«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ» ΜΕ ΤΑ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΠΑ-ΤΣΑΡΚΝΙΑ! ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΕ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ Β(Ο)ΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

    Κοινοποίηση:
    Apokalipsi

    Μόνο… αηδία προκαλεί σε όλη την Ελλάδα το «συνέδριο» που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή φιλοσκοπιανών, με προεξάχοντα τον γνωστό για τα ροζ σκάνδαλά του (και κατηγορούμενος ως… πράκτορας) παπα-Τσαρκνιάς, για την προώθηση της… μακεδονικής γλώσσας! Και ενώ όλοι το ήξεραν, έκαναν την πάπια. Αλήθεια, εκεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ενώ το ήξεραν, αδιαφόρησαν, καταπίνοντας όλα τα προδοτικά αυτού του έθνους.

    Ας ξεκινήσουμε από την είδηση, για να καταλάβετε ποιο συμμετείχαν:

    ·       Ο Πρόεδρος του οργανισμού “United Macedonian Diaspora” με έδρα την Ουάσινγκτον («Ενωμένη Μακεδονική Διασπορά»). Είναι η πιο ακραία οργάνωσή τους διεθνώς

    ·       Ο αποκαλούμενος «παπα-Τσαρκνιάς» ως εκπρόσωπος του συλλόγου από τη Φλώρινα για την ψευδο-μακεδονική γλώσσα.

    ·       Ένα ιδρυτικό μέλος του συλλόγου αυτού με θέμα την «Μακεδονική Μειονότητα στην Ελλάδα»(!)

    ·       Ένας δικηγόρος της Ξάνθης με θέμα την «Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης»

    ·       Ένας «Βλάχος» για την «βλάχικη μειονότητα της Ελλάδας».

    ·       Κάποιος ανώνυμος (προς το παρόν) που μίλησε για τα «Μακεδονόπουλα που έφυγαν ως πρόσφυγες στον ελληνικό εμφύλιο».

    ·       Ο Παναγιώτης Δημητράς, ο οποίος με προσχημα της μειονότητες έχει αναπτύξει έντονη ανθελληνική δράση εδώ και 35 χρόνια.

    Και ξαφνικά… παπα-Τσαρκνιάς

    Θα σταθούμε περισσότερο σε ένα όνομα. Παπα-Τσαρκνιάς, που έχει την δική του ξεχωριστή ιστορία και μάλιστα πολλές φορές το «Μακελειό» τον έχει βγάλει στα «μανταλάκια», αλλά οι κυβερνώντες μυαλό δεν βάζουν.

    Και θα μείνουμε σε αυτή την κυβέρνηση. Πάμε λίγο πιο πίσω, στις 10 Μαΐου 2021, όπου το υπουργείο της Μενδώνη, δίνει άδεια σε μια ΜΚΟ για τη διδασκαλία της «μητρικής μακεδονικής γλώσσας» εντός της Ελλάδος. Προσέξτε λοιπόν ,Δεν είναι μια οποιαδήποτε ΜΚΟ αυτή. Είναι μια ΜΚΟ Σκοπιανών που λειτουργεί σαν Δούρειος Ίππος στη χώρα μας και ειδικότερα στη Βόρεια Ελλάδα. Επίσης, η ΜΚΟ αυτή προπαγανδίζει ανοικτά την ύπαρξη «μακεδονικής μειονότητας» στη χώρα μας.

    Να θυμίσουμε ότι το αρχικό προδοτικό βήμα για το θέμα της γλώσσας το είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Συμφωνία των Πρεσπών, Με αυτήν η Ελλάδα αναγνωρίζει στο άρθρο 1.3 «μακεδονική γλώσσα», και μάλιστα με τη ρητή και ανακριβή αναφορά ότι ως τέτοια είχε αναγνωριστεί από το 1977. Και ενώ μέχρι τώρα αυτό «αφορούσε» το εσωτερικό των Σκοπίων, η απόφαση της Μενδώνη… ανοίγει την πόρτα για να «διδάσκεται» η «μακεδονική» και στην Ελλάδα, ως εργαλείο της σκοπιανής προπαγάνδας και αλυτρωτισμού.

