ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ! ΑΛΛΑ 10.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΙΣ… ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

    Κοινοποίηση:
    maskes-mathites-sxoleio

    Στην προκήρυξη νέου διαγωνισμού για την προμήθεια 2.600.000 μασκών, συνολικού προϋπολογισμού 3.307.200 ευρώ, προχωρά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).

    Σε ανακοίνωσή της, τονίζεται ότι οι μάσκες θα είναι με τις προδιαγραφές που δόθηκαν «από το υπουργείο Υγείας μέσω του υπουργείου Εσωτερικών». Όπως επισημαίνεται, «οι νέοι προμηθευτές αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μεταποιήσουν αριθμό μασκών που είχαν αρχικά παραληφθεί με τις παλιές διαστάσεις, πάντα στην ίδια μοναδιαία τιμή».

    «Με γρήγορες διαδικασίες και απόλυτη διαφάνεια, θα ανταποκριθούμε και πάλι στην ευθύνη που αναλάβαμε, χωρίς να επιβαρύνουμε τον Έλληνα φορολογούμενο με ούτε ένα επιπλέον ευρώ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

    Δηλαδή τα 6,5 εκατ. ευρώ που δόθηκαν με προηγούμενο διαγωνισμό και τα επιπλέον 3,3 εκατ. ευρώ που δίνονται τώρα δεν είναι λεφτά του ελληνικού λαού; Από πού τα βρίσκουν τα χρήματα που μοιράζουν σε φίλους και «κολλητούς»;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Δεν υπάρχει ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ που να χρησιμοποιει την μάσκα μιας χρησης μόνο 1 φορά. (μόνο οι χειρουργοι μετά την επέμβαση).Εκτος και αν οι επιχειρήσεις μας, ειχαν 1 κουτί εβδομάδιεως για κάθε εργαζόμενο. Την πιάνουμε, την κατεβαζουμε, την ανεβάζουμε, την κρεμαμε στον καθρέπτη αυτοκινήτου, την βάζουμε στο ντουλαπάκι, τη φοράμε βραχιόλι και γενικά ο, τι ναναι. Μόνο υφασμάτινες που τις ραψαμε οι ίδιοι, ούτε 1Ε σαύτους, και πλύνε σιδέρωμα βαλε.

    2. Ρε συνάνθρωποί…Ποιο είναι το δύσκολο κατανοητό ;
      Ως ιός υπάρχει!!!
      Επιβαρύνει ακόμα και με θανάσιμα αποτελέσματα όσους δεν έχουν δυνατό ανοσοποιητικό…
      Και η απλη γρίπη τα ίδια αποτελέσματα θα είχε σε καταπονενημενους οργανισμούς…
      Λίγη προσοχή χρειάζεται…
      Το ανοσοποιητικό της ψυχής στους “υγιεις” θέλει πρισοχη

    3. «Με γρήγορες διαδικασίες και απόλυτη διαφάνεια, θα ανταποκριθούμε και πάλι στην ευθύνη που αναλάβαμε, χωρίς να επιβαρύνουμε τον Έλληνα φορολογούμενο με ούτε ένα επιπλέον ευρώ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

      χαχαχαχα Για τον πέο είναι οι τύποι.Ρε που τους βρήκαμε και τους εκλέγουμε.

    4. Λεφτά για πεταμα. ΤΟ Καλύτερο θα ηταν να γινοταν εκπτωση στον φορο εισοδηματος π.χ. 15 ευρω για καθε παιδί που παει σχολείο λογω αγοράς μασκας.Αλλα οι κυβερνώντες είναι κουτοπονηροι

    5. η μιζα της μιζας ω μιζα αντε χαθειτε παλιομιζαδοροι

    6. ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ

    7. ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ.ΠΛΗΡΩΝΕ ΛΑΕ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΟΙ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    8. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΞΥΓΟΝΟ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΘΕΟ………..

    9. Όχι… δεν υπάρχει καμμία ντροπή….αν υπήρχε έστω και λίγη τσίπα δεν θα υπήρχαν τόσα κακώς κείμενα στην χώρα μας… παρεπιπτόντως εμένα τα κορίτσια μου είναι δίδυμα 15 ετών… μόλις τους έδωσαν τις μάσκες και τις φόρεσαν χάθηκε το πρόσωπο τους… δεν ήξερα ποια ήταν ποια…στο τέλος τίς φόρεσαν καπέλο και γέλασαν τα πικραμένα μας χείλη….

    10. Πεταμένα λεφτά, αρκεί να τρώνε λεφτά.Δεν πιστεύω ότι γίνεται τόσο μεγάλη κατανάλωση μάσκας.Οιπερισσότεροι την ψευτοφοράμε χωρίς να είναι η μύτη μέσα όταν μπούμε κάπου και πολλοί έχουν τις υφασμάτινες που τις πλένουν.

    11. ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΙΜΩΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ. ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

      1. Εσύ μιας και είσαι τόσο μάγκας γιατί δεν πας σε ένα ΜΕΘ χωρις μάσκα και αν κολλήσεις όμως να μη σε πάρει κανένα ΜΕΘ ξυπνιε!!!

        1. Αυτο το παραμυθι δε βαρεθηκατε να το επικαλειστε συνεχεια αλλαξτε παραμυθι.Στις ΜΕΘ υπαρχουν ατομα μονο με κορονοιο;

        2. Έμείς δεν φοράμε γιατί όλα τα ζόμπι του Κούλη κυκλοφορούν μάσκες οπότε δεν κινδυνεύουμε.

    Comments are closed.