ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΗΧΗΣΕ ΤΟ 112 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΕΚΚΕΝΩΝΕΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Κοινοποίηση:
GZTEvlHXkAAPNPO

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Πειραιά, για την οποία ενεργοποιήθηκε και το 112, ενώ εκκενώθηκε ξενοδοχείο και τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πρόκειται για κτίριο στη συμβολή των οδών Κέκροπος και Κασιμάτη, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, το οποίο καίγεται ολοσχερώς. Λόγω της φωτιάς ενεργοποιήθηκε το 112 και το μήνυμα που έλαβαν οι πολίτες τους καλεί να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να προστατευθούν από τους καπνούς.

«Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Κέκροπος στον Πειραιά, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ. Καπνός στην ευρύτερη περιοχή. Κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών», ανέφερε το μήνυμα που εστάλη μέσω του 112.

Παράλληλα, για προληπτικούς λόγους, εκκενώνεται το ξενοδοχείο Galaxy.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Επίσης κινητοποιήθηκε βραχιονοφόρο όχημα.

Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κέκροπος, από το ύψος της οδού Δ. Γούναρη, έως την Αλιπέδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο δήμος είνα πλέον υπεύθυνος για όλα αυτά τα εγκατελειμενα κτήρια ,και δεν κάνει τίποτα ,έχουμε ντουμανιάση και δεν μπορούμε ν αναπνεύσουμε και δεν έχει κάνει τίποτα,τίποτα.

  2. Το 112 να ηχήσει στα αυτιά του δημάρχου να καθαρίζει εσωτερικά τα εγκαταλελειμμένα κτήρια που είναι εστία φωτιάς κ μόλυνσης

Leave a Response