ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΡΚΟ – ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΤΟ “ORUC REIS” ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ, Ο ΠΕΤΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ – ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    227ce8fa-b9c7-4e54-a730-c97c7616b0b0

    Σφοδρή ενόχληση επικρατεί στα ανώτατα κλιμάκια του Μαξίμου για τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού Αλέξανδρο Διακόπουλο και τα όσα είπε αυτός στην τηλεοπτική του εμφάνιση στο OPEN TV.

    Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού εξηγούσαν ότι οι δηλώσεις του κ. Διακόπουλου προκαλούν σύγχυση στην κοινή γνώμη, ενώ οι ίδιες κυβερνητικές πηγές τόνιζαν με κατηγορηματικό τρόπο πως το Oruc Reis δε διεξάγει σεισμικές έρευνες στην περιοχή.

    Ο αντιναύαρχος ερωτηθείς σχετικά, παραδέχτηκε ουσιαστικά ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Oruc Reis κάνει έρευνες στην περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας. «Έχει κάνει έρευνες, μην κοροϊδευόμαστε, αλλά είναι λίγο πιο πολύπλοκο το θέμα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση εάν το Oruc Reis έχει απλώσει καλώδια και αν έχει πραγματοποιήσει έρευνες, ο κύριος Διακόπουλος απάντησε: «Ναι, αλλά είναι πιο πολύπλοκο το θέμα. Δείχνει ότι δεν ήταν αυτός ο πραγματικός σκοπός των ερευνών. Τις πρώτες μέρες δεν είχε κάνει καθόλου έρευνες, ούτε είχε απλώσει καλώδια, ούτε ακούγαμε-γιατί με τα υδροφωνικά με τα ακούμε αν κάνει έρευνες ή όχι. Όταν εμείς  «σηκώσαμε» το θέμα και είπαμε ότι δεν κάνει έρευνες, άπλωσε καλώδια, επέστρεψε, έκανε κάποιες έρευνες. Κάποια στιγμή “σηκώθηκε” λίγο ο καιρός και σταμάτησε τις έρευνες. Ένα καλώδιο έχει, δεν έχει δύο. Για να σας δώσω μια μεταφορά: “μαρκάρει” την περιοχή του. Όποιος έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο του καταλαβαίνει τι εννοώ».

    Την ίδια στιγμή ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωνε σε άλλο τηλεοπτικό κανάλι, ότι το Oruc Reis ΔΕΝ έκανε έρευνες στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

    Στη συνέχεια και αφού πρωτίστως το Μαξίμου άδειασε τον κ. Διακόπουλο, λέγοντας ότι όσα είπε απηχούν δικές του απόψεις (λες και τα γεγονότα είναι απόψεις), μετά από λίγη ώρα ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού αναγκάστηκε να προβεί σε διευκρινιστική δήλωση λέγοντας ότι : «Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής, αναφορικά με τις πρωινές μου δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Καταρχάς, σημείωσα ότι δεν θα αναφερθώ στην τακτική κατάσταση και ότι αυτή δεν είναι η αρμοδιότητά μου. Ως εκ τούτου, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η αναφορά μου αφορούσε ‘προσπάθεια’ ερευνών, σύμφωνα και με τους τουρκικούς ισχυρισμούς, όχι όμως, ‘πραγματοποίηση’, με προφανή στόχο την επίδειξη σημαίας στην περιοχή της παράνομης τουρκικής NAVTEX. Διευκρίνισα επίσης πως επιχείρησε να διεξάγει έρευνες και διέκοψε, εφόσον εξαρχής ο πραγματικός στόχος της Τουρκίας δεν ήταν η πραγματοποίηση σεισμικών ερευνών. Η Ελλάδα έχει τη στρατηγική και διπλωματική πρωτοβουλία και διαμορφώνει τις εξελίξεις με τις κινήσεις της».

    Βέβαια το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων είπε, αφού ανέφερε χαρακτηριστικά “Έχει κάνει έρευνες, μην κοροϊδευόμαστε”, αλλά τελικώς μάλλον κοροϊδευόμαστε…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ο ναυαρχούκος είναι παιδί του κομματικού σωλήνα. Το βιογραφικό είναι φτιαγμένο από τους κομματικούς αυλικούς. Ο μπαμπάς πρώην βουλευτής της ΝΔ οπότε καταλαβαίνετε γιατί ο Ερντογκάν είναι ο μεγαλύτερος φιλέλληνας; Γιατί ακόμα δεν έχει μπει μέχρι την Λάρισα μέσα; Γιατί τον υποστηρίζει ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ κτλ.κτλ.κτλ; Στο τέλος θα μας πάρουν το μισό Αιγαίο οι σύμμαχοι, θα το δώσουν στην Τουρκία και θα κατηγορηθούμε ότι ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ….!!!! Ζήτω ο Κούλης ο Πορθητής!!!!

