ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ – ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FB «ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» – ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ»

    Κοινοποίηση:
    logokrisia

    Τσουνάμι αντίδρασης σηκώθηκε στο διαδίκτυο από την απόφαση της κυβέρνησης να επιβάλλει τη χρήση μάσκας στα ελληνόπουλα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Δεκάδες χιλιάδες γονείς είναι αντίθετοι με την απόφαση του πρωθυπουργού και του υπουργείου Παιδείας, οι οποίοι αποφασίζουν και διατάσσουν θυμίζοντας κομμουνιστικά καθεστώτα άλλων εποχών.

    Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι διαβιβάζεται στο εισαγγελέα σήμερα ο φάκελος για την υπόθεση της ομάδας του Facebook «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο», η οποία προτρέπει τους γονείς να στείλουν τα παιδιά τους χωρίς μάσκα στα σχολεία τον Σεπτέμβριο.

    Η έρευνα ξεκίνησε σε συνέχεια των εντολών του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για παραπομπή στη Δικαιοσύνη αναφορών στο διαδίκτυο για «θεωρίες συνωμοσίας».

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία ξεκίνησε την έρευνα, εδώ και τρεις ημέρες είχε καταγραφεί η δημιουργία τριών τέτοιων ομάδων. Η μια απενεργοποιήθηκε την Τετάρτη ενώ οι άλλες δύο παραμένουν.

    Το επόμενο βήμα αναμένεται να είναι η εντολή από τον εισαγγελέα για προκαταρκτική έρευνα βάσει της οποίας θα σχηματιστεί δικογραφία με τους αστυνομικούς της Δίωξης να αναζητούν πλέον τους διαχειριστές των ομάδων.

    Στις ομάδες συμμετέχουν γονείς που αρνούνται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο φορώντας μάσκα, καθώς είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η χρήση μάσκα στα παιδιά είναι πολύ επικίνδυνη και μπορεί να προκαλέσει ακόμα και το θάνατο.

    Διαβάστε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» όλη την αλήθεια για τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά αλλά και ενήλικες με σοβαρά προβλήματα υγείας από τη χρήση μάσκας.

     

     

     

    1.indd

    Διαβάστε τι έγραφαν γονείς που αντιδρούν στη χρήση μάσκας στα παιδιά

    maskes1__1_

    maskes1__2_

    maskes1__3_

    maskes1__4_

    maskes2__1_

    maskes2__3_

    maskes2__4_

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    58 Σχόλια

    1. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΟΥΓΚΑΝΟΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΒΓΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ FACEBOOK!

    2. Αχλαδοκυριε…το παιδί που λες πως τραυματιστηκε..δεν είναι ένα ζώον..αλλά όλα τα παιδιά αυτής της χώρας που τυχαίνει να ζεις!!!εσένα σαφώς και δεν σε λυπάμαι..είσαι άξιος της μοίρας σου…και δεν είναι η τραμπάλα όπως λες..αλλά ναι για ποιο λόγο τα παιδιά Μ και όλων τα παιδιά να ζούνε περισσότερο με τον τρόμο..λες και η μάσκα που κοιτάνε να επιβαλλουν στα σχολεία…θα είναι απόλυτα ασφαλής για τα παιδιά μας… Κυρατσα λοιπόν να πεις τη γυναικούλα σου καλύτερα….ααααα κάνε κάτι για τα δικά σ πχ παιδιά …η ασχολεισου εσύ με της Αφρικής..εγώ προτιμώ να ασχολούμαι με τα δικά μου…. Ααααα και δήλωσα ελληνιδα..γιατί κάποτε ήμουν περήφανη που είμαι..πλέον με τόσα λάθρο…ντρέπομαι!!!!

    3. Τεντώνουν το σχοινί να δουν πόσο μπορούν να το πάνε, έχουν τον κόσμο σαν σκυλάκια που του λένε κάθε μέρα τι να κάνει μέσω των πουλημένων ΜΜΕ. Αν ο λαός είναι ενωμένος ξέρουν ότι δεν έχουν τύχη γι αυτό προσπαθούν να τον διχάσουν με χίλιους τρόπους. Ο θανατηφόρος ιός είναι το αρρωστημένο σύστημα και όχι ο ιός, μην τους πιστεύετε σε τίποτα. Αντίσταση όσο μπορούμε γιατί αλλοιώς τελειώσαμε όλοι. Και αυτοί με μάσκα και αυτοί χωρίς, και οι μαύροι και οι άσπροι, και οι καπνιστές και οι μη, και οι αριστεροί και οι δεξιοί. Στον πόλεμο πρέπει να είναι ο κόσμος ενωμένος.

    4. Με πρόσχημα τον κορονοιο ζούμε την κατάλυση των ελευθεριών μας. Φόβος παντού και για τα πάντα. Κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας, αφήνουν τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο και τώρα έρχονται να τα βάλουν με τα παιδιά μας; αυτό δε θα περάσει έτσι. Τα θέλουν αμορφωτα, μέσα σε κλουβιά να μη κοινωνικοποιουνται και όλα αύρα βέβαια για να μη κολλήσουν το κορονοιο; ποιο νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;

    5. Να πατε να γαργαληθητε …νεοταξικα σκουπιδια οταν στη χωρα παιθενιυν 300 ατομα την ημερα μιλατε και παραμυθιαζετε τον κοσμο για 200 θανατοι του χρονο..κανενας μασκα οποιο ς φαβατε να μεινη σπιτη…γονει;ς μη βαζετε τα παιδακια μασκα γιατι θα χαλασουν τα πνευμονια απο το διοξυδιο του ανθρακα..θα εχουν ελειπη αναπνοη….ολα ειναι για την παγκοσμια δικτατορια του αντιχριστου…στειλτε στα σκατα στις καλπες ολα τα σκουπιδια κουληδες κεραμειους κλπ φοναζατε παλια για δικτατορια τον παοαδοπουλο και φερατε στην βουλη ολα τα ερπετα..την ζωη μου θα την παρει ο Κυριος οταν Αυτις αποφασηση ..παντως οχι ο κοροδοιος…..

