ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ 41%!!! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ – ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΗ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣ

    Την πρώτη θέση με την υψηλότερη χονδρεμπορική τιμή ρεύματος καταλαμβάνει η Ελλάδα του Κυρ. Μητσοτάκη την Πέμπτη, τη στιγμή που στην υπόλοιπη Ευρώπη παραμένουν σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα. Όλα αυτά ενόσω η τιμή της βενζίνης στα πρατήρια έχει «αγκαλιάσει» τα δύο ευρώ σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, εκτινάσσοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

    Συγκεκριμένα,  η τιμή χονδρεμπορική τιμή για την Ελλάδα την Πέμπτη 3 Αυγούστου, διαμορφώνεται στα 123,57 ευρώ/μεγαβατώρα, καταγράφοντας αύξηση 14,7% εν συγκρίσει με την τιμή της προηγούμενης ημέρας. Όπως μπορείτε να δείτε στον χάρτη της ΡΑΕ, με εξαίρεση Μάλτα και Ιταλία, σε όλες τις υπόλοιπες χώρες είναι αισθητά κάτω από 100 ευρώ/μεγαβατώρα.

    Υψηλές τιμές καταγράφονται επίσης σε Βουλγαρία και Ρουμανία με 95,32 ευρώ/μεγαβατώρα).

    12-scaled

    Βενζίνη… χρυσάφι

    Ταυτόχρονα, την ανηφόρα έχει πάρει για τα καλά και η τιμή της βενζίνης καθώς σε 10 νομούς ξεπέρασε τα 2 ευρώ, όπως αποτυπώνεται και στη λίστα του fuelprices.gr του υπουργείου Ανάπτυξης.

    Ειδικότερα, την Τρίτη 1η Αυγούστου, ενώ για τη Αττική παραμένει οριακά στο 1,923 το λίτρο, στις Κυκλάδες έφτασε το 2.192 ευρώ ανά λίτρο και στα Δωδεκάνησα με 2,105 ευρώ το λίτρο.

    Ακολουθούν: Κεφαλονιά (2.037), Λευκάδα (2.048), Ευρυτανία (2.009), Λέσβο (2.010) και Φωκίδα (2.005), Κέρκυρα (2.005)

    Ταυτόχρονα, ξεπέρασε και στους τρεις νομούς της Κρήτης τα ευρώ, που μέχρι και την 31η Ιουλίου ήταν οριακά λιγότερο. Μόνο στα Χανιά παραμένει οριακά στο 1.988. Έτσι, Στο Ηράκλειο είναι 2.003 στο Ρέθυμνο 2,010 και στο Λασίθι 2.004.

    Συνεπώς, η πανελλαδική τιμή για την απλή αμόλυβδη διαμορφώνεται στο 1,954 ευρώ και 2,119 ευρώ για την αμόλυβδη 100 οκτανίων. Εν παραλλήλω, το diesel ανέρχεται πλέον σε 1,668 ευρώ λίτρο. Το υγραέριο κίνησης 0,832.

    Clipboard01-1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ας πάει όσο θέλει, εγώ την μπετζίνα και το ρεύμα το κλέβω από τους γειτόνους που ψηφίζουν Κούλα και δηλώνουν 5 χιλιάρικα το χρόνο ενώ κυκλοφορούν με αμαξάρες σε ονόματα ΙΚΕ, κλέψτε τους κλέφτες να σωθείτε,

    2. Κύριοι που είναι το παράξενο, το αρχίδι που παριστάνει τον πρωθυπουργό έχει μερικούς φίλους και τους ξεπληρώνει γραμμάτια, καύσιμα, ενέργεια, τρόφιμα και πάει λέγοντας.
      Στο νότιο αλμπανιστάν οι γιδοελληνάρες του δώσανε 41 τακα τακατατό, να ζήσουμε να μας θυμόμαστε.

    3. Πούστη μητσοτακη υπαλληλε και υποτακτικε εβραιοδουλε σκυβεις το κεφαλι στη νεα ταξη πραγματων !!!

    4. Γουστάρω να βλέπω ηλίθιους ραγιάδες να βάζουν 10€ βενζίνη στο σαράβαλο 25ετιας τους και να κλαίγονται στα δελτία ειδήσεων ότι έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους

    5. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ.

    6. Έρχονται Ρούμάνοι, Βούλγαροι και Σέρβοι Ελλάδα για διακοπές και σε λιγο θ πηγαίνουμε εμείς στις χώρες τους γιατι δεν θα βγαίνουμε. Περσι πήγα με μοτο Βουλγαρία -Ρουμανία και μου βγήκε τσάμπα……άσε που οι βενζίνες τους είναι και πιο ποιοτικές απο τις εδώ καρανοθευμένες.

    7. Ρε καλα μας κανουν.
      41% ψηφισαν τον μιστερ Μπιν.
      Τα θελει ο κωλος σας ρε και να σας παρουνε και τα σωβρακα,αφου ειστε τοοσο ηλιθιοι.
      Δικαιολογημενα σας εχουνε για γιδια,εισαστε.
      Να σας ξεσκισουν απο παντου,αυτο σας αξιζει.

    8. Αν αυτά γινόντουσαν στη Γαλλία θα είχε καεί το μισό Παρίσι.

