ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ: ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑΣ ΤΡΑΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΡΝΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ – ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

    Κοινοποίηση:
    c2893ca6-treno

    Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όταν οι πόρτες ενός τρένου έκλεισαν πριν προλάβει να αποβιβαστεί μια γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών.

    Η γυναίκα προσπαθούσε να κατέβει από το τρένο, όταν οι πόρτες έκλεισαν ξαφνικά πάνω της, εγκλωβίζοντάς την στη θέση της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το τρένο ξεκίνησε, έσερνε και τη γυναίκα κατά μήκος της τσιμεντένιας πλατφόρμας για αρκετά μέτρα.

    202409080936104841

    Το περιστατικό είδε ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Ανδρέας Κουτσούμπας, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο.

    Ο ίδιος έτρεξε πίσω από το τρένο, φωνάζοντας στον οδηγό να σταματήσει. Στην συνέχεια και αφού το τρένο σταμάτησε διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε ευτυχώς μόνο ελαφρά τραύματα, ωστόσο ήταν σοκαρισμένη.

    Η αμαξοστοιχία σαν να μην συνέβη τίποτα, συνέχισε το ταξίδι της προς Θεσσαλονίκη, αναγκάστηκε όμως τελικά να σταματήσει στον επόμενο σταθμό μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα ενώ μηχανοδηγός και επόπτης συνελήφθησαν προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. που ζουμε σε προαστιο της μποκοτα κουλισταν το βασιλειο της μαφιας και της διαφθορας

    2. τα τρενα δημοσιος κινδυνος γινανε Αμα γλιτωσεις μπορει και να κερσισεις το τζοκερ :

    3. Η κίνηση των δρομολογίων και η εκμετάλλευση του ΟΣΕ ανήκει στον αντίστοιχο ιταλικό κρατικό οργανισμό, όπως ο ΟΤΕ στον κρατικό γερμανικό.

    4. Ωχου ρε αδερφε ζαμαν φου και πανω τουρλα! Ο ενας βγανει το ματι του αλλου στη ψωροκωσταινα με τα ρουσφετια αλα Τεμπη! Παλι καλα που τη γλυτωσε η κυρα!

    5. Δεν πειράζει μωρέ αφού και η ίδια πολύ φοβάμαι ΝΔ θέλει στην κυβέρνηση!!
      Από την άλλη αφού είμαστε ανάδελφοι όσων αφορά την δολοφονία των Τεμπών, ποιος να ασχοληθεί με αυτό το ατυχές συμβάν τώρα!!! Σιώπα μωρέ αρκεί να πεθάνει ο γείτονας!!
      Μας κοροϊδεύουν στα μούτρα μας και δεν κάνουμε τίποτα. Καλά μας κάνουν το αξίζουμε τελικά. Σιγά μην ξοδευτούν σε μέτρα και πράγματα ασφάλειας, και δεν έχουν μερικές χιλιάδες ευρώ για εκείνους. Όταν αρχίσουν οι μίζες θα τα τακτοποιήσουν όλα …

    6. Κανονικά πρέπει να είναι έξω ο σταθμάρχης και να επιβλέψει την επιβίβαση και την αποβίβαση για να δώσει το ok στο τρένο. Επίσης και ο οδηγός δεν θα πρέπει να εμπιστευτεί τι του λένε και να έχει το νου του!

    Leave a Response