    Και όταν λέμε ότι αυτή η ΜΚΟ δεν είναι μια οποιαδήποτε, ιδού γιατί: Πρόκειται για την ΑΜΚΕ (Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία) με τίτλο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ «ΚΡΙΣΤΕ ΜΙΣΙΡΚΟΦ» με έδρα στην Αριδαία που ιδρύθηκε στα τέλη του 2018, ως παραγόμενο αποτέλεσμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Τα ιδρυτικά της μέλη προέρχονται από το γνωστό «Ουράνιο Τόξο» και συγκεκριμένα η Ευγενία Νατσουλίδου, ο «γνωστός» παπα-Τσαρκνιάς, που κηρύττει απροσχημάτιστα και προκλητικά τον σκοπιανό αλυτρωτισμό και η κα. Τσαρκνιά.

    Εκτός από την ταραχώδη πολιτεία και την ανθελληνική δράση του «μαϊμού» και επικίνδυνου «μητροπολίτη», κατά τις αποφάσεις της Ελλαδικής Εκκλησίας, «σεβασμιότατου μητροπολίτη της Αιγαιακής Μακεδονικής Εκκλησίας», ο Νικόδημος Τσαρκνιάς έχει σε βάρος του και καταγγελίες για «ροζ» σκάνδαλα με σκληρές φωτογραφίες με σεξουαλικές περιπτύξεις με άντρα ερωτικό σύντροφο και όχι μόνον, κάτι που βέβαια προσπαθεί να ξεχάσει ο ίδιος, αλλά όχι οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες που τον ξέρουν καλά, όπως και πατριώτες Έλληνες εισαγγελείς που δεν του τη χάρισαν ποτέ…

    tsaknias2

    Και το πρακτοριλίκι…

    Το πραγματικό όνομα του Νικόδημου Τσαρκνιά σύμφωνα με αρκετές εφημερίδες της δεκαετίας του ’90 είναι Τραϊανός Πασόης και παρότι δρούσε για χρόνια υπέρ των Σκοπίων, κρατούσε τη δράση του μυστική, πάντα σε συνεργασία με κρατικούς οργανισμούς των Σκοπίων. Η γνωστή ιστορία του λοιπόν ξεκινά από το 1973 καθώς αναγράφεται σε πολλές επίσημες πηγές ότι για το διάστημα 1973-1991 ήτο Χριστιανός Ορθόδοξος Αρχιμανδρίτης, αυτοαποκαλούμενο μέλος της «εθνικής μακεδονικής μειονότητας». Η εκκλησιαστική του θέση ήτο εις τη Μητρόπολη της Φλώρινας όπου είχαν γίνει αρκετές αναφορές για τις ανθελληνικές του τάσεις, και τη συνεχής προώθηση προπαγάνδας των Σκοπίων. Εν τέλει, το 1991 απολύθηκε λόγω αυτών των θέσεων του από εκεί και μεταφέρθηκε εις την Έδεσσα, και στις 11 Μαρτίου του 1992 αποπέμφθηκε πλήρως από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος για τις προπαγανδιστικές του τακτικές.

    Σχεδόν αμέσως μετά από αυτό το γεγονός, ο παπά-Τσαρκνιάς, όπως τον ανέφερε ο τύπος της εποχής, ανακηρύσσεται ως εντεταλμένο μέλος της «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» και ασφαλώς όλα αυτά θα είχαν τραβήξει και τη προσοχή της ΕΥΠ (Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών). Στις 4 Φεβρουαρίου του 1993 το πρωτοβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο της Ελλάδος υπό τη προεδρία του Μητροπολίτη Μεγάρων και Σαλαμίνος Βαρθολομαίου, εκαταδίκασε τον Τσαρκνιά για «αντικανονικοίς παραπτώμασι» και έτσι καθαιρέθηκε από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι λόγοι ήταν αρκετοί, πρώτον ότι έως και σε αυτή τη περίπτωση ο Τσαρκνιάς δήλωνε «υπερήφανος» Σκοπιανός που θα συνεχίσει να προωθεί τα συμφέροντα της πατρίδος του, και δεύτερον διότι εις τας εκκλησιαστικάς χώρους υπήρχαν πολλές φήμες ότι εμπλέκετο σε δίκτυα ομοφυλόφιλων προσβάλλοντας το λειτούργημα του ιερέα.

