ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ: ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥΣ! ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – «ΜΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ» ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ Α.Τ.

    Κοινοποίηση:
    ce5b48e3-dolofonia-kypseli

    Τη δολοφονία του 28χρονου ξάδερφού τους ομολόγησαν δύο αδέρφια στην Κυψέλη έπειτα από αιματηρή συμπλοκή που είχαν το βράδυ της Δευτέρας.

    Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας αστυνομικοί βρήκαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων αιμόφυρτο με τραύμα από μαχαίρι στον λαιμό έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής.

    Αμέσως, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 28χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

    Μία ώρα μετά εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι σκότωσαν τον ξάδερφό τους.

    «Μας κακοποιούσε»
    Ο 17χρονος μάλιστα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός στη δολοφονία. Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.

    Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν κατάλαβα τι συνέβη, τον είδα εκεί πέρα και έρχονταν προς τα εδώ, δεν είχε καταλάβει μάλλον και ο ίδιος τι έχει πάθει και έπεσε κάτω. Μαζεύτηκε κόσμος γιατί είχε γίνει πριν ένα τροχαίο εδώ πάνω».

     Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «ερχόντουσαν από τον πεζόδρομο, ήρθε εδώ πέρα, έπεσε κάτω και έτρεχαν αίματα. Ήρθε ο κόσμος, έφεραν κάτι πετσέτες από ένα μαγαζί, τις έριξαν απάνω του…» είπε στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

    Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που παρέλαβε τον 28χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

    Μία ώρα μετά εμφανίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι σκότωσαν τον ξάδερφό τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τηγανοπολιτισμός χαχαχα. Και κάποιοι πολιτικοί προδότες μιλάνε για ενσωμάτωση στην Ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες και γελάνε και οι πέτρες.

    2. Μάλλον τα χάλασαν στην μοιρασιά των κερδών από ναρκωτικά και ο λόγος που παραδόθηκαν είναι για να μην τους σφάξουν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι. Οι λίγοι καλοί αλβανοί έφυγαν με την κρίση έφυγαν πίσω στην πατρίδα τους και έχουν μείνει ναρκέμποροι και άλλοι παραβατικοί. Ο Σαμαράς ελληνοποίησε εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς κατά την πρωθυπουργία του (μαζί και τους Ατεντοκούμπο) καθότι είναι αλβανός στην καταγωγή και ο ψευτοπατριωτισμός του είναι εμφανής από τότε που άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία κι ενώ η χώρα μας ήταν σε εμπόλεμο κατάσταση με αυτή τη χώρα…

    3. Αλβανοι με ελληνικη υπηκοοτητα …! Για να μας δειξουν τα ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ τους ΣΤΟΙΧΕΙΑ οι υπαλληλοι και οι διευθυντες της υπηρεσιας Ιθαγενειας,Σταδιου 27, για τα τελευταια 40 χρονια ! Ετσι,για να δουμε ΤΙ ειχαν οταν τους διορισε ο βολευτης τους και ΤΙ εχουν σημερα! Αν ειναι εντιμοι και ανεπιληπτοι,θα τα δωσουν μονοι τους στη δημοσιοτητα ,αλλιως ειναι διεφθαρμενοι και λαδωμενοι ποντικοι. Η ΑΑΔΕ που εξοντωνει μονο φτωχους και ανυπερασπιστους πολιτες? Εκανε ποτε κατι?

    Leave a Response