ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ – Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΕ ΔΥΟ C-130 ΣΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ – ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_-Zelensky

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκάλεσε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του Υπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου. Τι αποφασίστηκε εκεί; Αυτό που περιμέναμε: Την αποστολή αμυντικού εξοπλισμού στην Ουκρανία με δύο C-130.

    Ο Κούλης μάς βάζει στο στόμα του λύκου, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ουκρανίας, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που του έδωσαν το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση, αποστέλλει εντός της ημέρας, αμυντικό υλικό με δυο C-130 τα οποία θα αναχωρήσουν για την Πολωνία.

    Επίσης εντός της ημέρας θα αποσταλεί ανθρωπιστική βοήθεια την οποία θα συνοδεύσει ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

    Η ανακοίνωση:

    «Με απόφασή του, η Ελλάδα ανταποκρινόμενη στο αίτημα της Ουκρανίας, σε συνεννόηση με τους συμμάχους της στο ΝΑΤΟ, τους εταίρους της στην Ε.Ε. και δείχνοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη της στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό, αποστέλλει εντός της ημέρας, αμυντικό υλικό με 2 C-130 τα οποία θα αναχωρήσουν για την Πολωνία».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    71 Σχόλια

    1. Και καλα η ανθρωπιστικη βοηθεια, αλλα και οπλα ρε ξευτιλισμενοι;;;;;; Σας περισευουν;;;;;;; Ολοι οι γειτονες γυρω απο την χωρα θελουν να μας κατασπαραξουν και σεις στελνετε οπλα στους Ουκρανους, τα οποια σε τελευταια αναλυση θα πανε στον..γαμο του Καραγκιοζη, διοτι αργα η γρηγορα θα τελευωσει με ηττα των Ουκρανων!!!!!! Ανευθυνοι πολιτικαντηδες πανε να μπλεξουν την χωρα σε περιπετειες, μαριονετες των ξενων!!!!!! Δεν βλεπουν τον Τουρκο τι εξυπνα το ..παζει το βιολι!!!!!!! Να μας δειξουν και τις αποδειξεις , οτι οι ομογενεις σκοτωθηκαν απο Ρωσικα πυρα και οχι απο τους Ναζιστες του ταγματος του Αζοφ!!!!!!!

    2. ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ. Ο τίτλος του άρθρου τα λέει όλα.

    3. Ο Μοατσα Ντι Βενέτσια γνήσιο τέκνο του BENI SELON δηλ. Βενιζέλος σε συνεργασία με τον Σημιτη- Αβουρη, τον Τσέλη Τσίπρα από Βουλγαρελ, τον Σαμαρά το γένος Μπενάκη και Πηνελόπη Δ, τον Παπανδρέου το γένος Τσαντ και Μινέικο, τον Καραμαν Αλή συνηδοιπόροι τους ο Ραγκούσης, Ασημακοπούλου, Διαμαντοπούλου, Δαμανάκη και συγνώμη αν ξεχνώ μερικούς, σας και τον Τουρκογλου τον Σαββατιανό που άμα βλέπουν Έλληνα βγάζουν σπυράκια, και με την αμέριστη βοήθεια των Νεοελλήνων δημοσίων υπαλλήλων και μη έχουν κατακρεουργησει οτιδήποτε Ελληνικό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο με τελευταίο θύμα το πανάρχαιο Ελληνικό στοιχείο στην Κριμαία και ανατολική Ουκρανία, ερωτώ;;; Τελικά ο Πούτιν ποιους υπερασπίζει και προστατευει??? Και σε ποιους στελνει βοήθεια ο Χρυσός γουρλοματης???

    4. Κύριε πρωθυπουργέ, δεν μπορώ να πάω στην Ουκρανία για να βοηθήσω γιατί έχει κοβιντ και εφοβουμαι.

