ΚΥΚΛΟΙ ΑΛΕΞΗ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ: “ΑΥΤΗ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΛΛΗ” – ΒΑΛΤΗ Η ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ – ΚΟΥΛΗ Ή ΜΙΑ ΟΛΕΘΡΙΑ ΣΧΕΣΗ;;;

    Κοινοποίηση:
    ΘΥΘΥΘΥΘΥ

    Τα όπλα στη φαρέτρα του, προκειμένου να δώσει σκληρή μάχη για να «καθαρίσει» το όνομά του και να αποδείξει σε όλους ότι είναι αθώος, ετοιμάζει ο Αλέξης Γεωργούλης.

    Αν και βάλλεται τις τελευταίες ώρες σχεδόν από παντού, μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από τη δικηγόρο Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική και σωματική της κακοποίηση από τον ευρωβουλευτή, εντούτοις, όπως αποκαλύπτουν άτομα από το στενό του περιβάλλον, δεν χάνει την πίστη του στον Θεό και πιστεύει ακράδαντα ότι σύντομα όλη η αλήθεια θα λάμψει.

    Στενοχωρημένος
    Οπως ανέφεραν, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι βαθιά στενοχωρημένος αλλά από την άλλη και αισιόδοξος, ελπίζοντας στο τέλος να δικαιωθεί στα μάτια του κόσμου.

    Οι ίδιοι στενοί άνθρωποί του έκαναν λόγο για μηχανισμό συκοφαντίας που στήθηκε εναντίον του με σκοπό να τον αποτελειώσει πολιτικά και να πλήξει και τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ημέρες μάλιστα πριν από τις εκλογές. Σχολιάζοντας μάλιστα τα έργα και τις ημέρες του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες τόνισαν με νόημα πως ο δημοφιλής ηθοποιός και πολιτικός με το μεγάλο «γκελ» στο γυναικείο κοινό (που αυτό μεταφράζεται και σε πολλές ψήφους) πολιορκούνταν από πολλές γυναίκες πολιτικούς -και από υπαλλήλους του Ευρωκοινοβουλίου- που προσπαθούσαν να τον προσεγγίσουν ακόμη και για να συνάψουν σχέση μαζί του, δεδομένου ότι ήταν ανύπαντρος, με φήμη, με λεφτά, και είχε στα δικά τους μάτια όλο το «πακέτο»!

    Μια από αυτές ήταν, σύμφωνα με το περιβάλλον του Αλέξη Γεωργούλη, και η Ελένη Χρονοπούλου, που τον κυνήγησε με πάθος, με τα πράγματα να παίρνουν διαφορετική τροπή όταν εκείνος προχώρησε σε άλλη σχέση με την «περίφημη Ιταλίδα», όπως έχει γραφτεί τις τελευταίες ημέρες.

    Ο συγκεκριμένος δεσμός του φέρεται ότι δεν άρεσε στην Ελένη Χρονοπούλου, η οποία δεν δέχτηκε το γεγονός ότι μια άλλη γυναίκα μπήκε στη ζωή του, καταστρέφοντας τα όνειρα που έκανε για τον εαυτό της με τον ευρωβουλευτή, όνειρα που, όπως λένε οι ίδιοι κύκλοι, μπορεί να έφταναν μέχρι και σε επισημοποίηση της σχέσης! Μιας σχέσης όμως που αρνείται κατηγορηματικά η Χρονοπούλου, σύμφωνα με όσα αφήνει να διαρρεύσουν η Χαριλάου Τρικούπη, μετά και τη γνωστοποίηση της καταγγελίας της για βιασμό και ξυλοδαρμό από εκείνον!

    Εμμονή
    Κάποιοι όμως από το στενό περιβάλλον του, λένε ότι ο Γεωργούλης θα έπρεπε να ήταν «πιο πονηρός» με την εμμονή που του είχε η ωραία Ελένη του Ανδρουλάκη. Ακόμη και φίλοι του στη Λάρισα τονίζουν με νόημα ότι τους φαίνεται αδιανόητο ότι ο όμορφος, επιτυχημένος και «πολύφερνος γαμπρός» Γεωργούλης, που μπορούσε να είναι με όποια γυναίκα ήθελε, τώρα εμφανίζεται ως βιαστής!