      1. Μαλλον εσυ πρεπει να πας σχολειο και οχι το παιδι σου αεργε. Υπαλληλε της κασι.

    6. Ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός και το κόμμα του, η Ελασυν , παρέχει νομική βοήθεια σε όποιον γονέα διώκεται επειδή αντιδρά κόντρα στην υποδούλωση των μικρών μαθητών με την υποχρεωτική μάσκα

    7. όπως με το noor1. Τι, όχι; Οι γιαγιάδες είναι ο εχθρός, οι ναρκοκαραβοκύρηδες όχι…

    8. Δεν κάναμε παιδιά για να γίνουν σκλαβάκια μιας χούφτας κοπράνθρωπων της εξουσίας, απο Μπιλ Γκέιτς μέχρι Κούλη. Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να βάλουμε τα παιδιά μας σε μια γυάλα για να μην κολλήσουν ποτέ τίποτα, για να μην πάθουν ποτέ κανένα ατύχημα. Φυλακή χωρίς έγκλημα, απλά επειδή γεννήθηκες και είσαι άνθρωπος και όχι ερπετοειδές. Υποτίθεται έχουμε ελευθερία, μάσκα να βάλει όποιος φοβάται και όποιος νομίζει πως τον προστατεύει, δεν έχουμε καμία υποχρέωση να κάνουμε κάτι με το ζόρι. Τα παιδιά είναι αυθόρμητα, δεν μπορούνε να εκπαιδευτούνε για ρομπότ που τα απειλούνε και τα φοβίζουν οι κάφροι του πλανήτη.

      1. Μην διαβάζεις μόνο για συνωμοσίες.Καλοκαίρι είναι διάβασε και κανένα άρλεκιν.Στο δια ταύτα,είμαι κατά της πολύωρης χρήσης της μάσκας δεν την δαιμονολοιώ όμως αφού σε συγκεκριμένους χώρους και κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις,πραγματικά μπορεί να σώσει ζωές.Απλά οι ηλίθιοι νεοφιλελέ κάφροι,προσπαθούν με τρομοκρατία και τσαμπουκά να την επιβάλουν στον κόσμο,χωρίς να λένε την πραγματική αλήθεια για την αμφιλεγόμενη χρησιμότητά της.Αν είχαν την επικοινωνιακή ικανότητα να περάσουν το μήνυμα στην κοινωνία χωρίς κατασταλτικές πρακτικές,σημερα θα είχαμε 10 κρούσματα την ημέρα maximum.Τα πάντα είναι θέμα προσέγγισης και τακτικής.Η κόρη μου είναι 13 χρονών και φοράει μάσκα γιατί φοβάται μην κολλήσει τους γονείς της και πεθάνουν.Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να περιπαίξω το παιδί μου και να του πω ότι πιστεύει σαχλαμάρες.Ο πατέρας μιας συμαθήτριας της είναι στην εντατική με τον ιό.Πως λοιπόν να την πείσω πως δεν υπάρχει?

        1. @ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Ο ΣΟΜΑΛΟΣ
          Δεν θα προσπαθήσεις να την πείσεις πως δεν υπάρχει, διότι ο ιός υπάρχει όπως υπάρχουν και τρισεκατομμύρια άλλοι ιοί με τους οποίους συνυπάρχουμε (αλληλοεξαρτώμενοι) από καταβολής κόσμου …
          ΄Οσο για τον πατέρα της συμμαθήτριας, μάθε πρώτα για ποιά υποκείμενα νοσήματα βρίσκεται στην εντατική και προσπάθησε να αποτρέψεις στο παιδί σου από το να πιστεύει ότι ο ασθενής κόλλησε τον ιό επειδή δεν φορούσε μάσκα … Διότι, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, η μάσκα (σύμφωνα με έγκυρους και καταξιωμένους ειδικούς -ιατρούς, βιολόγους, λοιμωξιολόγους, κλπ), περισσότερη ζημιά προκαλεί σε ζωτικά όργανα ενός υγιούς οργανισμού (πνεύμονες, καρδιά, εγκέφαλο), παρά προστασία προσφέρει …
          Είναι κρίμα ένα 13χρονο παιδί να διακατέχεται από φοβίες, να βλέπει παντού γύρω του αόρατους εχθρούς και να αισθάνεται τον θάνατο να καραδοκεί … Είναι προτιμότερο να νοσήσει από τον ιό (μία μορφή γριπούλας) από το να αποκτήσει ψυχικά σύνδρομα εφ΄όρου ζωής … Εκτός, φυσικά, εάν υφίστανται χρονίζοντα νοσήματα σε παιδί, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες, οπότε η χρήση μάσκας, από τον ασθενή και μόνον, κρίνεται απαραίτητη για τυχόν επιπλοκές στα ήδη υπάρχοντα νοσήματα … Ο υγιής οργανισμός δεν επηρεάζεται τους ιούς, τους οποίους αντιμετωπίζει από μόνο του το ανοσοποιητικό σύστημα …

