης φοβάται γιατί πλέον δεν μπορεί να καλύψει τίποτα όπως τα προηγούμενα χρόνια και πλέον οι πολίτες βλέπουν πολλά πράγματα που πριν πολλοί και διάφοροι τα έθαβαν κάτω από το παχυλό τους μισθό που τους πρόσφερε η φαμίλια.

Παρά τον ανασχηματισμό που πραγματοποιήθηκε μετά τις ευρωεκλογές και τις πρώτες, κινήσεις για την ανάταξη της κυβερνητικής εικόνας, τα ποσοστά της ΝΔ παρέμεναν αρκετά κάτω από τον πήχη του 33% που είχε θέσει προεκλογικά ο πρωθυπουργός και σε ορισμένες από τις έρευνες, κάτω και από το 28% που έλαβε η κυβερνητική παράταξη στην ευρωκάλπη.

Τα προβλήματα της κοινωνίας πολλά. Και η κυβέρνηση δεν κάνει απολύτως τίποτα δίνοντας μισθούς ψίχουλα και συντάξεις εξευτελιστικές θεωρώντας τους Έλληνες και τα ελληνικά νοικοκυριά ανόητους καθώς η ακρίβεια στα βασικά καταναλωτικά αγαθά, τα καύσιμα και οι λογαριασμοί ενέργειας σφυροκοπούν τους πολίτες και ούτε τα υπόλοιπα προβληματικά πεδία έχουν βελτιωθεί.

Αντιθέτως, στα πολλαπλά μέτωπα με τα οποία είναι αντιμέτωπη η κυβέρνηση, έχει πλέον προστεθεί και η δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης για τη διαχείριση της πρόσφατης καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική.

Έτσι λοιπόν αναμένουν με αγωνία τις δημοσκοπήσεις, καθώς θα δημοσιοποιηθούν λίγο πριν την άνοδο του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, με την οποία παραδοσιακά ανοίγει η αυλαία της επόμενης πολιτικής περιόδου. Και εκεί, ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να παρουσιάσει το νέο πολιτικό αφήγημα, το οποίο θα πρέπει πρωτίστως να απαντάει στο επίμονο εύρημα όλων των τελευταίων δημοσκοπήσεων, το οποίο δείχνει ότι ένα συντριπτικό ποσοστό πολιτών θεωρεί ότι η χώρα οδεύει προς λάθος κατεύθυνση και η κυβέρνηση εμφανίζει σημάδια αναποτελεσματικότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. ΠΕΛΑΣΓΕ ..Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ Ν.ΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ.ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΨΥΧΟ..ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ.

  2. Δεν τους καίγεται καρφί, σταρχιδι@ τους όλα! Ούτως ή άλλως έχουν καβατζώσει το ποσοστό που τους βγάζει με τα ρουσφέτια, που να τρέχουν τώρα …

  3. Ναι πτωση προς τα πανω…ο κοσμος λατρευει τον Κυριακο Μητσοτακη..προσπαθει ο αρχοντας και τα καταφέρνει εξαιρετικα….και ο λαος του το αναγνωριζει….Στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά της ΝΔ θα ξεπεράσουν το 60%…τωρα ένα μικρό περιθώριο που βριζει ,καταριέται και γαβγιζει σαν πεκινουα στις γωνιες ,κανένας μας δεν το υπολογιζει..

  4. Σιγα μην τρεχουν , δε παει να καιγεται ολη η Ελλαδα , καρφακι δεν τους καιγεται

  5. Πτωση ξεπτωση,χεστηκανε.
    Τα γιδια τους ψηφισανε και θα τους φαμε στη μαπα αλλα τρια χρονια,μεχρι τον ιουνιο του 27.
    Ειτε σας αρεσει ειτε οχι.
    Οι μαλ πληρωνονται,αφου θελατε τη Μαφια θα υποστειτε τις συνεπειες.

  6. Πανε για Κασσελακη πρωθυπουργο να διαλυθουν τα παντα…δηλαδη θρησκεια….πατριδα…οικογενεια…!!!

    1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΠΟΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

  7. Μάλλον σε ελεγχόμενη άνοδο είναι η ΝΔ. Υπομονή μέχρι το 2027. Θα χρειαστούν τόνοι ψυχοφάρμακα..

  8. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΝΔ-ΟΥΛΟΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΦΥΛΛΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΕ ΦΕΡΕΤΡΑ… ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ

  9. οποιος ψηφιζει κουλα ειναι συνυπευθυνος για τα εγκληματα που εχει διαπραξει στην κοινωνια

  10. Τρέχει μόνος του.
    Κουκουρούκου….
    Εμείς απλά φωνάζουμε και ας ξέρουμε πως δε θα κερδίσουμε ποτέ.

  11. Πάει για οικουμενική δεν θα βγάλει αυτοδυναμία όποτε γίνουν όλοι μαζί είναι ρε

  12. «Η οικονομική ζημιά στη χώρα μας που προκλήθηκε από την καταστροφή του Nord Stream που προφανώς διέταξε ο Zelensky – και όχι ο Putin όπως πιστεύαμε – πρέπει να «χρεωθεί» στην Ουκρανία», ανέφερε, συντάσσοντας αρκετούς βουλευτές πίσω από αυτό το αίτημα.

  13. Γιατί ο Άριος Πάγος επιτρέπει κόμμα σαν την ΝΔ που χρωστάει 1/2 Δις (και άλλο τόσο το ΠΑΣΟΚ) να παίρνει μέρος στις εκλογές;;;;
    Εδώ μιλάμε τότε για μια καλά οργανωμένη εγκληματική οργάνωση

    1. Η ηγεσία της δικαιοσύνης διορίζεται από την κυβέρνηση

    2. Η ερωτηση ειναι αλλη : ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΣΤΕΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΦΟΣΟΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ;;;; Γιατι δεν τους κυνηγουν ;;; Γιατι δεν μιλαει κανενας δικηγορος – εισαγγελεας κλπ γι αυτο ;;;

  14. Καμμια κυβερνηση δεν βρισκεται σε ελευθερη πτωση οταν εχει…διορισει και την αντιπολιτευση! Μαλλον η Πατριδα Ελλαδα βρισκεται σε ελευθερη πτωση!

Comments are closed.