    Χθες η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς και συγγενείς και παιδικοί φίλοι του μίλησαν στην εκπομπή «Tlive» της Τατιάνας Στεφανίδου για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου σε βάρος του. «Εγώ ξέρω τι παιδί έχω… Ο,τι γίνει θα φανεί μετά τις εκλογές» είπε η μητέρα του Αλέξη Γεωργούλη, την ώρα που συγγενείς και φίλοι του εκφράζουν την πεποίθηση ότι όλα είναι ψέματα και η αλήθεια θα λάμψει. Θείες του, που ζουν στη Λάρισα, τον χαρακτήρισαν «φιλότιμο παιδί» που «πιστεύει πολύ στον Θεό».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. τι να κυνηγησει ρε φιλε απο σενα αφου εισαι φελλος… ανοιγεις το στομα σου και γελαει ο κοσμος απο τις αρλουμπες που λες. Εχεις ενα ιστορικο μεσα στη ξεφτιλα

      1. Μην το λες αυτό, η γυναίκα είναι όπως η άβυσσος. Χρήμα και εργαλείο και τρέχουν από πίσω. Άσε που σου λέω, αυτήν πως την κόβεις; Ενδιαφέρεται για πνευματική καλλιέργεια του ανδρός και για το λόγο που εκφέρει; Δεν υπάρχει περίπτωση.

    2. μακελειο αδικα γραφεις μπας και ξυπνησουν τα βοδια εκει στην ελλαδα. εγω πηρα των ομματίων μου και ζω ομορφα στο εξωτερικο.. αυτοι εκει κατω μαλακίζονται ουτε φευγουν ουτε κανουν κατι τολμηρο οι λουγκρες.. εχουν ξεκολώσει τα πληκτρολόγια. Το πλαισιο δεν προλαβαινει να πουλα.. Ρε κοπριτες ξευτιλες αι γαμηθείτε. τουμπεκι δεν αξιζετε λαμογια. γαμήσι και μονο γαμήσι θετε

    3. Αντι πρωτο θεμα να ειναι ο Τζανερικος και να εχει γινει χαμος μας πασαρουν τα βοθροκαναλα και οι γελοιοι δημοσιογραφισκοι τον Γεωργουλη Ε αντε στα κομματια πια αχρειστοεπικινδυνοι

    4. Ε ρε ξύλο που θέλει ο πολιτικός και κοσμοπολίτικος κόσμος της χώρας. Ποιος να τους το δώσει όμως, έχουμε γεμίσει ευνουχισμενους γραικυλους.

    5. Μια παροιμια λεει Εδω ο κοσμος χανεται και το μ…… χτενιζεται Αυτα τα θεματα απασχολουν τον κακομοιρο λαο μας Ημαλλον αυτα μας επιβαλλουν τα σαπια κρεατα που μας κυβερνουν για να μην βλεπουμε την τραγικοτητα της Πατριδας μας

    6. Τωρα πλακα κανουμε? Δηλαδη η μανταμ μας λεει πως εκανε καταγγελια για τον Εραστη Δυτικων Προαστιων πριν 3 χρονια στο ΒΕΛΓΙΟ και η Βελγοι δικαστες και αστυνομικοι δεν εκαναν τιποτα λες και ειναι η Τουρκια του Ερντογαν, οχι στημενο καρα-στημενο ειναι, απλα οι Βελγοι κανουν το κοροιδο γιατι η μανταμ Ουρσουλα και η παρεα της θελουν Κουλη και οχι Αλεξη (οχι τον Γεωργουλη).

      1. γιατι, τους ειπε σε τιποτα “οχι” ο Αλεξης οσο ηταν πρωθυπουργος?? μη τρελαθουμε κιολας

    7. “” “ΑΥΤΗ ΜΕ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΛΛΗ” “” εεεεε…. φυσικα τετοιο ‘μονκι φεϊς’ που θα το ξαναβρη η κοπελια…… η θρακη χανεται και τι αιγαιο εχει δοθει….και κατα τα αλλα τα μορια των ανεγκεφαλων αποσχολουν την ελλαδιστανικη κοινωνια

      1. Ναι σε χάλαγε εσένα ο Γεωργούλης…. Έχεις καλύτερον…..

    8. Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω αυτή έκανε καταγγελία ανώνυμη και τέσσερις μήνες μετά αν κατάλαβα τον κατανομασε στις βελγικές αρχές γιατί το θέμα βγαίνει τώρα;είναι από το 2020 δεν έπρεπε να βγει νωρίτερα;και γιατί ένα μήνα πριν τις εκλογές;άρα όλα είναι πιθανά να πρόκειται για πολιτική σκευωρία.Εγω αν είχα βιαστεί και είχα υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και ήμουν και δικηγόρος προσέξτε το επάγγελμα άνετα από την πρώτη μέρα θα τον τελείωνα τον τύπο στις μηνύσεις και ένα κόμμα να με στηρίζει από πίσω που θα έκανε χαρές με όλο αυτό,δεν θα καθόμουν 3 χρόνια να ζω ένα δράμα ψυχολογικό και σωματικό, άρα κάτι δεν πάει καλά σε όλη την ιστορία αυτή και επίσης φθάνω στο σημείο να λέω ότι το μακελειό βγάζει αλήθειες γιατί μέχρι τώρα έχει πέσει μέσα σε όλα.