    9. Είμαι Ελληνίδα μάνα τριών παιδιών.. καλά τα λέτε όλοι..αλλά στο μυαλό ενός μικρού παιδιού πως αισθάνεται όταν φοράει μάσκα και πως το δικαιολογείς εσύ σαν γονεας.. δεν ξέρω τι θα γίνει με τα σχολεία..αλλά ξέρω τι περνάνε τα παιδιά όχι μόνο τώρα αλλά και όταν τα μαντρωσαμε σπίτι..και τους κόψαμε την εξοδο..τη βόλτα..τη παιδική χαρά τους φίλους…δεν λυπάμαι για μενα..αλλά για ότι πέρασαν και ότι θα περάσουν οι επόμενες γενιές..

      1. Αχ η ελληνιδα μανα που της «τραυματισαν» ψυχολογικα το καμαρι της που δεν πηγε στην παιδικη χαρα 2 μηνες. Τι μελλον να εχει αυτο το παιδι αραγε που δεν εκανε τραμπαλα 2 μηνες??? Μηπως να ρωτησεις κανα παιδακι στην Αφρικη με τυμπανισμο να σου πει μωρη αχλαδοκυρατσα?

        1. Αν έχεις ζυγαρια ανεβα και γραψε ένα σχόλιο να μάθουμε πόσα κιλά μαλακ@ς είσαι

        2. @ ΙΣΧΝ
          Αυτό κατάλαβες εσύ, ρε “σαΐνι”, από το σχόλιο της Ελληνίδας μάνας ;
          Περαστικά σου …
          ΄Ωρα είναι να μας πεις κιόλας ότι “ο τυμπανισμός στα παιδάκια της Αφρικής” οφείλεται στον κορωνοϊό (!!!) …
          Τελικά, είσαι για πολλές αχλαδο-φάπες, μάπα …

    10. και τυφλος να ειναι καποιος, ειναι σε θεσει να συνειδητοποιησει, ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, Η ΧΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ..κατα τ αλλα κυνηγανε τα παιδια που πανε να διασκεδασουν το καλοκαιρι….και κατι ακομα….ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ , ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΟΙ ….ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑ!!!

    11. αν μπλεξουν και παιδακια του δημοτικου στο παραληρημα τους, τα πραγματα θα περιπλακουν πολυ…επιτελους πρεπει οι διευθυντες των σχολειων να παρουν θεση…εχουν ευθυνη για τα παιδια που εχουν στην εποπτεια τους…δεν ειναι υπαλληλοι της πολεοδομιας! !

    12. το πραγμα παει να ξεφυγει απο τα στενα πλαισια της υγειας και ηδη εχει εξελιχθει σε καταλυση ανθρωπινων δικαιωματων, ατομικων ελευθεριων και δημοκρατικης ευαισθησιας….αν τωρα προσπαθησουν να εμπλεξουν παιδακια του δημοτικου στο παραληρημα τους, περιπλεκονται επικινδυνα τα πραγματα…. οι διευθυντες των σχολειων πρεπει να αντιδρασουν..ας μην ειναι μια ζωη αβουλοι υπαλληλοι..εχουν παιδια υπ ευθυνη τους , δεν ειναι υπαλληλοι σε πολεοδομια!

    13. Στα διαλείμματα λέει η κεραμέως να βγαίνει η μάσκα…
      μιλάμε για το απόλυτο τσίρκο.

      Θα πέσουνε σα κουράδια στις εκλογές οι συμμορίτες του κουλις

    14. Παιδια ειναι θα μολυνθουν απο τα χερια παιζουν,τρεχουν κατα λαθος να βαλουν τα χερια στην μυτη κολλησαν εκει δεν μπορεις να επιβαλεις μασκα ουτε καθε λιγο και λιγακι αντισηπτικο.
      Ετσι που τα εκανε ο χαρδαλιας,μητσοτακης αφησαν τα συνορα χερσαια και εναερια ανοιχτα για τους τουριστες και τωρα θα την πληρωσουμε ολοι μας! 2εκ. τουριστες περασαν χωρις να εχουν κανει τεστ.. λογικο δεν ειναι να εχουμε εξαπλωσει του ιου.

      1. ότι μπαίνουν χιλιάδες φονιάδες, βιαστές, εγκληματίες, βρομιάρηδες, κανίβαλοι, άρρωστοι με τις χειρότερες αρρώστιες λαθρομετανάστες καθημερινά δεν σε πειράζει;;;;;;
        Σε Τουρκία Αλβανία Βαλκάνια Αφρική πρέπει μόνο να κλείσουνε τα σύνορα, όπως και πριν κορονοϊού .

    15. Σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν είναι η μάσκα υποχρεωτική. Αφού είμαστε…. Ευρωπαίοι (που λέει ο λόγος) γιατί στη δική μας χώρα είναι υποχρεωτική; οι εκπαιδευτικόι πρέπει να την ακυρώσουν μες στη τάξη, παιδί χωρίς μάσκα είναι επικίνδυνο ενώ το να είναι 25 κ 28 παιδιά σε μια αίθουσα δεν είναι; γιατί δε δίνουν νέα σχολεία; γιατί δε κάνουν βάρδιες πρωί απογευμα; χίλια δυο πράγματα μπορούσαν να κάνουν απ το να κάνουν υποχρεωτική τη μάσκα.