    5. Μας κυβερνα μια διεστραμμενη λουγκρα

    6. βλαδιμηρε σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ ριξε την πιο ΜΕΓΑΛΗ πυρηνικη βομβα που εχεις στην ελλαδα …
      ετσι κ αλλιως ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ και να ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ …
      ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ
      ντρεπονται οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

      1. Βλαδίμηρε σε παρακαλώ μπορείς να σώσεις την Ελλάδα και τους Έλληνες χριστιανους..να κάνεις μια βόλτα στους τριακόσιους ένα δεν θα βρεις καμία αντίσταση. .όλοιαυτοι οι δηλοί αστρατευτοι οι ανέκαθεν προδοτες και απόγονοι των προδοτών ( εθναρχων) κουνιστων ανώμαλων άθεων σκουλίκιων και των φιλιπινεζων που τους υπηρετούν πρέπει να τους δώσεις στους Έλληνες να πληρώσουν όλοι μαζι με τα μουλικά τους εδώ με καλό ανασκο λωπισμο.προς Θεού μην κάνεις λάθος και μας φύγουν για τας Γαλλίας όπως πάντα οι προδότες πρόγονοι τους..μπορείς αξίζει για τους Έλληνες όσοι έχουμε μείνει.

    7. ΕΛΑ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ ΚΑΤΩ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    8. Επιτέλους!!! Η σωστότερη πολιτική απόφαση στην πρόσφατη ιστορία της χώρας, που θα την εκτοξεύσει στο διεθνές στερέωμα!!!

    9. Ο/Η Η ΑΑΔΕ τραμπουκίζει και εκβιάζει τον ελληνικό λαό λέει:

      Ο νατοικός χουντοκούλης έβαλε την ΑΑΔΕ να μοιράζει πρόστιμα στους άνω των 60 ετών και έδωσε εντολή να κάνει πλειστηριασμούς και κατασχέσεις στις περιουσίες του ελληνικού λαού!!!
      Με εντολές του νατοικού χουντοκούλη Η ΑΑΔΕ τραμπουκίζει και εκβιάζει τον φτωχοποιημένο ελληνικό λαό.

    10. ΚΟΥΛΗ και λοιποί προδότες ετοιμαστείτε να στολίσετε τα δέντρα της Αθήνας πολύ σύντομα.
      Θα έχετε την ίδια τύχη με τον Θανασάκη Κλάρα τον οπισθογεμή.

    11. ΒΡΩΜΟΚΟΥΛΑ μια κοτσιλια κ ενα ποντικοκουραδο εισαι μπροστα στο ΠΟΥΤΙΝ ..μωρη σαλεμενη που μας μπλεκεις..το κωλο σου θα τον εχεις καλυμενο οταν ερθει η ωρα οπου φυγει-φυγει θα εισαι..αλλοιμονο απο εμας,,εμβολολαγνε κ προστιμολαγνε ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΝΩΜΑΛΕ ΨΥΧΑΚΙΑ ..ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ στο δοξα πατρις,,υπαρχει κανεις?? για να ψοφησει το συντομοτερο !!!

    12. ό Έλληνας οπλίτης δίνει όρκο ότι θα υπερασπιστεί τα ιερά σύνορα της πατρίδας μας, όχι τα σύνορα της Ουκρανίας!! Σταγόνα Ελληνικό αίμα δεν περισσεύει για συμφέροντα ξένων λαμόγιων. Έλληνες, για τα παιδιά μας πρόκειται, μην τα εγκαταλείπετε στο έλεος ενός τρελού Γερμανοτσολιά! Και αν είναι μάγκας ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ, να δει αν θέλουμε εμείς οι Έλληνες πολίτες να σκοτωθούμε για τις τσέπες άλλων.

    13. Αυτο ειναι εγκληματικο και ισοδυναμει με de facto εχθρικη πραξη εναντιον της Ρωσσιας.
      Μητσοτακη θελατε ζωαδια,αν αυριο ο Πουτιν τα παρει στο κρανιο και βομβαρδισει τις αμερικανικες βασεις π.χ. στην Αλεξανδρουπολη η δωσει οπλα στους τουρκους για να εισβαλλουν και να καταλαβουν τα νησια μας,ολοι εσεις,ζωαδια που ψηφισατε αυτο το καθαρμα θα ειστε αμεσα υπευθυνοι.
      Δεν εχουμε καμμια δουλεια να εμπλακουμε σε πολεμο αλλων κρατων και πολυ περισσοτερο να στειλουμε και οπλα,αυτο σημαινει οτι αυτοματως γινομαστε εχθροι της Ρωσσιας και δεν θα μας βοηθησει κανεις αν αυριο εχουμε π.χ. χτυπημα απο την τουρκια.
      Ολοι εσεις που ψηφισατε αυτο το βλαμμενο υποκειμενο το 19 ειστε εντελως ηλιθιοι και αμεσα υπευθυνοι για τις οποιες συνεπειες υπαρξουν σε βαρος μας εξαιτιας αυτου του βλαμμενου που ψηφισατε !