    9. Καλά να πάθει ο μαζόχας ο ραγιάς,την επόμενη φορά 60% θα δώσει στο ζαβό,αρκεί να του πετάει στη μάπα κανα επίδομα

    10. Στα π@π@ρια του ΄Ελληνα η ακρίβεια.
      Ασχολείται με το κίνημα της πετσέτας για το που θα κάνει τα μπάνια του.
      Ρε πολύ καλά μας κάνουν.
      Σηκώνουμε και άλλα τόσα.
      Παρακαλάω η βενζίνη και το ψωμί να φτάσουν τα 5 € έτσι για το γ@μωτο.
      Πάλι όμως τίποτα δεν θα γίνει.
      Όπως δεν έγινε τίποτα και με τις κατασχέσεις.
      Λαος του κώλου είμαστε. Αυτά μας αξίζουν.

    11. Προσέξατε ότι η ακρίβεια μαστίζει μόνο τις υπανάπτυκτες χώρες της Ευρώπης; Εννοείται κιεμεις μέσα σε αυτές. Μας έχουν όλους και πολύ σωστά για γίδια. Βαρατε κιαλλο. Μας αρέσει

    12. Αν για δυο μηνες δεν εβαζε βενζινη ο κοσμος,θα βλεπατε πως θα εφτανε η τιμη ενενηντα λεπτα. Αλλα… η μονη συνειδηση στον νεοελληνα τουρκοσπορο … το δηθεν ατομικο του συμφερον, που θα τον παει στον Καιαδα συντομα

    13. Η κάθε χώρα εφαρμόζω την τιμολογιακή πολιτική αν κ έχω μαθη δεν είναι τόσο ρόδινα κ στης χώρες της ΕΕ ξέρω ότι εμείς είμαστε ουραγη στο ρεύμα δεν έχουμε πολλές επιλογές στην παραγωγή ρεύματος ακόμα είμαστε στον λιγνίτη δεν είναι λύση αυτή αν και έχουν μετατραπη πολλά εργοστάσια της ΔΕΗ με φυσικό αέριο αυτό πληρονουμε το φυσικό αέριο που είναι ακριβό τότε τη λέμε τα υπόλοιπα είναι λόγια του αερα

    14. Ο λουλης του 41% στο 50% του πληθυσμου συν καμποσα ελληνοποιημενα πιθηκια με επιδοματα συν ρομα! …Καλη του τυχη και μη τον πιεζετε γιατι συμμετεχετε στην ηδη επιβαρυμενη ψυχικη του υγεια! Οι βρισιες ειναι το φαι των βρυκολακων γι αυτο…. αγαπειστε τον να φερει γρηγορα σε περας την καμμενη γη και τις φριτσογεννητριες!

    15. η νομαρχια με τα θυγατρικα της και η κομισιον θεσσαλονικης( τι αλλαξοκολιες θεε του …..) ουπς!!! τι λενε????κολομβια η ζωνιανα????

    16. Πάτε διακοπές τώρα μετά σκάει η ΔΕΗ. Μην βρίζετε πήγατε και τον ψηφίσατε νούμερα.

    17. Γιαυτό όλοι είναι διακοπές τώρα? Επειδή στενάζουν απ την ακρίβεια? Αλλά ξέχασα , η φτώχεια θέλει καλοπέραση όπως λέει ο λαός… Τι νομίζετε ότι καταφέρνετε με τέτοιου είδους ειδήσεις (“fake news για να είμαστε ακριβείς) με ξεπερνάει πραγματικά…

      1. Στελλίτσα μου άσε τους πλέμπουρες να κλαίγονται, εγώ είμαι Μύκονο και κάνω τις βουτίτσες μου, κάθε μέρα πάρτι και όργια στα σοκάκια. Φιλάκιααα!!

      2. Στελίτσα μου άσε τις φτωχάτζες να κλαίγονται κι έλα Μύκονο, κάθε μέρα πάρτι και ποτά.

      3. Ναι οκ το πήρες το χαρτζιλίκι απ την Πειραιώς σήμερα;

    18. ……μια αλλη μικρη μεριδα τους υπολοιπους και η μεγαλυτερη με τους μπετοβλακες αυτης της χωρας ηταν σε παραλιες

    19. Μια ειναι η λυση ΕΜΦΥΛΙΟΣ . Ολα τα αλλα ειναι πιπες . Ο μαλακας δεν αλλαζει . Οποιος χασει διωχνεται απο την Χωρα , απαγορευεται δια παντως να ξαναγυρισει , παραδιδει την περιουσια του κ στον Διαολον να παει .

    20. ζβαμπισιος οσαλεμενος κοπρίτης που ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΌ ΕΛΕΓΧΟ, ΕΞΆΡΤΗΣΗ ΑΠΌ ΒΡΩΜΟΚΡΑΤΟΣ.
      ένας με γκατσ να καθαρίσει τον σκατοψυχο μπάσταρδο κ. θα κανουν πάρτι ακόμα κ. οι πέτρες…
      ποσομισητος

    21. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ.

    22. Δεν πειράζει ας είναι πανάκριβα σώσαμε την δημοκρατία όμως.Και κάνουμε και οικολογία,ελάχιστες μετακινήσεις -ελάχιστα καυσαέρια.

    23. Πετάξτε το αμάξι να μην έχετε πρόβλημα με τη βενζίνη.
      Εγώ αυτό έκανα και ησύχασα. Problem solved !

    Comments are closed.