ΛΙΒΥΗ: ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΟ C-130 ΜΕ ΤΟΥΣ 13 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΟΙ 5 ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ! ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΕΓΓΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ C-27 ΜΕ ΤΙΣ 5 ΣΟΡΟΥΣ! ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    130-c

    Στις 6:58 το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, προσγειώθηκε στην Ελευσίνα το C-130 που πήγε ξανά στη Λιβύη, προκειμένου να πάρει τους 13 τραυματίες από το δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής με τους τρεις νεκρούς.

    Οι 5 είναι σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρονται στα νοσοκομεία της Αθήνας.

    Σε λίγη ώρα απογειώνεται από Βεγγάζη το ελληνικό C-27 με τις 5 σορούς. Στην αποστολή ήταν 19 άτομα και μετέφεραν μαζί τους φάρμακα και τρόφιμα.

    Επίσημη ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ προς το παρόν δεν υπάρχει.

    Τι συνέβη

    Νεκρά είναι πέντε μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη.

    Όπως έγινε γνωστό, το λεωφορείο που μετέφερε τα μέλη της ανθρωπιστικής αποστολής από το αεροδρόμιο της Βεγγάζης στον χώρο όπου συγκεντρώνεται η διεθνής βοήθεια, συγκρούστηκε με όχημα που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

    Σύγχυση ωστόσο επικράτησε με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που έκανε λόγο για ελαφρά τραυματίες, καθώς στις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής έβγαλε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για τραυματισμό στελεχών χωρίς να διευκρινίζει αριθμό.

    Αρχικά από το πρακτορείο Reuters κυκλοφόρησε η είδηση ότι είναι νεκροί 4 Έλληνες στρατιωτικοί.

    Μετά από αρκετές ώρες συνεχών τηλεφωνημάτων με ο προξενείο στη Βεγγάζη, και σε μία αγωνιώδη προσπάθεια να διευκρινιστούν οι συνθήκες και το τι ακριβώς συνέβη, βγήκε λίγο μετά τις 12 το βράδυ ανακοίνωση που έκανε λόγο για 3 νεκρούς και 2 αγνοούμενους.

    Η ανακοίνωση, επεσήμανε δε, ότι θα βγει νεότερη ανακοίνωση.

    Τελικά ο απολογισμός έφτασε στους πέντε.

    Επισημαίνεται πως η Λιβύη έχει χτυπηθεί επίσης από την κακοκαιρία Daniel αφήνοντας πίσω της χιλιάδες νεκρούς και ολόκληρες πόλεις κατεστραμμένες.

    Η αποστολή πήγαινε ως βοήθεια στους πλημμυροπαθείς και αποτελείτο κυρίως από στρατιωτικούς γιατρούς και μηχανικούς.

    Στο C-130 της ελληνικής αποστολής υπήρχαν ακόμη τουλάχιστον 2 τόνοι από τρόφιμα και φάρμακα, ως βοήθεια προς τους πλημμυροπαθείς.

    Η αποστολή μπήκε σε λεωφορείο και βγαίνοντας προς την Εθνική Οδό για να μεταβούν στους τόπους όπου θα διαμοιράζονταν, έπεσαν πάνω σε ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να τυλιχθεί το λεωφορείο στις φλόγες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. κριμα στους πατεραδες και στις μαναδες που θα τους κλαινε και φυσικα δεν θα κανουν τιποτα γιαυτο στους υπευθυνους γιατι στην μπανανια ο ενας ριχνει την ευθυνη στον αλλο και ολοι μενουν ατιμωρητοι. Φλωρε γ@μιεσαι με ποσες προσπαθειες σου δωσαν την πουλαδα; Βαλτην εκει που ξερεις.

    2. ΦΛΩΡΕ ΠΟΙΟ ΜΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΊΝΕΙΣ

    3. Τους έστειλαν όλους να επιβιβαστουν σε ενα λεοφωρειο χειρότερο κ από τα κτελ Ερύμανθου???? Χωρίς προπομπό?? χωρίς οχήματα ασφαλειας???..σε μια χωρα που δεν υπαρχει τιποτα σταθερο κ ασφαλες κ δεν ξερεις τι σου ξημερωνει?????…σχεδιασμός του καλού κ.φλωρε της κακιάς ώρας εκεί που είστε……..

