ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΚΕΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΦΙΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη (Δ) και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη (Α) συνομιλούν με  επισκέπτες και φωτορεπόρτερ  που βρίσκονται στα θεωρεία της Βουλής κατα  τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας Βουλή, Αθήνα, Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019.  Ορκίστηκαν οι 300 βουλευτές των έξι κομμάτων που εκλέχθηκαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

    Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε πιάσει «πάτο» και χειρότερα δεν γίνεται, έρχεται η Κανέλη και στη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων κάνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ! …Της άρεσε πολύ η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, γιατί, εκτός των άλλων …«πρέπει να πάψει να υπάρχει αυτή η «άρρωστη» εμμονή στην εξιδανίκευση του ανθρωπίνου σώματος»! Στην κορυφαία εκδήλωση, που αφορά τον άνθρωπο ως φυσικό ον —με απόλυτο διαχωρισμό των δύο φύλων του—, η Κανέλλη δήλωσε ικανοποιημένη που στη «βιτρίνα» του πρωταγω­νίστησαν κακόσχημοι άνθρωποι —σε βαθμό αναπηρίας— και βέβαια το «τρίτο» φύλο. Στη γιορτή τού ανθρώπου, ο οποίος νιώθει περήφανος για την ύπαρξή του στις δύο μορφές της, η Κανέλλη καμάρωσε τις «φίρμες» των καταγωγίων και του υποκόσμου τού Παρισιού….

    3

    Σαν να πάει κάποιος σε φεστιβάλ τής ΚΝΕ και να δηλώνει εκστασιασμένος από μια τελετή έναρξης με τη Μενεγάκη και τον Ρουβά, γιατί πρέπει επιτέλους να πάψουμε ν’ ασχολούμαστε με τις ιδεολογίες και τις αξύριστες συντρόφισσες! Αυτή είναι η «λογική» της ηλίθιας Κανέλλη! Αυτή είναι η λογική των «μισθοφόρων» προβοκατόρων και χαφιέδων τού ΚΚΕ, οι οποίοι επί πληρωμή μπορούν να ισχυριστούν ακόμα και τα παράλογα …Να υποθέσουμε λοιπόν ότι στα φεστιβάλ τραγουδιού πρέπει να πρωταγωνιστούν μουγκοί, γιατί πρέπει επιτέλους να πάψουμε ν’ ασχολούμαστε και ν’ ανταμείβουμε την καλλιφωνία …Σε εκθέσεις κομμωτικής και ειδών περιποίησης μαλλιών πρέπει να πρωταγωνιστούν φαλακρές, γιατί κάποτε πρέπει να πάψουμε ν’ ασχολούμαστε με τις τρίχες. Γι’ αυτόν τον λόγο οι κομμουνιστές είναι οι πιο χρήσιμοι ηλίθιοι της εξουσίας. Μπορούν να πουν αυτά, τα οποία δεν θα τολμούσε κανένας άλλος να πει. Μπορούν να «λερώσουν» τα πάντα! …Ειδικά όταν αυτά αφορούν ό,τι ως μαρξιστές μισούν θανάσιμα …και είναι ο Ελληνισμός και οι «πυλώνες» του.

