ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΙΜΗ ΝΤΕΝΙΣΗ – ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΕΚΑΣ: ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ, Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ! ΜΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ – “ΦΩΤΙΑ”! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    lazo-mimi-prekas

    “Έχω πει ότι τον συγχωρώ, αλλά να φτάσω σε αυτό το σημείο, να αγκαλιαστώ και να φιληθώ μαζί του… νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να το τολμήσω”.
    Ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μιμή Ντενίση πριν από μερικές εβδομάδες αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες, μετά από κόντρα δεκαετιών. Αλήθεια, ο Κώστας Πρέκας πως σχολιάζει αυτή την κίνηση και είναι ο ίδιος έτοιμος να κάνει κάτι παρόμοιο;

    «Μπράβο στη Μιμή Ντενίση που αγκαλιαστήκανε, φιληθήκανε. Με τον Λάκη Λαζόπουλο δεν έχω να μοιράσω τίποτα. Οι πράξεις του εμένα με ενόχλησαν πολύ, μου στοίχησαν πολύ. Έχω πει ότι τον συγχωρώ, αλλά να φτάσω σε αυτό το σημείο, να αγκαλιαστώ και να φιληθώ μαζί του νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να το τολμήσω».

    Δείτε το βίντεο:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. ο Λαζοπουλος εξετευλιζε πολλους ανθρώπους με το υφος του αριστερου που τα ξερει όλα,οσοι τον συγχωρουν [καλα κανουν] αλλα να εχουν και μια πισινη γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται,Λαζοπουλος είναι αυτος και δεν εχει μπεσα.

    Comments are closed.