    9. ΤΟ 1996 Ο ΠΟΥΛΟΛΑΖΟΣ ΤΟΥ’ΛΕΓΕ “..ΜΩΡΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ”

      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ” ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ-ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ…

      ΟΠΟΤΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ “ΚΡΙΤΗΡΙΟ” ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ???

    10. ΤΟ 1996 Ο ΠΟΥΛΟΛΑΖΟΣ ΤΟΥ’ΛΕΓΕ “..ΜΩΡΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ”

      ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ “ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ” ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ-ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ

    11. Το δυστύχημα ότι η λεγάμενη έφθασε σε ηλικία 38 ετών χωρίς να δημιουργήσει οικογένεια.
      Στην ηλικία της έπρεπε να είναι μητέρα και να μεγαλώνει τα παιδιά της.

      1. Τι φταίνε τα παιδιά να έχουν τέτοια μάνα; Από τις φωτογραφίες της και τη διαδρομή της φαίνεται τι άνθρωπος είναι….

        1. Αν δεν ήταν αυτής ηθικής υποστάθμης…
          Η Καιλή τι έκανε; Κάποια εποχή μεταξύ των άλλων, είχε ειδικότητα σε γόνους εφοπλιστών, Αγούδημος, Διαμαντίδης.

      2. Τι μας λες; Αφού πρέπει να είχε κάνει οικογένεια…να μαζέψουμε και τους ομοϊδεάτες σου τζιχάντ μισογύνιδες και να την λιθοβολίσετε ή ακόμα καλύτερα χρησιμοποιείστε τα ρόπαλα σας Νεάντερταλ…

    12. Όποια την παρατήσεις, αφού την γαμησεις, σε έφαγε ζωντανό.
      Φτιάξτε προγαμησιατικα συμφωνικά με γνήσιο υπογραφής.

    13. Τώρα τους θυμήθηκε ο Γιωργούλης; Τόσα χρόνια τι έκαναν;

    14. Η χρονική στιγμή που το έβγαλαν τα λέει όλα, όσο για τον Γεωργούλη το πολύ πολύ να της άστραψε κανά δύο για να ισιώσει η γκόμενα αφού είχε φάει κόλλημα, εδώ παίζει ερωτική εκδίκηση και πολιτικά συμφέροντα, δεν είναι η μόνη που είναι εμφανίσιμη έχει τελειώσει νομική και χώνεται στην πολιτική, βγάζουν και άλλες πολλές τα κόμματα στο “κλαρί” και στο κλαρίνο!

    15. Της πουτάνας το κάγκελο. Τώρα θα τα ρίχνει ο ένας στον άλλο. Ποιον να πιστέψεις; Λογικά αυτός την πλησίασε πρώτος για να τον μυήσει ως παλαιότερη στα μυστικά του ευρωκοινοβουλίου και στο μέλλον να ανέλθει σε άλλα αξιώματα. Την καριέρα του ήθελε να κτίσει πάνω σ’ αυτές. Δεν αποκλείω αυτή να τον εκδικήθηκε όταν κατάλαβε ότι την χρησιμοποίησε και την πέταξε. Είναι άναντρο να παίζεις με τις γυναίκες. Είναι φιλόδοξος και καριερίστας. Αν μπορούσε να γαμήσει απευθείας την Ούρσουλα θα το έκανε. Δεν έχει ηθικές αναστολές.

      1. Μήπως βλέπεις πολλές Οικογενειακές ιστορίες στον Άλφα, ρε μεγάλε ???

    16. Πρεπει να γυριστει και το σηριαλ “ο πηδηχταρας” του θεσσαλικου καμπου και η “ωραια Ελενη” του Ανδρουλακη! “Πολιτικα” προσωπα που μας εκπροσωπουν στο ευρωκοινοβουλιο με αφεντικινα τη κα Καυλη! Ελληνικος πολιτικος πολιτισμος για ξεπουλημα της χωρας, αλαζονες χαλβαδομαφιοζοι μπεμπεδες που κυβερνανε, μασαμπουκα, και κανουν τα παντα για τα ψηφαλακια των υπολοιπων εκτος των ρουσφετοδιορισθεντων! Οαμε στο επομενο…σεξοσκανδαλο η τραγωδια των Τεμπων ηδη ξεχαστηκε! Ο μουφοιος και τα Τσιοδροχαρδαλιαδικα δαχτυλακια, τα lockdown, οι τζαμπα νεκροι, το καψιμο της Ελλαδας με μηδεν μποφωρ, οι υποκλοπες για να κραταμε το καθε Ανδρουλακη απο τ αρχιδια, το ενεργειακο, η ακριβεια, το τουρκικο αιγαιο…. Αντε και στο διαβολο δοσιλογοι καταστροφεις του Ελληνισμου και ταχιστα!

    Comments are closed.