ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΗΤΗ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ-ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Επεισόδια στη Λάρισα  πριν από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού

    Επεισόδια στημειώθηκαν στην Λάρισα λίγο πριν από τις δηλώσεις Μητσοτάκη στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων.
    Κοντά στο κτίριο της Περιφέρειας συγκεντρώθηκαν μέλη συλλογικοτήτων για να διαμαρτυρηθούν, απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια.
    Οι δυνάμεις καταστολής αντιμετώπισαν με χημικά και κρότου λάμψης τους πολίτες που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την τραγική διαχείριση της κακοκαιρίας Daniel από την κυβέρνηση.

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να τους απομακρύνουν και το πλήθος απάντησε με συνθήματα, άναψε φωτιά σε κάδους και τότε έγινε χρήση καπνογόνων και χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ θα ανακοινωθεί ένα πρώτο «πακέτο» παρεμβάσεων που όπως όλα δείχνουν θα κινείται σε τρεις βασικούς άξονες:

    άμεσα τα μέτρα στήριξης των πληγέντων (για την κάλυψη των πρώτων βασικών αναγκών) μέτρα στήριξης και αποκατάστασης (για τις περιουσίες, τις αγροτικές εκτάσεις που έχουν καταστραφεί και τις υποδομές), καθώς και μέτρα που θα αφορούν τόσο στην αντιπλημμυρική / αντιπυρική θωράκιση, όσο και σε ένα συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης των περιοχών που έχουν χτυπηθεί από τη θεομηνία.

    Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό προβλέπεται να υπάρξει ειδικό ταμείο, τόσο με εθνικούς πόρους, όσο και με ευρωπαϊκά κονδύλια, με τις σχετικές διαδικασίες για πρόσθετη ευρωπαϊκή συνδρομή να έχουν ήδη κινηθεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Ειπαμε για τα παραπονα σας να παρετε τηλ στο 41% εαν την προηγουμενη 4ετια περασατε καλα τοτε γιατι φωναζετε;

    2. Χίο όχι ΜΠΑΤΣΟΙ. Έχουν αναβαθμιστεί σε ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ από το 2020 με την κορονοχούντα.

    3. Μια Ολόκληρη Χώρα στην άκρη του Καταπέλτη…

    4. Πείτε τους αν μπορείτε εθνικιστές φασίστες ρε αλήτες….πνιξατε τους παππούδες τους και καταστρέψετε τις περιουσίες που έχτισαν μια ζωή οι πατεράδες τους..τώρα πήγατε να χτυπήσετε και να φυλακίσετε τα παιδιά τους επειδή δεν σας υποδέχτηκαν χειροκροτώντας όπως έκαναν οι υπηρέτες του δήμου και της περιφέρειας. Από τους νεους δε θα γλιτώσετε…..

    5. Λύσεις υπάρχουν αλλά δυστυχώς δεν τις θέλετε μην χάσετε κάνα γούστο και μιλάω για λύσεις χωρίς όπλα αναίμακτα όχι αλλά σίγουρα χωρίς όπλα δεν θέλετε όμως τι να κάνουμε προτιμάτε να τις τρώτε

    6. Ακούν τον ψευτομεσια του νεο-ψευτοεθνικισμου να κάθονται καλά και ότι έχει αμέριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, σε ένα εφετείο που πάτησε πριν ένα χρόνο ακριβώς για σόου, επειδή επισήμως τότε και τα βοθροκαναλα τον έβαζαν στην βολή. Και πριν και κατόπιν άφαντος. Επίσης είναι απασχολημένος με τας δημοτικάς εκλογας και ταυτόχρονα γυρίζει και την ταινία “Ο κύριος Δήμαρχος” σε νέα έκδοση. Η Ελλάδα δυστυχώς είναι η μόνη Χώρα παγκοσμίως, όπου ο Πατριωτικος, Εθνικιστικος και Ελληνικός(το τονίζω αυτό!!!) Εθνικοσοσιαλιστικος χώρος, είναι μία όμορφη παιδική χαρά βρεφοκομειου. Τα παιδιά του προνηπιου και νηπιαγωγείου, ειλικρινά, θα είχαν πολύ καλύτερη οργάνωση και κυρίως ακτιβισμο, λέξη παντελώς άγνωστη για τον χώρο αυτό.Πλέον ζούμε καθημερινά τα μεγάλα γεγονότα, είμαστε μέσα στην καρδιά τους. Βοήθειά μας…. Μάγκες και φτου… ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ… Ρεεεε….

    7. Τωρα ειναι αργα….στης εκλογες τον ψηφισες τι νοημα εχει τωρα να φωναζεις.

    8. Ο Κουλης λεφτά δεν θα σας δώσει αλλα , από εδώ και πέρα θα τρώτε ΜΑΤ ξυλο και χημικά.

