ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: «ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΑΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ»! ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

    Κοινοποίηση:
    mpeos

    Ευθείες απειλές ότι “θα χυθεί αίμα” αν η κυβέρνηση επιλέξει στην θέση των πεζοναυτών της 32ης Ταξιαρχίας, (που μετακινείται στον Αυλώνα) να φέρει “πρόσφυγες”, εκτόξευσε στη διάρκεια συνέντευξής του στο TRT ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

    Ερωτηθείς σχετικά με τις ενέργειες που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή αναφορικά με την μετεγκατάσταση της 32ης ΤΑΞΥΠ από το Στρατόπεδο Γεωργούλα και τις διαμαρτυρίες που έχει διατυπώσει, ο κ. Μπέος τόνισε ότι από το 2017 “η Δημοτική Αρχή έχει στείλει επιστολές στον αρμόδιο υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, εκφράζοντας την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο αυτό.”

    Ο κ. Μπέος ωστόσο άσκησε κριτική στους υπόλοιπους φορείς και τους άλλους υποψηφίους για τον Δήμο Βόλου ότι καθυστέρησαν να πάρουν θέση για το θέμα.

    Ο Δήμαρχος Βόλου επικαλέστηκε στην συνέντευξή του πληροφορίες που έχει από ανώτατα κυβερνητικά κλιμάκια, για τον σχεδιασμό που υπάρχει να εγκατασταθούν “πρόσφυγες” (το 90% των αφίξεων τώρα είναι απλώς αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες) στο Στρ.Γεωργούλα, “αλλά αυτό δεν θα συμβεί τελικά «να χτυπάνε τον κώλο τους κάτω” όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι Βουλευτές Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Χρήστος Μπουκώρος και οι Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αγοραστός και Δωροθέα Κολυνδρίνη με τον Υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη σχετικά με το θέμα, ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι δεν θα μετακινηθεί η συγκεκριμένη Ταξιαρχία αν δεν αντικατασταθεί με ισοδύναμη στρατιωτική παρουσία στην περιοχή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Οι μονοι αντρες δημαρχοι της ελλαδας ο αχιλλεας μπεος και αυτος του αργους δεν θυμαμαι το ονομα του τελος. Μονο αυτοι εχουν ουμπαλα

    2. Καλα θα κανει η Χρυση Αυγη να κραταει αποστασεις απο το παπαδαριο , διαφορετικα θα χασει ψηφους , την δικη μου σιγουρα.

    3. ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, 70%! ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΟ-ΜΑΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

    4. Δεν είναι τυχαίος ο Αχιλλέας ούτε ρατσιστής, ούτε εθνικιστής απλά έχει πάρει σοβαρά το ρόλο του, αγαπάει τον τόπο του και γι’αυτό θα ξαναβγεί.

    5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ (τα κονδυλια).

    6. Προς τον κύριο Ησαΐα Κωνσταντινίδη (FB), κοινοποιήστε του τις εξής εικόνες με την απαράδεκτη στοχοποίηση στο πρόσωπο του και την παρακίνηση βίας εναντίον του!
      Παρα πολύ σοβαρό από μία στο Facebook με όνομα “Μαρία Κοντογιάννη”
      και κολλητή του ψευτο-παπά Λουκά Επiσκoπο (Οδυσσέα Ασπιώτη).
      Αποδείξεις φώτο: https://imgur.com/a/DIfYO5q
      Χειροτονημένος από ομοφυλόφιλο ψευτο Μητροπολίτη Ιλαρίωνα (όνομα Θωμάς Κονσολάκης)και πρωην έμπορο που τον κυνηγάνε πελάτες του και η ΣΔΟΥ για πολλά χρέη σε μια ψευτο-εκκλησία, ψευτο-ησυχαστήριο στην Νέα Μάκρη!
      Ο Λουκάς Επίσκοπος (Οδυσσέας Ασπιώτης) θέτει υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αλίμου με την Χρυσή Αυγή.
      Πως τα επιτρέπει τέτοια παρατράγουδα, τέτοιες άνομες πράξεις και ανωμαλίες ο κ. Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής;
      ——————
      Ησαΐας Κωνσταντινίδης (FB): http://www.facebook.com/isaiah.constantinides

    7. Ρε χοντρές εδώ δεν έσταξε σταγόνα αίμα με το μακεδονικό κ με τα Ίμια θα σταθεί εκεί ρε βόδι.ολα τα έχουν ξεπουλήσει εκεί θα κωλοσουν για κουνούπι σε βλέπουν εκεί.εδω τα γκέι Μπραιντ τα μουσουλμανικά τεμένη θέλουν την νόμιμη μανάβη κ την ασθένεια περνάνε των Αμερικανών πουτανες είμαστε κ των Γερμανών οι ακρίτες.πουτανες βουλευτές ρουφιάνοι δημοσιογράφοι κοράκια όλοι το πεζετε ότι είσαστε κ αθώοι μουνόπανα όλοι.την Ελλάδας την κταντησατε ελλαδισταν όλοι για τισ καρέκλες κούραδες δεν έχετε δουλέψει ποτέ.μακαρι να κάνετε ζωντανοί όλοι ρε μπάσταρδα κ ο φτωχός ο κόσμος τα πληρώνει όλα.

    8. Να τον δω γιατί νομίζω τα λέει προεκλογικα για να τσιμπήσει ψηφαλακια

    9. Κανονικά θα έπρεπε να πει, θα χυθεί αίμα εάν φέρουν άλλους λαθροπρόσφυγες στην χώρα και εάν δεν απελάσουν άμεσα όσους έχουν μπουκάρει ήδη….Διότι πρόσφυγες δεν είναι. Είναι λαθραίοι. Πρόσφυγας είναι μόνο αυτός που προέρχεται από εμπόλεμη περιοχή και καταφεύγει στην πρώτη ασφαλή χώρα να σώσει τη ζωή του. Στην Τουρκία μπορεί να είναι πρόσφυγας, όταν όμως η Τουρκία μας τους στέλνει επί σκοπώ, τότε μιλάμε για λαθραίους και για σχέδιο αποδεκατισμού της χώρας μας. Θα το καταλάβουμε αυτό κάποτε; Για να μη μιλήσω πως εδώ μπουκάρει όποιος γουστάρει και από εμπόλεμες περιοχές δεν προέρχονται ούτε το 5%.. Μάγκας θα ήταν λοιπόν ο Μπέος να έλεγε τα άνωθεν και όχι να σκέφτεται τοπικιστικά και να κοιτά μόνο τον κώλο του γιατί οσονούπω θα γεμίσει όλη η χώρα με τον κάθε τυχάρπαστο και σχεδόν είναι ήδη πολύ αργά…..

    10. τότε μάγκας! αντε γιατί πηξαμε απο soft and european “man”
      no b@lls no glory!

    11. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑΣ ,ΕΛΕΓΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ? ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ , ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ?
      ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ ?
      ΤΙ ΚΡΙΜΑ ! ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΡΝΙΔΙΩΝ ,ΚΟΛΟΓΡΑΙΩΝ , ΑΝΩΜΑΛΩΝ ,ΤΥΦΛΩΝ ,ΤΣΑΤΣΩΝ , ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΩΝ ΕΡΠΑΙΤΩΝ ΕΡΠΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΤΡΑΤΕΙΑΣ….
      ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΕΝΑΣ , ΕΝΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ , ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ !

    Comments are closed.