    16. Κανείς δεν έχει αναφέρει τα ψυχολογικά προβλήματα που θα δημιουργήσουν στο παιδί. Ένα παιδί που μεγαλώνει με μάσκα μαθαίνει να φοβάται τους άλλους, να τους θεωρεί επικίνδυνους, να τους κρατάει σε απόσταση και να μην τους πλησιάζει, και έτσι όταν μεγαλώσει θα είναι ένας φοβισμένος ενήλικας που δεν θα κάνει σχέσεις, θα αποφεύγει τις επαφές με τους άλλους και θα είναι αντικοινωνικός. Πρόκειται για ψυχική κακοποίηση του παιδιού και σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπισθεί. Θέλουν να δηλητηριάσουν τις παιδικές ψυχές και να φτιάξουν τρομαγμένους και μοναχικούς ενήλικες. Αλήθεια οι ψυχολόγοι και οι παιδοψυχολόγοι που οργώνουν κάθε μέρα τα κανάλια γιατί δεν βγαίνουν να πάρουν θέση αλλά έχουν κρυφτεί?

      1. Εσυ την εχεις λαστιχο στο pornhub. Ασε την ψυχολογια γι αυτους που γνωριζουν.

        1. Τυχαίνει να είμαι γιατρός και ξέρω και από ψυχολογία και από ψυχιατρική, όχι βέβαια όσα ξέρουν οι ψυχολόγοι και οι ψυχίατροι γιατί η ειδικότητα μου είναι άλλη, αλλά πολύ περισσότερα από εσένα τον αρχιμαλάκα που έχεις πιάσει στασίδι στο Μακελειό και σκυλοβρίζεις τους πάντες. Άντε κάνε καμιά άλλη δουλειά κόπανε. Το ΙΣΧΝ είναι Ιησούς Χριστός νικά? Ο Ιησούς Χριστός νικά αλλά την δική σου την χοντρομαλακία δεν την νικά.

          1. @ Θέλω ν΄αγιάσω και δεν μ΄αφήνουνε
            Να αγιάσει το στόμα σου …
            Μας τα έχει κάνει τσουρέκια με τις μ@λακίες του, αυτός ο ΙΣΧΝός γιδοβοσκός …

    17. Η ΝΤΠ με τα τσιράκια της τους αριστεριστές ετοιμάζουν νέο πακέτο μέτρων που το εμβόλιο και οι μάσκες θα θυμίζουν παιδική χαρά. Ειδικά αν εκλεγούν οι δημοκρατικοι στις ΗΠΑ θα επιταχυνθούν ακόμα πιο πολύ και θα τα δούμε σύντομα κι εμείς στη χώρα μας. Ευθανασία υποχρεωτική στα 90 που αργότερα θα πέσει ίσως και στα 70. Κατάργηση συντάξεων , θα δουλεύουμε μέχρι να πεθάνουμε. Στείρωση στα 40 και αργότερα όποιοι κανουν 1 παιδί. Σταδιακή κατάργηση της ιδιοκτησίας. Κατάργηση των χώρων λατρείας ( δηλαδή εκκλησίες) ή θα τις γκρεμίσουν ή θα τις μετατρέψουν σε μουσεία . Κατάργηση των σχολείων και πανεπιστημίων , Ολα θα γίνονται διαδικτυακά.Τα κτίρια θα μετατραπούν σε κέντρα κοινωνικής προσαρμογής μεταναστών. Απαγόρευση έκφρασης κάθε αντίθετης άποψης είτε γραπτής είτε προφορικής με οποιοδήποτε μέσο . Οσοι δε συμμορφώνονται με τα παραπάνω θα τιμωρουνται ακόμα και με θανατική ποινή, γιατί θα θεωρούνται απειλή για τη κοινωνία, Αυτά και πολλά άλλα μας ετοιμάζουν

      1. Ρε συνελληνε το τερματισες. Εντάξει είπαμε όχι και έτσι. Πιο πολύ φοβο σπερνεις εσύ πάρα ο Κουλισταν

      2. αυτα ολα που λες ειναι εφιαλτικα και δεν προκειται να γινουν πριν περασουν τουλαχιστον 50 χρονια, αν φυσικα υπαρχει κοσμος μεχρι τοτε….αυτα ολα που λες, προυποθετουν καταλυση δημοκρατιας και ολοκληρωτικο καθεστως, αφου κανεις πολιτης σε εκλογες δεν προκειται να ψηφισει αυτα τα μετρα..οποτε αν φτασουμε μεχρι εκει, η γη θα εχει γινει ζουγκλα, θα υπαρχουν οι φοβισμενοι νομοταγεις και οι ομαδες αντιστασης τυπου μαντ μαξ η V for Vendetta

        1. εσύ έχεις ψηφίσει τίποτα από αυτά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα; 2 κόμματα μπορούν να κυβερνήσουν άντε και κανα τρίτο με συγκυβέρνηση που δεν θα το έχει πει και από πριν, όποτε απλά θα ψηφίζεις μια το ένα και μια το άλλο και το καθένα θα κάνει από λίγα κάθε φορά, θα υπακούσεις και θα τα κάνεις όλα οσα σου πει το κράτος όπως έγινε μέσα σε λίγες μέρες λόγω κοροϊδοϊού.