    Όλα αυτά πάντα με τη γνωστή «καραμέλα» τού δήθεν αντιφασισμού. Πάλι με αυτό το «χαρτί» πήγε η Κανέλη να «παίξει» τα παιχνίδια της εις βάρος τού Ελληνισμού και του Ολυμπισμού! Από τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων, οι οποίοι ενοχλήθηκαν από τους ανώμαλους και τους ανάπηρους, οι οποίοι «βρώμισαν» την κορυφαία αθλητική εκδήλωση της ανθρωπότητας, αυτή «θυμήθηκε» ότι στη Γαλλία ενοχλήθηκε η Λεπέν. Αφού δυσαρεστήθηκαν η Λεπέν και οι ΝΑΖΙ, «όλα ήταν ΤΕΛΕΙΑ» …ό,τι κι αν ήταν …«Εξ’ επαγωγής» τέλεια. Άρα; …Άρα, όσοι ενοχλήθηκαν από την τελετή είναι όμοιοι με τη Λεπέν και άρα ΝΑΖΙ …Όλοι όσοι ενοχλήθηκαν από την τελετή, είναι φασίστες! Όπως όλοι όσοι αντιστάθηκαν στα Μνημόνια —τα οποία οι ΚΚΕδες προστάτευαν με τα ρόπαλα— ήταν Χρυσαυγίτες. Το μόνιμο «κόλπο» των κομμουνιστών! …Αυτό το οποίο πουλάνε για να επιβιώνουν! …Οι κομμουνιστές φασίστες, οι οποίοι πολεμάνε τους ΝΑΖΙ φασίστες …Οι διεθνοσοσιαλιστές, οι οποίοι «πολεμάνε» τους εθνικοσοσιαλιστές …Οι μαρξιστές, οι οποίοι —σε συνεννόηση μεταξύ τους— μας «δουλεύουν» όλους εδώ κι έναν αιώνα …Οι πληρωμένοι από τους ίδιους τοκογλύφους «Χίτλερ» και «Λούξεμπουργκ», που «βρομίζουν» τα πάντα!

    1

    Αυτό ήταν το «χαρτί» τής Κανέλη, όταν έπιασε «πόστο» στην τηλε­όραση, για ν’ αποπρο­σα­νατολίσει και βέβαια να προσ­βάλει τους Έλληνες. Καθόλου παράξενο γι’ αυτήν, εάν σκεφτεί κάποιος ότι η ίδια ήταν εκείνη που «δημιούργησε» τον αυθεντικό Κασιδιάρη! …Τον «Λεπέν τής Ελλάδας» …Η Κανέλλη ήταν εκείνη, η οποία έβαλε στον πολιτικό μας «χάρτη» τη Χρυσή Αυγή με τις αεροσφαλιάρες τού Κασιδιάρη. Η Κανέλη με εκείνες τις δήθεν «σφαλιάρες» έδωσε εκ νέου «αντιφασιστικό» ρόλο στο ΚΚΕ τής Μετα-μεταπολίτευσης …Η χοντρή «Λούξεμπουργκ» της Εκάλης, που «τα έβαλε» με τον «Χίτλερ» τής Ελλάδας! Αυτή, ως σταλινική κομμουνίστρια, παρίστανε τη δημοκρά­τισσα με «άλλοθι» τη σύγκρουσή της με τον Κασιδιάρη. Το δικό της κόμμα παρίστανε το δήθεν δημοκρατικό με «άλλοθι» τη Χρυσή Αυγή! Η Κανέλη ήταν εκείνη που με ασύρματο «έστηνε» τους ροπαλοφόρους έξω από τη Βουλή των Μνημονίων, για να σταματήσουν τους «Αγανακτι­σμένους», που ήταν «Χρυσαυγίτες»!