    E1MRVpwWYAYPABt yppo12521a-min yppo12521b-min

    Μετά από αυτή την απόφαση η ΕΥΠ ανέλαβε δράση για να αποκαλύψει τόσο τας σχέσεις του με τας υπηρεσίας πληροφοριών των Σκοπίων, όσο και τα δίκτυα ομοφυλόφιλων εντός του χώρου της εκκλησίας.

    Ο Τσαρκνίας έπειτα δήλωνε ότι ήτο μοναχός της Μονής Αγίου Γεωργίου Κουσόβου Σκοπίων, και συνέχιζε τις προπαγανδιστικές του δράσεις. Για παράδειγμα, το 1999 εις το τύπο δημοσιεύτηκε μία επιστολή του με αίτημα προς τον Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και το Νομάρχη Πέλλας Γ. Πέτσον για άδεια ιδρύσεως «Ορθόδοξου Μακεδονικού Ναού» εις την Έδεσσα με χρηματοδότηση από κρατικές υπηρεσίες των Σκοπίων. Εν τέλει ο ίδιος έγινε ο Αρχιμανδρίτης της εκκλησίας «Saint Zlata Meglenska» στα Σκόπια.

    Κατά το διάστημα 1999-2003 ο παπα-Τσαρκνιάς συνέχισε τις κατασκοπευτικές του δράσεις υπέρ των Σκοπίων και κατά της Ελλάδος με πολλές διώξεις από την ΕΥΠ και την Ελληνική Αστυνομία.

    31e9b1bfa20feb62b62878dc84c11d561e2f826f

    Το 2001 με χρηματοδότηση από τις κρατικές υπηρεσίες των Σκοπίων ξεκίνησε μία παράνομη εκκλησία εις την Αριδαία με όνομα «Αγία Ζλάτκα». Εκεί προωθούσε φυσικά προπαγάνδα των Σκοπίων, έκανε λειτουργίες εις τη σλαβική γλώσσα, και ελάμβανε χρήματα τα οποία προωθούσε σε άλλους Σκοπιανούς οργανισμούς όπως για παράδειγμα το «Ουράνιο Τόξο» στο οποίο ο ίδιος είχε για ένα διάστημα αυτοπροσδιοριστεί ως «επίσκοπος της μακεδονικής μειονότητας της Ελλάδας».

    Το 2012 έγινε μία προσπάθεια χρήσης του ως Σκοπιανό πράκτορα στην Αυστραλία αλλά απέτυχε γρήγορα. Για την ακρίβεια, η Σύνοδος της αυτοαποκαλούμενης «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» τον περιέγραφε ως «Επίσκοπο Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας» καθώς, όπως ανέφεραν με χρήματα από τους Σκοπιανούς της Αυστραλίας και του Καναδά είχε φτιαχτεί ο ναός του Τσαρκνιά στην Αριδαία.

    Στις 16 Ιουνίου του 2018 έγινε γνωστό εις τα ΜΜΕ ότι απέστειλε και πάλι αναφορά εις τον Έλλην Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Μακεδονικά Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα» δηλώνοντας ότι ζητά την υποστήριξη, σε συνεργασία με το «Ουράνιο Τόξο» και την «Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία», για τη δημιουργία ανάλογων ενημερωτικών δράσεων στην Ελλάδα. Λίγο αργότερα, τον Ιούλιο του 2018 καταγράφηκε να συμμετέχει και να διοργανώνει ανάλογες δράσεις εντός της Ελλάδος, όπως μία εκδήλωση με τίτλο «Τα Δικαιώματα των Βιαίως Εξόριστων Μακεδόνων κατά την Διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου στην Ελλάδα 1946-1949». Αυτές του οι δράσεις έφτασαν να συζητούνται έως και τη Βουλή των Ελλήνων.