        2. @ ενα απ ολα αυτα μπορει να γινει, ολα ΟΧΙ
          Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι “δεν πρόκειται να γίνουν” …
          Απεύχομαι, αλλά, δυστυχώς, πιστεύω ότι θα γίνουν, και μάλιστα σύντομα, όπως ακριβώς τα έχουν μεθοδεύσει και δρομολογήσει οι άθλιοι & επικίνδυνοι κοσμοεξουσιαστές …
          Κατάλυση της Δημοκρατίας είχαμε και με τις υπογραφές των μνημονίων … και με την υποθήκευση της χώρας για 100 χρόνια … και με το πραξικόπημα της αντιστροφής του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος (2015) … και με το ξεπούλημα της Μακεδονίας (το 97% του Ελληνικού Λαού αντέδρασε σθεναρά) … και με τον λαθρεποικισμό της χώρας από αφροασιάτες … και με την κατάργηση των κατοχυρωμένων εργασιακών δικαιωμάτων … και με τις παράνομες μειώσεις μισθών & συντάξεων (εξαιρέθηκε η περικοπή μόνον των Δικαστικών Λειτουργών) … και με την στέρηση της προσωπικής ελευθερίας (αποκλεισμός και απομόνωση / καραντίνα σε υγιείς ανθρώπους) … και με τις απαγορεύσεις ελεύθερης ασκήσεως των θρησκευτικών καθηκόντων … και με τις αστυνομικές επιθέσεις (με ληγμένα & επικίνδυνα χημικά) εναντίον νομίμως -και δικαίως- διαμαρτυρομένων πολιτών … και με την ψήφιση του νόμου περί επιβολής υποχρεωτικών εμβολιασμών … και … και … και …
          Υπήρξε ΄Ελληνας πολίτης που ψήφισε, έστω και ένα, από όλα αυτά που μας επιβλήθηκαν, κατά κατάφωρη παραβίαση του ισχύοντος Συντάγματος ; Κι όμως, έγιναν και έπεται συνέχεια, όπως δείχνουν τα φαινόμενα …
          Αν δεν το έχεις αντιληφθεί, αγαπητέ, βιώνουμε ένα ολοκληρωτικό – απολυταρχικό καθεστώς του τύπου “αποφασίζομεν και διατάσσομεν”, μόνον που “στα χαρτιά” αποκαλείται “δημοκρατία” από τους ιθύνοντες που λαμβάνουν (κατόπιν εντολών ξένων κέντρων) και εφαρμόζουν μέτρα καταπίεσης και καταδυνάστευσης …

    18. Έλληνες έφτασε η ώρα. Ή αυτοί ή εμείς… Η ΕΛΑΣΥΝ και πάλι πρωτοπόρα στον αγώνα όταν κάποιοι άλλοι μετράνε LIKE… ;Όχι στην κοινωνία των ζόμπι που μας επιβάλλουν.

    19. Μάσκα,τσιπάκι,εμβόλιο. Οι σκλάβοι της νέας τάξης θα είναι μαρκαρισμένοι όπως όλα τα «καλά κοπάδια».

    20. ΜΟΝΟ Η ΕΛΑΣΥΝ ΚΑΙ Ο Γ. ΛΑΓΟΣ ΑΝΤΈΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

    21. Η ισχύς εν τη ένωση. Αν ΟΟΟλΟΙ το κανουν αυτο, κανένας δεν μπορει να αγγίξει κανεναν. Και αν τολμήσουν, πρεπει να ειμαστε ολοι ενωμένοι. Πιστευω πως η μάσκα οχι μονο δεν βοηθάει αλλα κανει κακό στην υγεία. Δεν ειμαι γιατρός, αλλα δεν χρειάζεται να ειναι γιατρός καποιος για να καταλάβει πως θα αναπνέουμε τα ιδια μας το χνώτα. Αναπνέουμε οξυγόνο και εκπνέουμε διοξείδιο του άνθρακα. Αρα θα εισπνέουμε το διοξείδιο του άνθρακα που θα εγκλωβίζεται στην μάσκα και δεν θα προλαβαίνει να φύγει. Λογικο ειναι και δεν χρειάζονται ιατρικές γνώσεις για να το καταλάβει καποιος. Φανταστείτε αυτο να γινεται για πολλες ώρες την ημέρα καθε μερα. Τι θα παθει ο οργανισμός μας;; Τι θα παθει το ανοσοποιητικό μας σύστημα;;; Θα μολυνθούν και θα καταρρεύσουν τα πνευμονία μας. Αυτο θελουν;;; Γιατι δεν βγαίνει καποιος γιατρός να μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ τις επιπτώσεις απο την μάσκα στον οργανισμό μας; αλλα μας λενε να την φοράμε χωρις καμια ενημέρωση;;; Προςωπικα φοβαμαι πιο πολυ την μάσκα παρα τον ιο, ο οποιος ναι μεν υπάρχει, αλλα σιγουρα οχι οπως μας τα λενε. Ας μας ενημερώσουν λοιπον τι να κανουμε, ιςως να κανω και λαθος με τα οσα πιςτευω, αλλα δεν νομιζω γιατι βασίζονται στην απλή, κοινή λογικη.

    22. Σιγά επαναστάτες τού facebook, lnstagram, twitter κ.α μήν σκίσετε κάνα καλσόν φακελωθείτε από μόνοι σας μοσχάρια δώστε αναφορά κάθε λεπτό πού είστε και τι κάνετε, τραβήξτε ωραία βιντεάκια να δούμε πώς πηδιόσαστε και δώστε και στά παιδιά και από ένα iphone να πάνε στο σχολείο έτσι γιά να συνεχιστεί το φακέλωμα.
      Πρός θεού όμως μήν τα αφήσετε να βάλουν μάσκες γιατί κυνδυνεύουν, εάν δέν είσασταν τόσο ηλίθιοι θα είσασταν γιά γέλια.

