ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΟ – ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ! ΕΠΕΣΑΝ ΜΠΑΖΑ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ – ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ (ΧΑΡΤΗΣ)

    Κοινοποίηση:
    κηφισος-κινηση-δ΄ρομοι-κυκλοφορία-1068x642-1

    Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στους δρόμους σε αρκετά σημεία στην Αττική με πρωταγωνιστή τον Κηφισό τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και στο ρεύμα καθόδου.

    Την κατάσταση επιδείνωσε το γεγονός ότι έπεσαν λάσπες και μπάζα στο οδόστρωμα από φορτηγό στο ρεύμα ανόδου στο ύψος της λαχαναγοράς του Ρέντη. Αν και δεν προκλήθηκε κάποιο ατύχημα η τροχαία έχει κλείσει δύο λωρίδες κυκλοφορίας ενώ στο σημείο τα συνεργεία της περιφέρειας καθαρίσουν το οδόστρωμα.

    Αποτέλεσμα είναι στην άνοδο του Κηφισού να υπάρχει κίνηση από την παραλιακή ενώ στην κάθοδο η κίνηση είναι αυξημένη από τη Μεταμόρφωση μέχρι την Πέτρου Ράλλη.

    Κίνηση για τους οδηγούς και στην κάθοδο της Κηφισίας, τους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, τον Καρέα προς Κατεχάκη, την κάθοδο της Μεσογείων.
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Διερχόμενοι παρατήρησαν μέσα στα μπάζα να εξέχει η καράφλα του υπουρδού ΥΠΟΝΟΜΟΥ.

    2. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜ@Λ@Κ@ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.ΤΟ ΖΩΟ.

    3. τον εγραψε κανεις τον καραγκιοζη που ειχε παραπανω απο οσο επιτρεπεται ? για να πεσουν μπαζα αρα προεξεχουν απο την καροτσα … οι γνωστοι “επαγγελματιες” οδηγοι η αλλιως σουμαχερ – σκοτωστρες ειναι οι ιδιοι που σου κοβουν το δρομο για προσπερασουν αλλο φορτηγο με 2χμλ την ωρα διαφορα

      1. Να μάθεις πως τα φορτηγά δε μπορούν να κινούνται πάνω από 90 km/h άρα το να βγεί να προσπεράσει ένα φορτηγό ένα άλλο που πηγαίνει με 85 , είναι λογικό! Ξέρεις αυτό συμβαίνει σε όλο το κοσμο…ε καλό θα είναι να τον βοηθήσεις και εσύ Κανε του χώρο δε θα πάθεις τίποτα… Να αρχίσεις να οδηγάς αμυντικά και όχι επιθετικά νεοέλληνα….
        Σου κόψανε τη φορά να πας σπίτι σου 2 δευτερόλεπτα πιο νωρίς…..οδηγε χωρίς παιδεία

    4. ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΠΑΙΔΙΑ …..ΔΥΣΤΥΧΩΣ
      ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

    Comments are closed.