ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ – Η ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΑΙΑΣ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ – ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΕΧΩΔΕ ΑΠΟ ΤΟ 80 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

    Κοινοποίηση:
    kiparissia

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί από χθες Παρασκευή 26 Ιουλίου τα Καλύβια Ηλείας, όταν αναγνωρίστηκαν τα θύματα του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος, το οποίο σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

    Συγκεκριμένα, οι νεκροί που ανασύρθηκαν από το δεύτερο όχημα το οποίο παρέσυρε η νταλίκα είναι ο 44χρονος Αντώνης Καραβέλλας και η 12χρονη κόρη του Ιωάννα, με καταγωγή από τα Καλύβια.

    Ο 44χρονος μαζί με την 12χρονη κόρη του, τον 19χρονο γιο του και την 66χρονη γιαγιά τους επέστρεφαν στην Αμαλιάδα από την Καλαμάτα, όπου και είχαν μεταβεί στο στρατόπεδο της πόλης για την ορκωμοσία του 19χρονου. Ο νεαρός διακομίσθηκε διασωληνωμένος το Σάββατο από το Παναρκαδικό στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα τραυματισμένη νοσηλεύεται και η 66χρονη γιαγιά.

    Σημειώνεται πως από το πρώτο όχημα έχασαν τη ζωή τους ακαριαία ένας 38χρονος άνδρας μαζί με ένα κοριτσάκι μόλις ενός έτους. Ζωντανοί βγήκαν η μητέρα του, 38 ετών η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο γενικό νοσοκομείο Καλαμάτας και ένα 6χρονο αγόρι το οποίο διακομίστηκε με σοβαρά τραύματα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.Νews, η μητέρα του θα μεταφερθεί στη Πάτρα προκειμένου να είναι κοντά στο γιό της. Αυτή τη στιγμή η γιαγιά είναι στο πλευρό του αγοριού.

    Η οικογένεια που βρισκόταν στο αυτοκίνητο είναι μόνιμοι κάτοικοι Λονδίνου, βρίσκονταν για διακοπές σε συγγενείς τους στο Ναύπλιο και χθες ξεκίνησαν να πάνε εκδρομή.

    Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, η συγκεκριμένη στροφή είναι καρμανιόλα λόγω της κακοτεχνίας του δρόμου και έχουν γίνει και άλλα τροχαία.

    Πάνω από 30 οι νεκροί στο σημείο!

     

    Όλοι οι υπουργοί έως τη δεκαετία του 80 – Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε:

    Αχιλλέας Καραμανλής

    Βασίλης Κεδίκογλου

    Σωτήρης Κούβελας

    Ευάγγελος Κουλουμπής

    Κώστας Λαλιώτης

    Βάσω Παπανδρέου

    Μανόλης Παπαστεφανάκης

    Γεώργιος Σουφλιάς

    Αντώνης Τρίτσης

    Ο Χρήστος Σταϊκούρας είναι σήμερα Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Μονον αυτοί ήταν οί αρμοδιοι Υπουργοί και διαχρονικά Υπεύθυνοι για τα χαλια των δρόμων ; Περιφερειάρχες καί τά άλλα φρούτα τών Δημοτικών Αρχών τί σκατά έκαναν ; Την καρμανιόλα Πάτρα- Πύργος πότε θα την φτειάξουν; Το μονο που έκαναν είναι να στήσουν εκκλησίες καθοδον για νά κάνεις Τάμα γιά νά την γλυτώσεις !!!!

    2. Παντα οι δρομοι φταινε η το ποδαρι μας στο γκαζι? Κοφτε το κωλο του νταλικερη @ Μουνοπανο εγκληματια @!

    3. Κάποιος (αρκεί ένας) έτρεχε και μάλιστα σε στροφή. Όταν οι δρόμοι είναι χάλια )είναι, κανείς δεν λέει το αντίθετο), ένας λόγος παραπάνω (δέκα, όχι ένας) να μην τρέχουμε.