      1. @ ΧΤ13
        Αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός ελεύθερου πολίτη, να δημοσιοποιεί οικειοθελώς ό,τι αρέσκεται από την ιδιωτική του ζωή … Αναφαίρετο, επίσης, δικαίωμά του να προσφέρει στο παιδί του ό,τι κρίνει ο ίδιος ότι του είναι απαραίτητο … Κανενός φούστη, όμως, δεν είναι δικαίωμα να επιβάλει στον ελεύθερο πολίτη να κινείται, να ζει, να εκφράζεται, να αναπνέει, να ταξιδεύει, να εκκλησιάζεται, να αγκαλιάζεται, να φιλιέται, να πηδιέται ό,πως ο ίδιος επιθυμεί, με την ρητή προϋπόθεση ότι δεν βλάπτει, δεν προσβάλλει, δεν θίγει τον συνάνθρωπό του …
        Στην προκειμένη περίπτωση, η χρήση μάσκας, η οποία (σύμφωνα με τους ειδικούς στον τομέα της υγείας) εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για την υγεία -κυρίως- των μικρών παιδιών, είναι αναφαίρετο δικαίωμα των συνετών γονέων που έχουν την γονική μέριμνα και επιμέλειά τους, να αρνηθούν την συμμόρφωση με νόμους που στερούν την ελευθερία της βούλησής τους και θέτουν την υγεία των παιδιών τους σε κίνδυνο …
        Πού είναι το παράδοξο ;
        Με ποιά λογική ένας τρίτος αποκτά το δικαίωμα να χαρακτηρίσει έναν γονέα ως “ηλίθιο” ή “για γέλια” σχετικά με το αποκλειστικό δικαίωμα και την υποχρέωσή του στην φροντίδα και την ευθύνη για την προάσπιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας του παιδιού του ;
        Ας ασχοληθεί ο καθένας γονέας με το δικό του παιδί και ας σεβαστεί την επιλογή του καθενός άλλου γονέως, χωρίς χαρακτηρισμούς, προσβολές και υποδείξεις …
        Εξ άλλου, ο εχέφρων γονέας θα συμβουλευτεί τον γιατρό που ο ίδιος εμπιστεύεται για το παιδί του … δεν θα πεισθεί από πληρωμένους “τηλεαστέρες” για να αποφασίσει πώς θα προστατεύσει το παιδί του …

    23. Γιατι φοβούνται τοσο πολύ μια αντίθετη άποψη ? Σωστή ή λάθος , δεν με ενδιαφέρει αλλα αυτό που γίνεται τελευταία έχει καταντήσει επικίνδυνο. Υπάρχει ή όχι ελευθερία λόγου σε αυτό το τριτοκοσμικό κρατίδιο ???

      1. Αν από αυτή την «ελευθερία» κινδυνεύουν ζωές ; Αν υπογράψετε εσείς ότι δεν κινδυνεύει κανείς και πληρώσετε τα έξοδα νοσηλείας ή κηδείας -κούφια η ώα- το συζητάμε. Αλλο η ελευθερία και άλλο η ασυδοσία

        1. Εσείς υπογράφετε ότι δεν κινδυνεύει η υγεία του 4χρονου παιδιού μου από την χρήση μάσκας, στο νηπιαγωγείο του, επί 5 συνεχείς ώρες ; Περιττό να σας ρωτήσω εάν αναλάβετε τα έξοδα σε περίπτωση -ο μη γένοιτο- σοβαρής επίπτωσης στην υγεία του ή στην ζωή του … διότι τότε -μα τον Θεό- δεν θα αξιώσω έξοδα, αποζημιώσεις ή ποινικές τιμωρίες … θα στείλω τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους του κακού, στον άλλο κόσμο, με συνοπτικές διαδικασίες … ΤΕΛΟΣ
          Παρεμπιπτόντως, από την δική μου ελευθερία, δεν κινδυνεύει κάποιου άλλου η ζωή ή η υγεία … Αντιθέτως, από την στέρηση της δικής μου ελευθερίας και την αδιαμαρτύρητη αποδοχή, εκ μέρους μου, της υποχρεωτικής μασκομανίας / μασκοπληξίας, κινδυνεύει η δική μου ζωή και η δική μου υγεία …
          Και μία απορία, στην οποία ουδείς μέχρι σήμερα, μου έδωσε πειστική απάντηση :
          Ποιόν κίνδυνο διατρέχει αυτός που φοράει μάσκα από αυτόν που δεν φοράει μάσκα ; Δεν είναι προστατευμένος με την μάσκα του ; Γιατί προσπαθεί λυσσαλέα να επιβάλει και σε εμένα την χρήση της ;

    24. Αντιδράσεις ζυγίζουν για αυτά που θα ακολουθήσουν αργότερα και σιγά σιγά..
      Μην αγχώνεστε γιατί θα μας τα σερβίρουν χωρίς να το καταλάβουμε.

    25. ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ, ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ.
      ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΜΜΕΣΗ ΠΛΗΝ ΣΑΦΗ.
      ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.
      ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ “ΚΑΛΑ” ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ.
      ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΟΛΑ ΗΤΑΝ “ΚΑΛΑ” ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.

      ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    26. Αν ενημέρωση, εννοούμε την κάθε αρλούμπα που βγάζει ο καθένας στα facebook, είμαστε για κλωτσιές!!! Tα facebook ΔEN ενημερώνουν, ΠAPAMOPΦΩNOYN! ΠOΛY KAΛA EKANE H ΠOΛITEIA KAI KATEBAΣE TETOIEΣ HΛIΘIEΣ ANAPTHΣEIΣ, ΠOY ΘETOYN ΣE AMEΣO KINΔYNO TH ΔHMOΣIA YΓEIA!!! Γιά τα περί ασφαλους χρήσης των μασκών (ανακοινώθηκε ΔΩΡΕΑΝ διάθεση για μαθητες), από όσα.μπορώ να καταλάβω, η επιστημονική κοινότητα είναι μοιρασμένη! ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΟΣΟ YΨHΛO APIΘMO KAΘHMEPINA NEΩN KPOYΣMTΩN, Δ E N ΠPEΠEI NA ANOIΞOYN!!!! EΛEOΣ!!!! Άλλη μιά επικινδυνη γκάφα της κυβέρνησης, τη στιγμή που ΑΚΟΜΑ έχει ΑΝΟΙΧΤΑ τα σύνορα και καθυστέρησε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ να λάβει ΣΟΒΑΡΑ μέτρα σε Μύκονο, Χαλκιδική, κλπ!!! Aς χρησιμοποιήσουμε την κοινή μας λογική… ΕΙΝΑΙ EΠIKINΔYNO NA ANOIΞOYN TΩPA TA ΣXOΛEIA MAΣ!!! Oι μάσκες είναι ΑΚΡΩΣ απαραίτητες γιά προστασία από τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού. ΤΑ ΛΟΙΠΑ είναι λόγια να αγαπιόμαστε, από βλακώδεις και επικινδυνες πολιτικες αποφάσεις, μέχρι βλακώδεις και επικίνδυνες αντιδράσεις από μπαρουφολογίες τύπου facebook… μην υιοθετείτε άκριτα ότι χαζομάρα γράφει ο καθένας εκεί μέσα! ΞEXNATE τους ΑΝΕΛ; ΞΕΧΝΑΤΕ τους ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ;;; Παγκόσμιο φαινόμενο… 5G και κορωνοϊός, εμβόλια και τσιπάκια, μάσκες και κεραίες 5G στο μεταλικό έλασμα… ΗΜΑΡΤΟΝ! Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και ρωτήστε ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι κανέναν ειδικό, μη χάφτετε αμασητες τέτοιες ηλιθιότητες! Όταν βέβαια, κάποιοι σπουδαγμενοι Αντωνιάδηδες, κάποιοι γνωστοι πολιτικοι Αντώναροι, κλπ, ασχολούνται με facebook, δεν τρέφω και πολλές ελπίδες να δω επιτέλους τον κόσμο να αξιολογεί ανάλογα τις πηγές πληροφόρησης του και να κρίνει ανάλογα… Αυτή είναι η κατάντια, ειδικά των νεαρότερων σε ηλικία ατόμων.

    27. πως κανουν ετσιι για μια μασκα!
      ημαρτον……. α ρε ελληνακο. χχααχχχ
      θελω να τους δω με το εμβολιο……………. κοκοκοοοοοο
      τελειωμενο εθνος.

      1. Πάλι περίοδο έχεις εσύ βρε τελειωμένε;
        2 κουταλιές τις σούπας χλωρινη μετά απο κάθε γεύμα και θα σου περάσει…

    28. Ο γουρλομάτης εκτελεί διαταγές από τά αφεντικά του.Μόνος του δέν αποφασιζει τίποτα.Είναι πιστό πιόνι τής Νέας
      Τάξης Πραγμάτων.Αυτοί τόν έκαναν πρωθυουργό καί τώρα αποδίδει.
      Γιάννης Λάκων

      1. πιονι……; επεειδη φορας μμια μασκα λιγεςς ωρες;……….. χαααααααχχχχααα
        ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΤΗ ΕΛΛΗΝΑΑΑΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΩΩΣΕΙΣΣ…..ΤΗ ΠΛΑΣΗ….
        ΕΛΕΟΣ…. 5000 ΧΧΡΟΝΙΑ ΘΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΠΟΛΟΥ….

    29. Να βάλουν οι ίδιοι μάσκα μάσκα και να πάθουν ασφυξία για να γλιτώσουμε επιτέλους από αυτή τη γάγγραινα.
      Ποιο παιδί θα αντέξει με μία μάσκα 5 ώρες στο σχολείο; Είστε σοβαροί;;;;

    30. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΚΟΥ-ΛΙΝ-ΜΑΣΟΝ ,ΦΟΒΟΣ ,ΤΡΟΜΟΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ,ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ,ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ,ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ Κ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΙΝΑ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Κ ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΘΩΣ Κ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΕ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ,ΕΜΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?

    31. το facebook θα σε φαει ηλιθιε λαε , αν δεν οργανωθειτε εκτος των ηλιθιων ”κοινωνικων” μεσων δεν προκειται να πετυχετε τιποτα απολυτως , απλα τους δινετε την υπογραφη σας να σας παρακολουθουν.

    32. ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ Κ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ,ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΕΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ,ΜΙΑ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ?

    33. Λεφτά για μεγάλους περιπάτους όσο η οικονομία βουλιάζει, συμπολίτες πνίγονται και ανεργία πού ξεπερνά τις εποχές των μνημονίων.. φίμωση χειρότερη και από χουντικά καθεστώτα και πληρωμένα ΜΜΕ πού μόνο άνθρωποι με iq σαλιγκαριού δεν αντιλαμβάνονται..