    2. Μενουμεσπιτακηδες μόνο για τον ιό λένε αλήθεια, όλα τα άλλα ψέματα τα βλέπετε.. φτιάξανε 130 νέα hot Spot για να απελάσουν τούς επιδοτούμενους λάθρο.ολ πανηβλακες

    3. αν ήταν μιζούλες,δωράκια σε κολλητούς ,κορονοτρομολαγνεία, λαθρολαγνεία
      μια χαρά θα συμφωνούσαν τα λαμόγια.
      Σιγά μη χαλάσουν την ζαχαρένια τους για τα εθνικά μας θέματα,
      τα ξεπουλάνε όλα να γίνονται αρεστοί κ πρόθυμοι στους ξένους
      όπως άλλωστε έκανε και ο τσίπρας.
      Έπειτα ποιόν ελληνικό λαό να υπολογίσουν ?
      έχει φέρει και φέρνει συνεχώς ο κούλης με τις μκο του
      ορδές νταβρατισμένων από κογκό σομαλία που μια χαρά
      θα αναπληρώσουν τον γερασμένο λαό που ηλιθιωδώς ψηφίζει τσιπροκούληδες.

    4. «»» ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…(ΒΙΝΤΕΟ)»»»». Σε ποιον να πουν την αληθεια και γιατι?????? Σε τι θα οφελεισει????? Θα αλλαξει κατι? Θα βγει ο ηλιος απο την δυση?

    5. Δεν μπαινουν καν στον κοπο να συμφωνησουν τι π@π@ρια θα μας λενε! Σου λεει…βοδι@ ειναι, ουτως η αλλως ο,τι τους πουμε το πιστευουν! Δεν εχουν αδικο, τον σκοπο τους τον πετυχαινουν!

    6. ποιαν αληθεια?.η Μυθολογια ειναι το καλυτερο για να καταλαβουμε εμεις οι αδαεις.εχουμε συνηθισει το παραμυθιασμα.και τωρα παω για υπνο.

    7. Δεν μου αρέσουν αυτοί που κάνουν,εκ των υστέρων,..διορθώσεις.. Διώξτε τον!
      Οι άντρες με αρχιδια όταν μιλήσουν,επισφραγίζουν με ουγκ. Μίλησα!

    8. Mας δουλευουν ρε παιδια !
      καλα να παθουμε , τετοιους
      καραγκιόζηδες που βγαλαμε
      για κυβερνητες……

    9. Τώρα εκτός από χαζοί νομίζουν ότι είμαστε και κουφοί.

    10. Δεν πατε στα τσακιδια ρε μαριονετες της Μερκελ!!!!!!! Την κολοκυθια θα παιξουμε, εκανε δεν εκανε ερευνες!!!!!!!! Δεν ειχατε κοκκινη γραμμη, αν εμπαινε στην Ελληνικη υφαλοκρηπιδα θα αντιδρουσατε δυναμικα;;;;;;;; Και οχι μονο μπηκε, αλλα εκανε και ερευνες!!!!!!!! Ποιος θα σας παρει στα σοβαρα ρε καραγκιοζηδες, που σας κοροιδευει ο Τουρκος με το παλιοκαραβο του, που αντι να το στειλετε στον πατο, το κοιτατε σαν ξαφνιασμενες νεροκοτες και το κανατε γαργαρα!!!!!!!! Ξερουν οι Τουρκοι οτι φοβοσαστε και την σκια σας, γι’ αυτο κανουν οτι θελουν!!!!!!!!!

    11. Καλα προχτες γραφατε οτι ενα υποβρυχιο εκοψε τα καλωδια

    12. vazeis tin karta stin sxismi patas pin noumero kai tsak o mistos auto sigoura to kseroun

    13. Ψεύτες κυβερνητικοί, κρύβουν τους κλέφτες των ελληνικών θαλασσών, η πατρίδα θα πληρώσει με αυριανούς ακριτηριασμους δικαιωμάτων και ελληνικής γης. Έλληνες, βάλαμε τους Νενέκους να φυλάξουν τη χώρα, αυτοί όμως δεν κάνουν τίποτα, οι δε Τούρκοι επωφελούνται κλέβοντας τις θάλασσες μας.

    Comments are closed.