      1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ….ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΕΝΤΖΙΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΤΡΕΙΑ ΕΥΡΟ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΑΚΡΟΙΒΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

    9. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΤΑΙ ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΑΙ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…………….

    10. Αυτοί είχαν πλημμυρίσει κι έχουν όρεξη για διαδηλώσεις; Εκτός αν ήρθαν από αλλού..
      Γίνινται όμως τέτοια; Μπα, δεν νομίζω..

      1. η αστυνομία πάντως σίγουρα ήρθε και από αλλού, μην τυχόν και ο καταστροφέας – υπαλληλάκος των ξένων πάθει τίποτα ο μούλος

        1. Ωραίο ψευδονυμο φίλε, μου έφτιαξες την διάθεση.

    11. Άρχων οφικιάλιε Τσιόδρα, πως πάνε οι εμβολιασμοί για κοροιδοιό; Κανένας δεν μπολιάζεται! Για πάρε τον Χαρδαλιά που 3 χρόνια ήταν στην Πολιτική Προστασία και μίλαγε για μπόλια αντί για αντιπλημμυρικά έργα και πηγαίντε στην Καρδίτσα να τους πείτε να μπολιαστούν! Εσύ ρε πρώην ψάλτη που νοιαζόσουν για τον κοροιδοιό, πως δεν βγαίνεις τώρα να πεις που θα πεθάνουν από τα μολυσμένα νερά και από πανούκλα από τα πνιγμένα ζώα; Όσοι δεν πνίγηκαν!

    12. ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΏΝ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΑΒΕΡΩΦ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΓΚΑΔΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΛΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 100 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΞΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΆ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΈΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ (ΤΗΝ ΜΠΑΤΣΙΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΦΟ) ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΕΙ/ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ. ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΦΙΛΉΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ

    13. Τι γινεται εκει ρε παιδια εσεις δε τους ψηφισατε; φρεσκιοι φρέσκιοι είναι τι θέλετε και ενοχλείτε; Ο Πρωθυπουργός έρχεται με τα ΜΑΤ και σας ρίχνει δακρυγόνα γιατι έτσι γουστάρει. Ηλθε να σας ευεργετήσει και να σας ελεήσει για την ατυχία σας και τον βρίζετε; 41% λοιπόν;

    14. …..ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΠΛΑ.!!!…ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΠΙ ΚΟΥΛΑΣ!!!…..

    15. Επανάσταση φραπέ γλυκό με αφρογαλα. Ξανά ψηφίστε τους για τις επιδοτήσεις. Αελ τυρί

        1. Κάτσε σούζα στο λαμογιο τον Νταβέλη ψευτοmonster, του πληκτρολογιου. Κάποτε οι πραγματικοί Monsters μιας ολόκληρης δεκαετίας, αυτής του 80+θα είχαν στήσει τα οδοφράγματα στη διασταύρωση για το Κιλελέρ και θα καιγόταν ο κάμπος όσο για Δημαρχείο, Περιφέρεια και Δικαστικό θα ήταν ερείπια. Οι παλιοί θα θυμούνται.

    16. Φιλάκια ρουφηχτά… σε λίγο καιρό θα δείτε τι πάει να πει πείνα… μέχρι τότε, πιείτε τα φρεντάκια σας. Μιλάνε για εσάς ο Ανδρουλάκης και η Αχτσιόγλου ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

    17. “Διαδηλωτές” με παλιές ταυτότητες; Ψέκες και κασσελάκηδες σύντροφοι, γίναν ούλοι μαλιά κουβάρια.

      1. …”κασσελάκηδες” πολλούς έχει η νδούλα …ανέκαθεν είχε …πάντα διαλέγουν τους πιο “συνεργάσιμους” τα αφεντικά…

    18. Το ποσο μαλακας ειναι ο ραγιαδοελληνας με ξεπερναει.
      Πρωτα παει και τους ψηφιζει και μετα,οταν τον γαμ σκουζει.
      Πενηντα χρονια το ιδιο βιολι,τα γιδια δεν ξυπνανε με τιποτα,λεμε.
      Αυτοι κανουνε τη δουλεια τους,μασανε χρημα με δεκα μασελες.
      Εσεις που τους ψηφιζετε,ειστε οι ηλιθιοι.

    19. Έχουν και γραφεία οι βουλευτές της Λάρισας, μπορεί ο κόσμος να πάει και μια βόλτα απο τα γραφεία τους.

    20. 41% δεν τους δώσατε? Λουστείτε τους τώρα! Δεν λυπάμαι κανέναν πια!

    21. oxi οχι 2 41% μαλακες….τωρα μουγκα στρουγκα 4 χρονια

    22. Από την μια η Κούλα και από την άλλη οι αλβανόφωνοι μπάχαλοι από την Αθήνα. Τριπλά θύματα, οι γηγενείς Θεσσαλοί!