    14. Kαι η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι φασιστόμουτρα του κερατά: βγήκε ο Α. Λομβέρδος στο OPEN και είπε ότι “όταν μιλάμε για τον Πούτιν πρέπει να λέμε ο δικτάτορας Πούτιν”. Να σημειώσουμε ότι το φασιστοειδές αυτό μαζί με τον Ανδρουλάκη υποστήριξαν την υγειονομική δικτατορία που επέβαλε με τους εμβολιασμούς ο Μητσοτάκης. Ναζιστες που παρουσιάζονται σαν δημακράτες είναι. Χειρότεροι από τους ναζιστές είναι οι κρυπτοναζιστές.

    15. 2 C-130 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΠΟΥ? ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ? Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ S-500 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ

    16. ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣΣ!!!
      ΧΑΧ

    17. Κυρίες και κύριοι, τα πράγματα δεν είναι απλώς σοβαρά, αλλά έχουν πάει σε άλλη σφαίρα λογικής. Δυστυχώς τα βάλαμε ευθέως εναντίων της Ρωσίας και αυτό που μας περιμένει είναι πολύ άσχημες εξελίξεις στην καλύτερη έως όλεθρος στην χειρότερη. Και θα πάω κατευθείαν στον όλεθρο γιατί προς τα εκεί οδεύουμε. Αν για τον παραμικρό λόγο αισθανθεί η Ρωσία και ο Πουτιν προσωπικά ότι κινδυνεύει από βάσεις στην Ελλάδα, που μεταξύ μας κινδυνεύει, πολύ απλα θα εξαπολύσει δύο τρεις βόμβες προς Αλεξανδρούπολη κυρίως και θα μας κάνει κάρβουνο. Δεν διστάσει ούτε στιγμή. Να είστε απολύτως σίγουροι για αυτό που σας γράφω.

    18. Θα παίρνετε 500 ευρώ, δεν θα μπορείτε να πληρώνετε για ρεύμα, θα μείνετε όλοι άνεργοι, θα πέφτετε σαν τα κοτόπουλα από την πείνα, θα κλαίτε στα ραδιόφωνα που δεν έχετε λεφτά και σας κόβουν το ρεύμα, θα βλέπετε τα παιδιά σας να φεύγουν στο εξωτερικό, τα χωριά σας θα ερημώνουν, οι εισβολείς ισλαμιστες θα πηδανε τις γυναίκες και τις κόρες σας, και σεις στον καναπέ με πρωθυπουργό έναν διεστραμμένο ψυχανωμαλο που ζει μέσα στα πλούτη και στην χλιδή να βγαίνει στα κανάλια να σας βρίζει βλαμμένους και να σας δουλεύει ο Άδωνις με την τιμή των αγγουριων. Είσαστε ξεφτίλες, ανέχεστε ακόμη έναν προδότη που βάζει τον Μοσιαλο να βρίζει την Παναγιά και μετά όλοι μαζί με την ΠτΔ να γελάνε στο προεδρικό. Έτσι, ο Μητσοτάκης σας γ@μαει, σας παίρνει τα λεφτά και τα σπίτια και σεις προσκυνάτε. Έχετε πρωθυπουργό έναν τύπο που έμενε στο ίδιο σπίτι με τον καταδικασμενο παιδεραστή Γεωργιάδη. Αυτοί είσαστε. Έτσι έτσι, ο μητσοτακης σας γ@μαει και σεις τον προσκυνάτε. Ζώα.

    19. Λίγα ειν τα ψωμιά μας.
      Περιμένουμε τη “Μεγάλη Αφήγηση” γιατί μας έσπασε τ’ αρχιδια η “Μεγάλη Επανεκκίνηση”.

    20. «Η Κύπρος κείται μακράν» μας έλεγαν οι νεοδημοκράτες.

