ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΕ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    varth

    Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος δέχθηκε την περασμένη Κυριακή, όμιλο ΡΚαθολικών Ιεραρχών και κληρικών από την Ιταλία, την Ελλάδα και την Τουρκία.

    Την προηγούμενη ημέρα, οι ΡΚαθολικοί Ιεράρχες συμμετείχαν στην χειροτονία του νέου ΡΚαθολικού Επισκόπου στην περιοχή της Αλεξανδρέτας Antuan Ilgit, που τελέστηκε στον ΡΚαθολικό Ναό του Αγίου Αντώνιου της Πάδοβας στην Πόλη, κατά την οποία παρέστη ο Βαρθολομαίος. Καλωσορίζοντας την ΡΚαθολική αντιπροσωπεία στο Φανάρι αναφέρθηκε στη θερμή υποδοχή που του επιφυλάχθηκε πρόσφατα στην Νεάπολη της Ιταλίας όπου η Ποντιφική Θεολογική Σχολή Νοτίου Ιταλίας τον αναγόρευσε, σε ειδική τελετή, επίτιμο Διδάκτορα Θεολογίας. Μεταξύ των συνοδών του Πατριάρχη Βαρθολομαίου τότε ήταν και ο μητροπολίτης Ιταλίας Πολύκαρπος, ο οποίος απροκάλυπτα στην επίσημη ιστοσελίδα της μητροπόλεως Ιταλίας διατηρεί ειδικό τμήμα με τίτλο Οικουμενισμός. Εκεί φιγουράρει η μιαρή Οικουμενιστική Συμπροσευχή της 30ής Σεπτεμβρίου του Βαρθολομαίου με τον Πάπα και άλλους αιρετικούς.

    Υπενθυμίζεται ότι από τις 14 έως τις 18 Οκτωβρίου 2023, ο κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την Μητρόπολη Ισπανίας και Πορτογαλίας. Κατά την παραμονή του στη Ισπανία, ο πατριάρχης ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτωρ θεολογίας του ποντιφικού πανεπιστημίου της Salamanca (17 Οκτωβρίου).

    Όλο το ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Τούρκος είναι ο Βαρθολομαίος, Τούρκος υπήκοος.

    2. Μη λησμονούμε την εικόνα στην Λέσβο.
      Βαρθολομαίος, Πάπας και Ιερώνυμος υποδέχονται τους χιλιάδες αφροασιάτες εισβολείς για να ακολουθήσει ο αρχιραβίνος Βρετανίας Εφραίμ Μούρβις με τους Ισραηλινούς της Israelaid.
      Στην Ιταλία μόνον το 15% θρησκεύται.

    3. Ο Βοθρολυμαίος θα χει κακό τέλος από τους γκρίζους λύκους,μάλλον σκύλους,αφού συμπροσεύχεται με καθολικούς παιδεραστές που οι περισσότεροι είναι της μαύρης μασωνίας

    4. Πάντως οι Ευρωπαίοι ακροδεξιοί που στηρίζετε εσείς οι εν Ελλάδι ακροδεξιοί, καθολικοί είναι.

    5. Αν αυτος ο Τουρκαλας ειναι Ορθοδοξος Πατριαρχης αναγορευομαι σε μεγα ναπολεοντα! Βωθρολομαιε τη CIA και τα ματια σου!
      Μακαριστε Χριστοδουλε την ευλογια σου εξ Ουρανων!

    6. Τον Πάπα να καταρράσθε αυτός θα είναι η αιτία της καταστροφής. Έτσι είπε ο Πατροκοσμάς. Ο Βαρθολομαίος όμως παίζει βρώμικα παιχνίδια. Έχει ήδη συμφωνήσει με τους αιρετικούς Λατίνους την ένωση της Ορθοδοξίας με τον Πάπα το 2025, με κοινό Πασχάλιο και κοινό Ποτήριο. Όλοι αυτοί έχουν υπογράψει συμβόλαιο με το διάβολο. Δεν έχουμε δουλειά με τους αιρετικούς. Αν δεν τους διώξουμε θα καταστραφούμε. Αλλά την Τετάρτη του Αγίου Ανδρέα είναι η θρονική λειτουργία στην Κωνσταντινούπολη. Ο Βαρθολομαίος έχει απόλυτη ταύτιση μαζί τους και για αυτό όπου πάει τον αναγορεύουν καθηγητή Θεολογίας. Μόνο τους Εφιγμενίτες ξέρει να κυνηγάει. Ο Θεός να μας λυπηθεί. Δεν έχουμε καμία απολύτως ηγεσία, ούτε πολιτκή, ούτε στρατιωτική, ούτε θρησκευτική

    7. όλοι αυτοί είναι σατανιστές και Ο Βαρθολομαίος πήγε με το σινάφι του είδε γύφτος τη γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του

    8. ενώ οι ορθόδοξοι τραγοπαπαδες είναι αγνές παρθένες….

    9. Μάλλον θα εννοείς τους ορθόδοξους τράγους του ιαχβε έτσι; Ή αυτοί δεν πιάνονται γιατί είναι ορθόδοξοι;

    10. ….στην φωτο μερικα υπαλληλακια των εβραιογυφτων της περσιας και συνεχιστες των πρωην βαρβαρων που εξαφανησαν ολους τους ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ΅Σ του πλανητη …..

    11. Αχαχα μια φωτογραφία 1000 λέξεις. Το ψέμα αιώνων το μαρτυρανε μονοι τους οι ιεράρχες του τίποτα.

    12. Οτι πει το STATE DEPT. υπαλληλισκος ειναι ο Βαρθολομαιος.

    13. Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ, ΜΕ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟ ΤΟΥΣ ΛΟΑΤΚΙ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ….
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ….
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1993, ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΑΣΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΩΣ ΤΟΥΣ…. ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΒΟΥΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ….
      ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΞΕΔΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ….

    Comments are closed.