    Περίπου έξι μήνες μετά την υπογραφή της Συνθήκης των Πρεσπών, δηλαδή το Νοέμβριο του 2018, ο Τσαρκνιάς έλαβε πάλι δράση. Αυτή τη φορά ιδρύοντας την Αστική Μη Κερδοσκοπική εταιρεία (ΑΜΚΕ) «Μακεδονική Κίνηση Προώθησης της Μητρικής Γλώσσας» ή αλλιώς «Κρστε Μισιρκοβ» με έδρα και πάλι εις την Αριδαία. Ως επικεφαλής όρισε την Ευγενία Νατσουλίδου, πρώην εκπρόσωπο της ακραίας σκοπιανής οργάνωσης «United Macedonian Diaspora» στην Ελλάδα με επίσης γνωστές κατασκοπευτικές δράσεις υπέρ του κράτους των Σκοπίων στο ιστορικό της.

    Ένα περίπου έτος αργότερα, το Σεπτέμβριο του 2019 είχε ζητήσει έως και τη παραχώρηση σχολικού χώρου για αυτό τον οργανισμό κρατικής προπαγάνδας των Σκοπίων από τη Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή Έδεσσας. Δε γνωρίζουμε εάν του παραχωρήθηκε ο χώρος ή όχι από το Δήμο Εδέσσης, αλλά σίγουρα δείχνει ότι οι δράσεις του δε σταμάτησαν.

    Πηγή: εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Καλά οι πολιτικοί μας, αυτοι ξέρουμε τι κουμάσια είναι, τώρα θα τους μάθουμε; Αλλά οι ακαδημαϊκοί μας που είναι; Γιατί δεν μιλανε, δεν κάνουν κάτι; Έχει ακουστεί βέβαια πως κάποιοι τα παίρνουν από την Τουρκία και άλλου και σιωπούν, οι υπολοιποι όμως; Τόσο λιγοι είναι και φοβούνται; Δηλαδή οι περισσότεροι τα παίρνουν; Υπάρχει κανείς που δεν τα παίρνει σε αυτό το μπορδελ….;;;;

    2. ……οι βρωμο-κουμανοι , οι βρωμο-πετσενεγκοι , οι βρωμο-κουτροβηροι , οι βρωμο-γαλατες , οι βρωμο-γυφτοισπανοι του ιωσηφ Ναζι , οι βρωμο-καυκασιοι των βαλκανιων , οι βρωμο-βλαχοι ολων των ειδων σαν ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ μονιμως μαζι με τους προαναφερομενους βαρβαρους μεσα απο παρακλαδια εβραικα-θρησκευτικα προσπαθουν να την δουν ΑΛΑΡΙΧΟΙ [ΑΡΑΛΙΧΟΙ] ΒΡΩΜΟ-ΛΕΗΛΑΤΕΣ…..ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ΅ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ δεν διακοπτουν ακομη και στην ”διαστημικη ” εποχη να ΒΑΡΒΑΡΙΖΟΥΝ …..οι σαρκοφαγοι της ανθρωποτητας.

    3. Οι μεν βολευτές δεν προκάνουν τις μεταμεσονύκτιες ντροπολογίες του αίσχους, χώρια που χέστηκαν για τα εθνικά, ενώ το εν λόγω μίασμα δεν έχει απελαθεί για ποιόν γαμωλόγο είπαμε;;;

    4. Πετρέλαιο θέρμανσης, καυσόξυλα, φυσικό αέριο στον Θεό, βενζίνη/ πετρέλαιο πάμε για €2/λτρ., μόνο ΜΑΡΑΤΑ από εδώ και πέρα…Χαλαρώστε λιγάκι και αφήστε τις επαναστάσεις 41% ΜΤΣΤΚ λέμε….και κλαίμε!

    5. Όλοι στο δρόμο γαμώ τον Ανθελληνισμό σας προδότες μουνοπανα απατεώνες ληστές και κλέφτες του Ελληνικού λαού.Θα τρέxετε να κρυφτείτε από την οργή του κόσμου η οποία έφτασε.