    34. Ρε ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ουτε η ΧΟΥΝΤΑ δεν τα εκανε αυτά ρε. ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!
      Φιμωνουν την ενημερωση. Σκοτωνουν οποιον λεει την Αλήθεια. Τον Στεφανο Χιο γιατι πηγαν να τον σκοτωσουν?
      Γιατι λεει αληθειες.

      το ιδιο πανε να κανουν και με τα παιδια μας. Να τους φορεσουν μασκα ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ για το καθαρο μονοξειδιο του ανθρακα που θα αναπνεουν μεσα από τη μασκα ολη την ημερα. Αδιαφορώντας για τα καρδιολογικα προβλήματα που θα αναπτυξουν χωρις επαρκη οξυγονωση. Αδιαφορώντας για τις αρυθμιες που δημιουργει η μασκα και την αυξημενη πιθανοτητα για κολπικη μαρμαρυγή.
      Τοσες χιλιαδες γιατροι το λένε ότι η μασκα ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ.

      ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
      ΜΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ή ΤΣΙΠΡΑ. Ειναι πιονια της νεας ταξης πραγματων.

      Μποϋκοτάρετε ΑΝΤ1. Το κολωκάναλο σημερα χλευαζε του γονεις που δεν θελουν να φορεσουν μασκα τα παιδια τους.

      1. Aς υποθέσουμε ότι τα πραγματα είναι έτσι όπως τα γραφεις αγαπητέ. Αν η χρήση μάσκας (από ανθρώπους που δεν έχουν ήδη αναπνευστικά προβλήματα) προκαλεί όλα αυτά που λες, τότε πολλοί θα αποκτησουν προβλήματα υγείας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα πολιτικό κόστος, αλλά και οικονομικό κόστος που συνεπάγονται τα νοσήλεια, φάρμακα κλπ και το οποίο καλείται να διαχειριστεί η κυβέρνηση. Επομένως, προκύπτει το λογικό ερωτημα ποιό θα είναι το όφελος της κυβερνησης από μια κίνηση που σύμφωνα με όσα προανέφερα (και στηρίζονται στην επέκταση του δικού σου συλλογισμού) θα έχει καταστροφικά αποτελεσματα για την ίδια. Δεν υπαρχει λογική.Πρέπει να μου πεις κάτι απτό. Απτό δεν είναι η ΝΤΠ που είναι μια αφηρημένη έννοια που δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει αυτό.

        1. Φίλε μου η κυβέρνηση δρα εν σύγχυση. Έχεις την εντύπωση οτι εχουν σχέδιο? Γιούρια είναι. Ή έχεις την εντύπωση ότι μετά τα πρώτα δεκάδες κρούσματα αναπνευστικών ή καρδιολογικών προβλημάτων στα σχολεία θα παραδεχτούν ότι ” ήταν λάθος η μάσκα”. Φυσικά και δεν υα το παραδεχτούν γιατί μετά θα έχουν άμεσα ποινικές ευθύνες.

          Ο ΣΥΡΙΖΑ στο Μάτι άφησε να καεί μια πόλη ολόκληρη με 100+ νεκρούς. Είδες εσύ κανέναν τους να πάει φυλακή ή έστω να πει ” ναι κάναμε λάθος?” Φυσικά και όχι. Πολιτικαντηδες είναι όλοι τους. Παράσιτα της κοινωνίας. Δεν τους νοιάζει για εσένα ή εμένα. Γιατί σε καμία σοβαρή ευρωπαϊκή χώρα (Ολλανδία, Σουηδία, κλπ) δεν επιβάλλουν μάσκες στα σχολεία? Μόνο οι δικοί μας επειδή είναι κατσαπλιαδες βλαχοδημαρχοι.

          1. Φίλε μου η Ιταλία έχει παραγγείλει 11.000.000 μάσκες για μαθητές κ εκπαιδευτικούς καθώς κ μονοθέσια θρανία.υποχρεωτικη χρήση μάσκας για ηλικίες άνω των 6 ετών.η Ισπανία κ η Γαλλία επίσης για μαθητές άνω των 22 ετών.στη Γερμανία για μαθητές άνω των 15 με εξαίρεση το κρατίδιο Βεστφαλίας Ρηνανίας που είναι το πολυπληθηστερο στο οποίο επιβάλλεται χρήση μάσκας από μαθητές 6 χρόνους.στη Σκωτία δεν επιβάλλεται κανένα προστατευτικό μέσο κ οι δάσκαλοι αντιδρούν γιατί φοβούνται.υπαρχουν ασφαλώς κ κράτη που δεν επιβάλλουν χρήση μάσκας π.χ. Δανία που κάθε μιάμιση ώρα επιβάλλεται η πλύση χεριών κ κάνουν μάθημα σε τάξεις των δέκα.αν είχαμε πολλές αίθουσες κ ευρύχωρες διδασκαλίας μπορεί κ εμείς να είχαμε λάβει τέτοια μέτρα.ουτε βέβαια μπορούμε να έχουμε κυλιόμενο ωράριο πρωί απόγευμα ώστε να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών αφενός λόγω της αντίδρασης των εκπαιδευτικών αφετέρου γιατί τα παιδιά των εργαζομένων γονέων δεν θα μπορούσαν το πρωί να μέναν μόνα σπίτι.

    Comments are closed.