    21. Όταν θα καταλυθούν ολες οι κυβερνήσεις τι θα κάνετε;;;

      1. Όταν αυτές οι μαλακίες προσποίησης στο γήπεδο αντικατασταθούν με τα σωστά τότε τα ξαναλέμε

    22. ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!
      ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ!!!
      Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ!!!!
      ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!!!
      ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!!!!

    23. Δεν υπάρχει λέμε ο τύπος είναι “φέυγα” τελείως.

    24. Η κυβέρνηση ανήκει στη δύση. Αυτό είναι κάτι που το λέει συνεχώς. Πήγαν οι Ρώσοι να ρίξουν μια κυβέρνηση-μαριονέτα της δύσης και άμεσα όλα τα προτεκτοράτα τρέχουν να την υπερασπιστούν.

    25. εχε υπ οψιν σου μητσοτακη οτι ετσι και μας μπλεξεις , το ελικοπτερο που θα σε φυγαδευσει θα σε βαλουμε να το φας.

    26. ΚΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΤΟΥ!!ΣΙΧΑΜΑ ΚΟΥΛΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!

    27. ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΛΕΠΕ ΝΑΠΟΛΕΩΝ, ΧΙΤΛΕΡ.

      ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟ 1922.

      Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΦΤΑΙΓΕ Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, Ο ΔΕΔΔΗΕ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΑΔΕΨΕΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ, Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ.

    28. Συγνωμη εγω ειμαι απο τους πρωτους που βριζουνε τον Κουλη αλλα η Ελλαδα απο ληξεως β παγκοσμιου πολεμου εχει υπογεγραμμενα συμφωνα αμυντικης συνεργασιας με τους δυτικους “φιλους” μας. Δηλαδη τα αναιρουμε και περιμενουμε το Ρωσο πουναι με το Τουρκο να μας υπερασπιστει? Μακαρι γιατι υποστηριζω Βλαδιμηρο!

    29. Ουτε στην Κινα δεν υπαρχει ανταλλακτικο. Ο τυπος ειναι…. γεια σας κι αντιο σας.

    30. Τι κάνετε ρε δούλοι του χρηματος?Όταν έρθει η ώρα δε θα δείξουμε έλεός. Προδότες

    31. Οταν τους στρατιωτικους τους διαταζουν τετοια ”ΠΑΡΤΑΛΙΑ” αυτο συμβαινει , παλιοαδερφες στρατηγοι και υποστρατηγοι , λουγκρες απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο στον στρατο και ο καψιμιτζης λουγκρα ειναι.

    32. Εντολές εκτελεί ο Χρυσός, ένας ψυχανωμαλος βλακας είναι, τον ταΐζουν έχουν βίντεο με τις ανωμαλιες του το κρατάνε και τον κάνουν ότι θέλουν. Έμενε λέει στο ίδιο σπίτι με τον καταδικασμενο για παιδεραστία Γεωργιάδη επί 6 μήνες αλλά δεν ήξερε τίποτα! Ο Γεωργιάδης έφερνε παιδάκια στο σπίτι αλλά ο Μητσοτάκης ήταν στο διπλανό δωμάτιο και κοιμότανε!! Ελάτε τώρα.

    33. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…….” ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ”…. ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…!!!!

    34. Στέφανε γιατι δεν γραφεις ενα αρθρο και να ρωτας γιατι η διεθνης κοινοτητα και η ΕΕ δεν εκανε τιποτα (κυρωσεις,κτλ) οταν η Τουρκια κατελαβε την Κυπρο? Οχι μονον αυτο αλλα συνεχισαν να εξοπλιζουν την Τουρκια και να επενδυουν σε αυτη και να θελουν να την βαλουν στην ΕΕ. Να χαιρονται μέλη του ΝΑΤΟ σαν την ΤΟυρκια. Γιατι η Ελλάδα τωρα δεν ξεμπροστιαζει ολους αυτους τους υποκριτες που θελουν τους λαους να κοιμουνται και να ξεχνουν την ιστορια? Αναριθμητες τετοιες περιπτωσεις παγκοσμια.Τραβα και ενα τιτλο του αρθρου στα Αγγλικα να το μαθουνε παντου.