    4. Μάλλον στείλανε στρατιωτικούς που θέλανε να τους εξοντώσει το σύστημα….. το γιατί και το διότι είναι αυτονόητο ….. Ότι περίπου κάνει ο αρχιεπίσκοπος όποιος μιλάει αντίθετα πάει σε ιεραποστολή προς Αφρική…. αυτούς που τούς φοβούνται τους εξαλείφουν με αγγλικές τακτικές. Αλλά έρχεται ο ΚΥΡΙΟΣ ταχεί και ο τριγμός των οδόντων……

    5. Είναι σίγουρο ότι πήγαιναν ως ανθρωπιστική βοήθεια σε ένα εχθρικό έδαφος που ελέγχεται από τον Isis και μάλιστα με τουρκοφιλη κυβέρνηση; Μήπως πήγαιναν εκδρομή με το λεωφορείο οι κακομοιροι; Τι σκτ ήθελαν εκεί κάτω να βοηθήσουν ποιόν εδώ στην πατρίδα χρειαζόμαστε βοήθεια τούς λάθρο ποιός θα τούς μεταφέρει μωρέ αυτούς δεν τούς σκέφτηκε το ΓΕΕΘΑ;
      Όπως και να έχει οι άνθρωποι έφυγαν και ο Θεός να αναπαύσει τίς ψυχές τους αλίμονο σε αυτούς που άφησαν πίσω κουράγιο.
      Με αυτήν την κυβέρνηση θα μας βρουν πολλά ευτυχώς που ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε φουστη πρόεδρο και δεν θα έχουμε τέτοια περιστατικά.

    6. Η Θεσσαλία βούλιαξε, περιοχές εξαφανίστηκαν από τον χάρτη, τα αντιπλημμυρικά γίνανε μίζες και γιατροί και στρατιωτικοί πήγαν να βοηθήσουν πλημμυροπαθείς στη …Λιβύη έχοντας εγκαταλείψει τους Έλληνες πλημμυροπαθείς! Το ανθελληνικό τόξο έδωσε τα ρέστα του και επάξια διατηρεί τον τίτλο ανθελληνικό φιλότουρκο και φιλοισλαμιστικό τόξο αφού κρύβει και τις συνθήκες που έγινε το …ατύχημα που δεν μου φαίνεται ατύχημα αλλά πιο πιθανό φαίνεται να είναι βομβιστική ενέργεια! Μέχρι για ελαφριά τραυματίες είπανε στην αρχή, με καμένο το πούλμαν στη μέση του πουθενά!

    7. Καμία λυπηση εντολές παίρνουν τα ρομπότ εδώ έχουν γμσει όλη τη χώρα αυτοί πάνε αλλού καλύτερα να ξεμοερδευουμε με μλκες όπως ο υποτακτικός στρατός της πλάκας

    8. Αποπειρα δολοφονειας απο τουρκικο δακτυλο

    9. …..Ελληναράς παίρνει εντολές ο στρατός ετσι ακριβώς θα γίνεται παντα.
      Περιμενω για την ημερα με τις κρεμαλες στο συνταγμα , δεν λυπαμαι για κανεναν , ολοι εχουν ευθυνες , ξύπνα μ@λακα Ελληνα και σήκω απο τον καναπέ

    10. Λύσαμε τα δικά μας προβλήματα από καταστροφές (φωτιές, πλυμμήρες, μαφιόζικες δολοφονίες κτλ) & στέλνουμε βοήθεια σε χώρα που σύναψε με την Τουρκία σύμφωνο ότι έχουν υδάτινα σύνορα. Που? στα δικά μας ύδατα. Είναι πολύ φιλάνθρωποι τελικά οι ηγέτες μας!!! ????

    11. Πολύ γέλιο η κατάσταση ο Κούλης δεν θα αφήσει Έλληνα για Έλληνα θα τους στείλει όλους και κάθονται οι ηλίθιοι μαλάκες δειλοί και δέχονται την νοθεία του δράκουλα και των 300 μέσω των ΗΠΑ για την προώθηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

    12. Ειχαμε τόσους πολλούς να βοηθήσουν σε εμάς ,που μας περίσευαν και στείλαμε και στην λυβιη κοσμο να βοηθήσουμε κ τους άλλους.καιγεται το σπίτι μας κ πάμε να σβήσουμε του γείτονα.ολα για να βλέπουν οι από πάνω ότι έχουμε απλα,για να υποβιβαστεί η εντύπωση ανικανότητας που έχει αφήσει η κυβέρνηση.πλεον η λυβιη είναι τουρκοκρατουμενη κ μπορεί να κάνει ότι θέλει πλαγίως η Τουρκία εκεί.δεν είναι έδαφος της για να χρεωθεί κάτι.βαραει στο ψαχνό.αν είχαν πάει στον Βόλο θα ήταν νεκροι?αλλά εκεί τι λεζάντα θα καναμε?

    13. Όσο εμείς ασχολούμαστε χθες με τον Φούστη, αυτοί σκότωναν τα παιδιά μας στο εχθρικό και τουρκοκρατούμενο περιβάλλον της Λιβύης.

    14. Κανένα τροχαίο δυστύχημα. Αποστολή αυτοκτονίας από τα μογγόλια ήτανε. κανένα κανάλι και κανείς Δεν θα βρωμίσει τίποτα. Κρίμα τα παλικάρια από το Ε.Τ.Α.

    15. ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΤΟΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ??? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ??

    Comments are closed.