    6. Δεν θα ασχοληθώ με τα ρεμάλια τους πολιτικάντηδές μας ούτε με τον φούστη τον παππά …
      Θα απευθύνω, όμως, μία ερώτηση στους Αριδαίους : Πόσο πιό γελοίοι και αξιόπτυστοι θα γίνουν πια, όταν επιτρέπουν να ιδρυθεί στον τόπο τους μια “εταιρεία” φέρουσα την ομομασία “κρστε μισιρκοβ” (!!!) … Τόσο ανιστόρητοι είναι που δεν γνωρίζουν τί αντιπροσώπευε ο εν λόγω βούλγαρος ; Δεν γνωρίζουν ποιά ήταν η μητρική του γλώσσα ; Η Βουλγαρική ήταν η μητρική του γλώσσα και όπου κι αν πήγε (Ρωσία, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία), αυτήν την γλώσσα δίδασκε στα σχολεία που δούλεψε σαν δάσκαλος … Στα άρθρα που έγραφε σε διάφορες εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και στο βιβλίο του (“On the Macedonian Matters” που δημοσιεύτηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας το 1903), ο ίδιος αυτοπροσδιοριζόταν ως Βούλγαρος … Υπάρχουν επιστολές του προς Βούλγαρους Ακαδημαϊκούς (Aleksandar Teodorov-Balan και Vasil Zlatarski), στις οποίες ζητούσε να διοριστεί ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας, προκειμένου να ασχοληθεί με την τύχη των βουλγαρικών εδαφών, διότι για τα συμφέροντα της Βουλγαρίας εργαζόταν αόκνως … Η Ρουμανικές Αρχές, μάλιστα, τον συνέλαβαν και τον απέλασαν από την χώρα τους όταν διεπίστωσαν ότι έκανε Βουλγαρική προπαγάνδα στο σχολείο που δίδασκε … Υπάρχει, επίσης, καταγεγραμμένη προσφυγή του στις οθωμανικές Αρχές, στις οποίες, ενώ παραδέχτηκε ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ “Μακεδονικό έθνος”, ζήτησε την δημιουργία ενός τέτοιου έθνους … ΄Ημαρτον, δηλαδή … Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ “Μακεδονικό έθνος”, αλλά κάποιοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν (!!!) …
      Απορώ, ειλικρινά, με την ανεγκεφαλιά αυτών που ανέχονται την σκοπιανή προπαγάνδα …
      Θα έπρεπε ΧΤΕΣ να έχουν κυνηγήσει αυτούς τους προβοκάτορες με τις πέτρες (λίαν επιεικώς) …
      Ξυπνάτε ρεεεεεεεεε …
      Βούλγαροι είσαστε ή ΄Ελληνες ;;;
      Αν είσαστε Βούλγαροι, δρόμο για την Βουλγαρία, ΤΩΡΑ …
      Αν είσαστε ΄Ελληνες, γ@μήστε τους τα πρέκια. ΤΩΡΑ …
      Παρεμπιπτόντως, Η Μακεδονία ΗΤΑΝ (από της ιδρύσεώς της), ΕΙΝΑΙ (έως και σήμερα) και ΘΑ ΕΙΝΑΙ (εσαεί, στους αιώνες, μέχρι να σβήσει ο ήλιος) Ε.Λ.Λ.Α.Δ.Α !!!
      ΤΕΛΟΣ με τα αφηγήματα των ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ, των ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΩΝ / ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ / ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και των γυφτοσκοπιανόΣΚΑΤΩΝ …

    7. ΟΙ Β(Ο)ΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΊΝΑΙ ,
      ΠΉΡΑΝ ΠΡΟΑΓΩΓΉ ΑΠΌ ΚΌΤΕΣ ΈΓΙΝΑΝ ΠAΠΙΕΣ

    8. Τα οπλα στα χερια και επανασταση θανατος σε ολους τους προδοτες η ζωη ειναι γλυκια αλλα οι μερες σας πλησιαζουν σαταναδες θα εκληπαρειτε αλλα δεν θα υπαρχει.

    9. Φωτια και τσεκουριοι στους ανθέλληνες κσι στους προδοτες ρων ελληνων, να ειναι τρισκαταρατοι.

    Comments are closed.