    4. Επίσης, και ο Ιωάννης Τσακλιδης, υπουργος (ΥΠΕΧΩΔΕ) τα διαστήματα 1988 – 1989, 1994 – 1996 και 2001 – 2004.

    5. Δεν υπαρχουν δρομοι δολοφονοι η κακοι οπως το διατυμπανίζετε χρονια τωρα.. υπαρχουν οδηγοι που εχουν πιει οδηγοι που κοιτουν το κινητο οδηγοι μαλακες τρελοί ανεύθυνοι οποτε οι δρομοι περισσεύουν και στη φουρτουνα συμβαίνει το ιδιο.. ο καλος καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται.. αν εισαι καλος τοτε δε φοβασαι αν πας κοντρα στο πουρίνη θα βουλιάξει το πλοιο. Συμφωνω με τον ΑΖ

    6. Μου έχει τύχει σε κεντρικό δρόμο του λεκανοπεδίου, οδηγός βυτίου καυσίμων, να χώνεται, να τρέχει μαλλιοκούβαρα κι όταν τον έφτασα στο φανάρι τον είδα να καπνίζει.Γιατί όχι;; του έχει γίνει ποτέ έλεγχος;;

    7. Όλοι αυτοί οι υπουργοί, είδαν πόρτα ανοικτή στο υπουργείο και είπαν να μπουν και να καθίσουν στην καρέκλα του υπουργού? Σίγουρα αυτοί που σήμερα κλαίνε για τους αδικο σκοτωμενους τους ψήφιζαν

    8. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ…ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΙΜΟΝΙ ΦΤΑΙΝΕ

    9. Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΒΑΠΑΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΟΙ ΚΟΓΕΝΕΙΑΣ+♡+♡+♡+ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥ ΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ Υ ΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟ Υ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗ ΒΡΩΜΟ Ν.Δ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΣΥΡΙΖΑ

    10. Της ίδιας φυλης οι υπουργαρες γιατί να ενδιαφερθούν για τους ντόπιους σκλάβους…

    11. σκατα στα μουτρα ολων των προδοτων πωλιτικαντηδων

    12. makeleio.gr συμφωνω…. αλλα θα βρεθει καποιος συγγενεις αυτων των αδικα χαμενων….. με αισθημα υποχρεωσης και ευθυνης… και να κοψει τα κατω ακρα του αναλγητου που παταγε το γκαζι επανω στην στροφη…. νε 15 20 τονους αμμοχαλικου????? θα βρεθει???? γιατι εγω μαρτυς μου ο θεος αν αποδεικνυοταν υπαιτιοτητα ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΟΒΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ…..

    13. Καλό Παράδεισο Στέφανε κι εσύ κ η μπέμπα σου… ανάπαυση να έχουν οι ψυχές σας… δυστυχώς αδερφέ από τύχη ζούμε όλοι μας…κ τα άθεα πουλημένα μουνόπανα αρχιπροδότες και σιχαμένα πουσταριά θα συνεχίσουν να τρώνε, να πίνουν κ να γελάνε στις πλάτες μας… κουράγιο και δύναμη στους γονείς κ τον αδελφό σου.

    14. Ποιος ξέρει τι φράγκα έχουν φάει για αυτό το κομμάτι καρμανιόλα. Κι επειδη σε αυτό το μπουρδελο δεν υπάρχει δικαιοσύνη κανένα κάθαρμα δε θα λογοδοτήσει.

    15. Οι δρόμοι που είναι απαράδεκτοι είναι το ένα θέμα, σίγουρα. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι έχει γεμίσει ο τόπος από ακατάλληλους ημεδαπούς και πολύ περισσότερους αλλοδαπούς νταλικιέρηδες, πολλοί μπεκροπίνουν και πιάνουν τιμόνι. Κανείς έλεγχος στις εταιρείες που τους προσλαμβάνουν δεν γίνεται, άσε που οι περισσότεροι που έχουν αυτές τις εταιρείες είναι για ισόβια. Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις σ’ αυτό το ρδελομπού. Κρίμα τα παιδάκια, κρίμα τις οικογένειες που ξεκληρίζονται.

    Comments are closed.