      1. Γελάς ε; οι μπάχαλο όμως βγήκαν στον δρομο να φωναξουν οι πατριωται που είναι κρυμμενοι; πήραν μήπως άνωθεν εντολή να κάτσουν στα αυγά τους;

    23. ερχετε και η τραβελοσουλτανινα στις 17 σεπτεμβρη….
      τραβελοσουλτανινα φαε λαδι και ελα βραδυ οπως το παλατι ετσι και στο σπιτι του κεμαλ σκατατουρκ με τις ζαρτιερες το στρινγκ και σουτιενακι για το βυζακι τραβελαρα!!!!

    24. ΤΙ ΕΙΣΑΙ Ε; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ; Ε; ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ;

    25. Τι έγινε; Έχουμε γλέντια; Το πρώτο ψέμα κι ο Τατιάνος μούγκα πάντως όπως και τα κανάλια της διαπλοκής στην tv…

    26. Σε λάθος δρόμο η κυβέρνηση.
      Σε λίγο θα έχουμε καραντίνα.
      Η πείνα θα είναι αισθητή σε όλους.

    27. της λαρισης το ποταμι του γ@μ@υν αμερικανοι…….*****

    28. Εφόσον το μακελειό στολίζει τον Κούλη με τα καλύτερα λόγια δεν χρειάζεται να τον βρίζω και εγώ.ετσι μπορώ να πάω εφησυχασμενος και ήρεμος για ύπνο.

    29. Πρώτα πάτε και ψηφίζετε άχρηστους ανεπάγγελτους άσχετους γόνους απο πολιτικά τζάκια, που αν είχατε επιχείρηση και σας ερχότανε κανένας τέτοιος για δουλειά, θα τον διώχνατε, και μετά ενοχλείστε γιατί σας δουλεύουνε; Αφού είστε ηλίθιοι ρε νεοέλληνες.

      1. Έτσι είναι και όταν κάποιος μου μιλάει και προσπαθεί με ηλιθιότητες να μου πει για πολιτικούς αυτήν την ερώτηση του κάνω. Έχεις μια επιχείρηση ποιους απ’αυτούς θα έπαιρνες για δουλειά; Κομπιαζει, κάνει μορφασμούς και ορισμένοι οπαδοί βλάκες μου έχουν πει και το φοβερό, α μα αυτοί είναι πολιτικοί. Ελληναραδες ραγιάδες απλά.

    30. Χημικά και ξύλο, είναι κάτι που ξέρουν να κάνουν καλά, όλες οι Κυβερνήσεις.
      Καμμία έκπληξη!
      Καθάρματα ήταν και καθάρματα θα είναι!
      Αναίσθητοι Υπάνθρωποι όλοι τους!!!

    31. Να μη δεχτούν τίποτα από τα ψευτομετρα… Στην κατάντια που τους έφεραν….. Στάχτη στα μάτια….

    32. ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ

    33. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΟΥΤΕ ΠΕΡΊΠΤΕΡΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑ ΤΣΙΓΆΡΑ ΔΕΝ .ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΚΌΜΠΛΕΞ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΜΈΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΌΔΕΙΞΕ.

    34. Βρωμιάρη ερπετικο θα τα πληρώσεις όλα μαζεμένα..κερατα τέρας της κολάσεως..τρισκαταρατο άθλιο υποκείμενο..καταραμενε θα σε ξεφτυλισουνε μόλις βρεθείς στα χέρια μας..μπασταρδε αγνώστου πατρός τερατουργημα..να γυρίσεις σπίτι σου κ να βρεις τις παντόφλες σου ζεστές..και να μην ξανά ξυπνήσεις βατραχομουρη!!

    35. Ο στρατός βρίσκεται στην Θεσσαλία για να σώσει τους κατοίκους της. Δεν έρχεται και μέχρι το Σύνταγμα για να σωθεί όλη η Ελλάδα.

    36. Ναι και; ποίο το νόημα; πάλι τα ίδια θα ψηφίσουν τα γίδια. Δεν έχει γιατρειά η μπανανία πάρτε το χαμπάρι, η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη φορά.

    37. ληγμενα τωρα για να μαθετε να το βουλωνετε προβατα

    38. Ειναι που λένε ο κοσμάκος Και βρεγμένος και δαρμένος!

      1. Πολλά… -ζακια βλέπω στο πλήθος με τζοκευ καπελα και μπλουζες “αελ monsters”…

    39. Η λουγκρα είπε μεσα στην <> ,οτι δώθηκαν 143εκ.€. στην
      Περιφέρεια Θεσσαλίας για αντιπλημμυρικά έργα . Μήπως τα έδωσαν μεταξύ τους για strapon???

    40. Μα γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε! Προκειται για εναν “ικανωτατο αξιαγαπητο” Μωυση που καθοδηγει τη χωρα εκ του “ασφαλους” στα βαραθρα! Ενας ψυχικα αρρωστος σιωνιστης!

    Comments are closed.