ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΑΡΙΣΤΕΡΑ: «ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ» ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ – ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ ΜΠΑΚΜΠΕΘ – ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΜΙΑΣ ΖΗΛΙΑΡΑΣ, ΤΡΕΛΙΑΡΑΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ – ΠΩΣ ΣΟΥΦΡΩΣΕ ΤΟ RANGE ROVER ΤΩΝ 150.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΥΡ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ! ΑΥΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    teaser27-9

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ» ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ. «Αλογομούρης» Στέφανος Κασσελάκης- Προτεστάντης Τάιλερ Μπακμπέθ. Ο Διάβολος είναι τέτοιος ακόμα κι αν φοράει γόβες Prada –Τα άγνωστα μονοπάτια μιας «ζηλιάρας τρελιάρας συζύγου» και οι πρώτοι σκληροί ερωτικοί καβγάδες. Πως σούφρωσε το Range Rover των 150.000 ο κυρ Στέφανος αντί να το δώσει στους πλημμυροπαθείς. Αριστερός να σου πετύχει…

    exofyllo27-9

    Διαβάστε ακόμα:

    Κοινωνία σε εξαθλίωση – ΠΕΙΝΑΜΕ!

    Ξέφυγε η κατάσταση με τις συμμορίες ανηλίκων

    Τι κρύβεται πίσω από τον βρώμικο πόλεμο στον «ΑΒ Βασιλόπουλο»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Στην αχριστερά,οι περισσότεροι είναι είτε σουρωτήρια είτε λεσβίες,τώρα τελευταία και στην δεξιά που κατήντησε νεοταξίτικο κωλοχανείο

    2. Φυσικά εγνώριζε τον Ομπάμα αφού ο Μπάιντεν ήταν ο υποψήφιος αντιπρόεδρος.
      Ο Ομπάμα ουδεμία σχέση είχε με την πολιτεία του Ιλινόις, αλλά οι Εβραίοι είχαν αποφασίσει για μαύρο πρόεδρο.
      Σε ηλικία 27 ετών του έκαναν εισαγωγή στην Νομική του Χάρβαρντ. Με την αποφοίτηση του τον μεταφέρουν και τον εγκαθιστούν στο Σικάγο, τον τοποθετούν στο γραφείο του Εβραίου μεγαλοδικηγόρου Τζάρεντ Μάινερ και τον παντρεύουν με την Μισέλ. Τον προωθούν για υποψήφιο βουλευτή για Κογκρέσο, αποτυγχάνουν…
      Επιτυγχάνουν μετά να τον εκλέξουν γερουσιαστή. Δεν ολοκληρώνει την θητεία του, διότι προωθήθηκε στην προεδρία.
      Κύριοι χρηματοδότες του η πλουσιότερη οικογένεια του Σικάγου οι Εβραίοι Πρίτσκερ, ιδιοκτήτες μεταξύ των άλλων της αλυσίδας ξενοδοχείων Hyatt.
      Η Πένυ Πρίτσκερ κρατά το προεκλογικό ταμείο κατόπιν υπουργός Εμπορίου.
      Ένας εξάδελφος της, ο Τζέφρυ Πρίτσκερ, έγγαμος με τέσσερα παιδιά, φορά γυναικεία, δηλώνει γυναίκα, το δε Τζέφρυ το αλλαζει
      σε Τζένιφερ!
      Τώρα κυβερνήτης της πολιτείας είναι ένας Πρίτσκερ.

    3. Κανοντας αναζητηση στο διαδικτυο, για το “Φαινομενο” – “Κομητη”, Στεφανο Κασσελακη, βρηκα και το παρακατω αρθρο! Το … αστυνομικο μου δαιμονιο, με οδηγησε στο να ψαξω, για το αν υπαρχει καποια συγγενεια! Ε, λοιπον! Σας πληροφορω, οτι περαν του συγκεκριμμενου αρθρου, δεν βρηκα καποιο αλλο σχετικο! Ουτε καν, για την ποινικη υποθεση! Ουπς! Αυτο μου προξενησε, μεγαλυτερη περιεργεια! Θα σκασω, εαν δεν βρω κατι! Αλλα αν ειναι Kassel, που εγινε Κασσελακης, τζιφος η δουλεια!

      * Πιάστηκε για απάτη και πλαστογραφία

      Συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι από την αστυνομία, ο Κασσελάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας του 2ου Τακτικού Τμήματος και καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία, συνολικής ποινής 3 ετών.

      Υστερα από έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ενα πιστόλι REPLICA με ένα γεμιστήρα που περιείχε οκτώ φυσίγγια, υπεύθυνες δηλώσεις και διάφορα έγγραφα που αφορούν μεταβιβάσεις αυτοκινήτων με ελλιπή στοιχεία, σφραγίδες με εντυπώματα διάφορων εταιριών και μητροπόλεων, πινακίδες αυτοκινήτου με ξένους αριθμούς, ενδύματα ιερέα και πλήθος εντύπων που αφορούν τη χορήγηση δανείων από επενδυτικές εταιρίες κυρίως αλλοδαπές.

      Ο Γ. Κασσελάκης επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών χτες, ενώ η προανάκριση σχετικά με τα κατασχεθέντα συνεχίζεται και η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί μόλις ολοκληρωθεί.

    4. Γνωστά σουρωτηρια ανέκαθεν οι αριστεροί. Προοδευτικοί, παγκοσμιοποιημένοι, όλοι οι άνθρωποι ίδιοι. Βέβαια τους μιμούνται επάξια σήμερα και οι κεντροδεξιοι που ήταν κρυφές πολλά χρόνια έχοντας την ανάγκη να προστατεύσουν τάχα το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Αυτό ήταν η ομπρέλα κι από κάτω……. ροδέλα.

      1. Φίλε μου τι ψάχνεις να βρεις τώρα!! Δεν υπάρχουν ούτε δήθεν δεξιοί ούτε αριστεροί ούτε κεντρώοι. Εξαφανίσθηκαν και οι δήθεν πατριώτες!!! Μόνο καιροσκόποι υπάρχουν! Αληθινοί πατριώτες τύπου Πλαστήρα Μεταξά Κονδύλη και Γιώργη έχουν εκλείψει οριστικά! Η Ελλάς εάλω!!!

    Comments are closed.