    2

    Με το ίδιο λοιπόν αντιφασιστικό «χαρτί» πήγε να υποστηρίξει την Τελετή Έναρξης του Παρισιού και εμμέσως να προσβάλει εκατομμύρια Έλληνες! Θα το πήγαινε γύρω-γύρω, αλλά στο τέλος θα πρόσβαλε ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, τους οποίους προφανώς, ως γνήσια κομμουνίστρια, μισεί. Αυτό το δήθεν αντιναζιστικό «χαρτί» ήταν το δυνατό της και έτσι πήγε να «στρώσει» την επιχειρηματολογία της …Η «αντικασιδιάρισσα» —ειδική στον Κασιδιάρη— θα εμφανιζόταν ως «αντιλεπενίστρια» —ειδική στη Λεπέν—! …Όπως υποστήριξε το Μνημόνιο, γιατί δήθεν ο φασίστας Κασιδιάρης ήταν «αντιμνημονιακός» και θα στεναχωριόταν, έτσι θα υποστήριζε την Τελετή Έναρξης, γιατί αυτή δεν άρεσε στη Λεπέν και την στεναχώρησε. Απλά στάθηκε «άτυχη» σ’ αυτήν την «παράσταση», επειδή δεν «τσίμπησε» ο δημοσιογράφος στο υπαρξιακό «δίλημμα» της «τηλεπαναστάτριας». Μετά την πήρε η «κάτω βόλτα» κι εκτέθηκε με τη βλακεία περί της εξιδανίκευσης του ανθρωπίνου σώματος! Και επειδή —ως συνήθως— η κατηφόρα δεν έχει τέλος, θυμήθηκε και το αποχετευτικό σύστημα του Παρισιού, το οποίο δεν «μπούκωσε» μετά από τόση βροχή …Πραγματικά θαυμαστό, βέβαια, με τόσα ανώμαλα «σκουπίδια» που έδιναν παράσταση στα νερά τού Σηκουάνα.

    Μήπως όμως σ’ αυτήν την περίπτωση το θέμα —εκτός από ιδεολογικό— είναι και προσωπικό; Μήπως η χοντρή —σε βαθμό αναπηρίας— Κανέλλη έχει προσωπικούς λόγους να υπερασπίζεται το επιπλέον φύλο και στο Παρίσι αυτή και η συμμορία τους «εκδικήθηκαν» την ομορφιά και τη ρώμη των φυσιολογικών ανθρώπων; …Την ομορφιά και τη διαφορετική χάρη των δύο διαφορετικών ανθρώπινων φύλων; Τι ακριβώς ζήλεψε από την τελετή —που σίγουρα δεν ήταν οι επιδόσεις και η εμφάνιση των πρωταθλητριών τής ανθρωπότητας—; Μήπως θα ήθελε η ίδια να βρίσκεται στη θέση τής χοντρής λεσβίας που παρίστανε τον «Χριστό»; Μήπως θα ήθελε να βάλει και τον άεργο, ανεπάγγελτο και κοιλιόδουλο Κουτσούμπα να κυλιέται μέσα στα τσίγκινα «ταψιά» σαν «μελανιασμένος» από το φαΐ Διόνυσος;

    Παναγιώτης Τραϊανού

    Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥ-ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΦΤΑΠΑΧΗ …
      ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ……

    2. Το φαιδρο του κομμουνισμου/κομμουνιστη ειναι οτι εχουν καταργηθει εδω και 35 χρονια σαν απαξιωτικη εννοια και πολιτικη στην επισημη κοιτιδα τους. Δεν υπαρχει πια επισημως κομμουνισμος. Τους τελειωσε. Και ειναι σστειο που ενω οι ιδρυτες του κομμουνισμου εσβησαν, περιφερειακα υπολειμματα παραμενουν στο προσκηνιο μονο και μονο για να δικαιολογησουν την ασημαντη υπαρξη τους προκαλωντας τους δηθεν αντιπαλους τους. Αυτο βεβαια βολευει και του κατσαπλιαδες πολιτικους ολων των κοματων. Πιασε το αυγο και κουρευτο.

    3. Ζωντανά “σκατα” !!! Κουμ-μουνι του “Κερατά” !!!
      Ο εν ζωή κρίκος και ρουφιάνα μετάξι Αριστερών και Δεξιών Άναρχοφασιστών !!! Σκατα ψυχή !!!

