ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ – ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ – ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΡΟΧΑΙΟ

    Ασύλληπτη τραγωδία το απόγευμα του Σαββάτου στην Κατερίνη, με θύμα μια 38χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της.

    Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η γυναίκα κινούνταν με το όχημα της επί της οδού Φαρμάκη, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή.

    Σταμάτησε το αυτοκίνητο δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κατέβει, βρίσκοντας φρικτό θάνατο.

    Στο σημείο έφτασαν περίοικοι για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς το όχημα τυλίχτηκε γρήγορα στις φλόγες. Με πυροσβεστήρες στα χέρια προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά για την άτυχη 38χρονη.Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν όταν έφτασαν στο χώρο συγγενείς του θύματος.

    Εγκαίρως έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης και της Αστυνομίας.ΤΟ ΕΚΑΒ παρέλαβε τη σορό και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή.

    Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργούν η Πυροσβεστική και η Τροχαία.

    received-825303065541363

    358224986-998727987842017-6469309450272254344-n

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Έγινε έκρηξη στο σύστημα υγραεριοκίνησης και προκλήθηκε αστραπιαία πυρκαγιά στο αυτοκίνητο της που βρισκόταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή η άτυχη γυναίκα και να πεθάνει ακαριαία.Είμαι από Κατερίνη και γνωρίζω ακριβώς τι συνέβει.

    2. Αυτή τώρα ήταν “μάνα”; Συγκρίνετε την εμφάνισή της, με την εμφάνιση των δικών μας μανάδων… Καμία ελπίδα για αυτή τη χώρα…

    3. Συντήρηση παιδιά…Δυστυχώς ιδίως στην επαρχία βλέπεις σαπάκια, χωρίς τα στοιχειώδη…Κρίμα στην γυναίκα που έφυγε έτσι άδικα και στα 3 παιδιά που έμειναν ορφανά!!!

    4. Ό,τι και να πήγε στραβά, πολύ άσχημα είμαι με τέτοια έιδηση που είδα.

    5. Κατα τα αλλά έχουμε καταντήσει οι γυφτοι με τον αρχαιότερο στόλο αυτοκινήτων στην Ευρώπη. ΕΥΓΕ…

    6. Συντηρηση υποθετω κουκουρουκου ανεξαρτητα αν ηταν γκαζιου η οχι! Θερμα Συλληπητηρια στους οικειους της.

    7. Η απόλυτη εγγύηση το Honda του Ιάπωνα .
      Το οποίο στην Ελλάδα πληρώνεις μισό διαμέρισμα .
      Τι να πεις τώρα για τη μάνα με 3 παιδιά ,τι?

    8. Πετάχτε επιτέλους αυτά τα τριμπούρδελα τα χόντα. Ήταν καλά αυτοκίνητα 27 χρόνια πριν. Τώρα είναι σχεδόν όλα χρέπια, όταν θέλετε τέτοια αμάξια, πρέπει να τα έχετε στην εντέλεια κ συντήρημένα αλλιώς είναι πολύ πιο επικίνδυνα από κάτι cinquecento.

    Comments are closed.