    4. Kασιδιαρης που σου χρειαζεται μωρη ΡΟΥΦΙΑΝΑ.

    5. ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΤΟ 1991 ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ

    6. Πολύ καλό τό άρθρο νά συμπληρώσω ότι οι διεθνιστές καί δήθενιστες αυτοπροσδιορίζονται καί βρίσκουν ταυτότητα σε ότι είναι αντίθετο με τά πιστεύω καί τά ιδεώδη τού πατριωτικού χώρου, δηλαδή διαμορφώνουν την προσωπικότητα τους όχι σύμφωνα με τά βιώματα τούς καί την κριτική αντίληψη τούς, αλλά νά είναι απλώς διαφορετικοί σέ αυτά πού πιστεύει ο εχθρός τους, καί καταλήγουν νά γίνονται fake χωρίς περιεχόμενο άνθρωποι.
      Μόνο η Κανέλλη καί η Αμερικανική Εκκλησία του Σατανά βρήκε καταπληκτική τη τελετή έναρξης. Ο αρχιερέας της το ονόμασε «θρίαμβο της ανθρώπινης ελευθερίας επί του Θεού». O Αρχιερέας του Σατανά είπε ότι ήταν ύμνος στην ανθρώπινη ελευθερία. Η Κανέλλη στη προσπάθεια της νά είναι διαφορετική γιατί θεωρεί φασίστες την πλειοψηφία τού πλανήτη πού βρήκε αποκρουστική τη τελετή έναρξης, συντάχθηκε με την ισχνή μειοψηφία που ήταν κατά βάση οι σατανιστές, η αμερικανική εκκλησία τού σατανά!
      Για γέλια καί για κλάματα εσύ καί τό συνάφι Κανέλλη.

    7. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ
      Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

    8. και ο μαλ@κας ο παπαδάκης να φωνάζει οχιοχιόχι οχιοχιόχι κάνωντας βήματα όπισθεν μη χαλάσει το στημένο…..

    9. αααα…αυτο το χαστουκι ειναι στο τοπ 10 στα τσαρτς του παραδεισου εδω και 10+ χρονια!το βλεπει και το ξαναβλεπει ο Θεος και ευφραινεται η καρδιαν Του!

    10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΛΑ ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΙΝ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ?..

    11. Το ΚΚΕ ειναι μια καλά οργανωμενη εγκληματικη οργανωση με πλοκαμια παντου και με συνασπισμο με τα υπολοιπα κομματα για να εχουν κατοχικες εδραιωμενες εξουσιες εφορου ζωης ετσι ωστε αλλο κομμα να μην μπορει να τους παρει την εκλογικη θεση.

    12. Εγώ αυτή την “κυρία” την κατάλαβα εδώ και πολλά χρόνια. Οτι πιο αισχρό στην πολιτική, ζάμπλουτη κομμουνίστρια, ανοίγει τι στόμα της και λέει του κόσμου τις ανοησίες. Μισεί τους Ελληνες και την Ελλάδα.

    13. Η Κανελη ήταν δεξιά και την φύτεψε ο Καραμανλισμος στο ΚΚΕ…..για τους γνωστούς λόγους….της μεταπολιτευτικης συνεργασίας….

    14. Τη χοντρή κουράδα σαν ξερολούκουμο την βλέπει

    15. Εξαιρετικο αρθρο με μια ξεπουλημενη που της εδωσε φαι ο Κωνσταντινος Καραμανλης! Μετα μεταλλαχτηκε για τη…καρριερα της η “συντροφισσα”! Λιακο ν αγιασουν τα χερια σου!

    16. Κρίμα για τη κυρία Κανέλλη. Μεγάλωσε στην Ελλάδα…κι έχασε την ευκαιρία να είναι Ελληνίδα!

    17. Εξαίρετο άρθρο. Αντιπροσωπεύει την κοινή αλήθεια. Εύγε.

    18. ΉΞΕΡΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ

      .
      ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ.
      .
      ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ

    19. Συγχαρητηρια κ.Τραιανου, εκφραζετε την κοινη λογικη με σαφηνεια, τα λετε οπως ειναι κ οχι οπως πρεπει.. Σας διαβαζω χρονια, ειστε πολυσχιδης, φαινεται στη γραφη σας. Κ παλι μπραβο σας!

    20. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΟΥΜ-ΜΟΥΝΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ…
      ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?
      ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    Comments are closed.