    35. Ο ΑΘΛΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    36. Ο νατοϊκός Μητσοτάκης και η νατοϊκή κυβέρνηση ΝΔ που είναι τσιράκια της ΝΠΤ πρέπει να πέσουν!!!!
      Να διαλύσουν και τα νατοϊκά πολιτικά κόμματα που είναι τσιράκια της ΝΤΠ!!!

    37. Το ανδρείκελο ο προσκυνημένους γερμανοτσολιας ξεφτιλιζει για μια ακόμη φορά την Ελλάδα….Τα χειρότερα έρχονται για την χώρα μας δυστυχώς.

    38. Μίλησε … η Φωνή τής Αμερικής κι έτρεξαν ΑΜΕΣΩΣ να στείλουν όπλα … !!!
      Βλέπουν το δέντρο, αλλά δεν βλέπουν το δάσος …
      Ναί, είμαστε στην Ε.Ε. ανήκουμε στο ΝΑΤΟ αλλά ΔΕΝ χαλάμε σχέσεις με την Ρωσία, δεν γίνεται εχθρός !!!
      Αυτό έπρεπε να απαντήσουν, αλλά ποιός να τολμήσει να το πεί αυτό ;;; !!!
      Τό αύριο θα είναι χειρότερο γιά την Ελλάδα …
      Κρίμα …

    39. δεν εστειλε στη λιβυη, δεν εστειλε στη συρια, δεν εστειλε στην αρμενια, αλλα στελνει στην ζαπλουτη σαουδικη αραβια και τους ναζι του κιεβου

    40. Όπλα στέλνει εναντίον των Ρώσων τώρα αν θα τα χρησιμοποιήσουν για άμυνα η επίθεση εξαρτάται από τους ουκρανούς

      όπλα είναι και σκοτώνουν Ρώσος.

    41. Παιδιά το θέμα είναι σοβαρό ο άνθρωπος είναι ψυχανομαλος με ποιο δικαίωμα στέλνει στρατιωτικό εξοπλισμό…θα μας σβήσουν έρχεται η σειρά μας η Ρωσία μπορεί να βάλει άνετα την Τουρκία να μας χτυπήσει θα καεί το πελεκουδι πρέπει να βγούμε και να φωνάξουμε…γαμω τους δυτικοδουλους εβραιομασονους που έχουμε μπλέξει όσα χρόνια είναι στην κυβέρνηση μας έχει ρημάξει και εμείς καθόμαστε και ξύνουμε τα @@@@@ μας λες και είμαστε υπνοτισμενει

    42. Μπασταρδο εθνος….
      Ντροπη των πραγματικων Ελληνων ηρωων….
      Σερφαρετε στο ιντερνετ ζωα….
      Ευχομαι να μην μεινει πετρα επανω στην πετρα σε αυτο το μπ@@ρδελλοκρατιδιο (γιατι Ελλαδα και Ελληνες δεν υπαρχουν)του νοτου…

    43. Η ιστορία θα τον γράψει με μαύρα γράμματα κουλής ο υποστηρικτής τον Ναζί στην Ουκρανία.
      Καλά ένα σύμβουλο με λογική δεν έχει κοντά του.

    44. Εκλογές τώρα ξεσηκωθετε θα μπλέξουμε άσχημα δεν το καταλαβαίνετε ?
      Μην αφήσετε το γουρλοματη εκλογές τωρα

    45. Ο νατοικός γερμανόδουλος αμερικανόδουλος νεοταξίτης χουντοκούλης είναι πρόωρα τελειωμένος από τον Πούτιν!!!!

    46. BE PATIENT!!
      Μόλις με το καλό τελειώσει ο πόλεμος Η ΓΑΔΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
      ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

    47. ΚΛΑΙΩ!!!!!σαν σκηνή από επιθεώρηση είναι τα δυο τους

    48. τι να περιμενατε απο τον γιο του δοσιλογου το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει

    49. ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΟ.

      ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤ’ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΗΠΑ, ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΤΛ) ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ, ΧΩΘΗΚΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΥΝΑΜΗ….

      ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

    50. Μας οδηγεί σε ένα νέο ’22. Οι Τούρκοι με ρωσικά όπλα μας διώξανε από τα αρχαιοτάτων χρόνων εδάφη μας. Εκτός από γη και ύδωρ που έδωσε ο κεμάλ στην Ρωσία μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είχε συμμετάσχει στον πόλεμο της Κριμαίας με εντολές Βενιζέλου. Ναι του ιδιου Βενιζέλου που μαζί με τα παράλια της μικράς Ασίας που είχαμε χάσει, την είδε χουβαρντάς και έδωσε και την Θράκη. Όσο για της μεγάλες δυνάμεις της εποχής είδαμε πόσο στήριξαν τους πρώην συμμάχους τους στην Κριμαία.

    51. Κλειδώσετε και φιμωστε αυτό το αμερικανακι το ΚΟΥΛΟπαιδο θα μας καταστρέψει αυτό!!!!!

    52. Μακάρι ρε Κυριάκο να θυμώσεις τον Πούτιν……και να ασχοληθεί προσωπικά με την Ελλάδα……μακάρι θεέ μου….και να γίνουμε η νέα Κριμαία της Ρωσίας……μακάρι ,ετσι και αλλιώς σαν χώρα είμαστε τελειωμένοι χωρίς μέλλον κλπ…..μακάρι θεέ μου….

    53. Αφού δέχονται οι πιλότοι να τα σηκώσουν, αυτός ό,τι θέλει στέλνει. Ακόμα και βαζελίνη… Αλλά πότε είχε αξιοπρέπεια η ηγεσία; Αφού περιμένουν στην σειρά τα συρίτια για μια θεσούλα αρχηγού.
      Γι αυτό παραιτήθηκε προ ολίγων ημερών φαίνεται ο ναυαρχούκος.

    54. να στειλει τους πακιστανούς που έχουμε στην Ελλάδα, κανείς δεν θα τον κατηγορούσε….

    55. Τέλειος ο χαρακτηρισμός…η μία χούντα στηρίζει την άλλη…
      Τόσα δεινά έχουμε περάσει τα δυόμιση χρόνια αυταρχικής διακυβέρνησης, δεν θέλουμε και άλλα. Δεν ψηφίσαμε ούτε έχετε εξουσιοδότηση από τον ελληνικό λαό να τον οδηγήσετε σε πόλεμο. Τώρα η δικαιολογία του στυλ “έχουμε πανδημία” τι έγινε, την ξεχάσατε; Τόσο εύκολα και για ψύλλου πήδημα την ξεστομιζατε για να εξουσιαζετε ελεύθερα τους πάντες. Ψεύτες και υποκριτές

    56. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ;;;;
      ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ . ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ;;;

      1. Ποιο κοινοβούλιο; 20% πήρε η ΝΔ επί του συνόλου των ψηφοφόρων και έχει πάνω από το 50% των βουλευτών. Και βέβαια με υποσχέσεις για άλλες πολιτικές,όχι για αυτά που κάνει (θα έφτιαχνε δήθεν το δημόσιο κλπ)

    57. Βγείτε στους δρόμους ρε μ@λακες, ο αληταρας αφήνει την Ελλάδα χωρίς οπλισμο για να δώσει διαπιστευτηρια στους νεοταξιτες. Η Ελλάς υπο κατοχή. Εάν δεχτούμε επίθεση από την Ρωσία ποιος θα φταίει τώρα? Οι Ρώσοι ή ο Μητσοτάκης? Η Τουρκία θα επιτεθεί και ο Γερμανοσπορος θα έχει στείλει τα όπλα στους ναζι της εε και της Ουκρανίας!!! Τι έκανες ρε αλήτη προδότη???!!??? Με ποιο δικαίωμα μπλέκεις την Ελλάδα στον πόλεμο ρε γιε του τερυ χρυσού?

    58. Ο βλαμμένος που ψηφίσατε ζώα…..Καμαρωστε το…Καμαρωστε το ανώμαλο και εκτός πραγματικότητας πρωθυπουργό σας ..Και μη ξεχάσετε να μπολιαστήτε.. Βούρλα όρθια….Δεν μου αξίζει σαν Έλληνας αυτό που εσείς θέλετε παλιοτομαρα δεξιοί δημόσιοι υπάλληλοι βολεμενοι….. Κάνατε τη χώρα μπουρδέλο με εισητηριο διαρκείας..

    59. Τι ακριβώς αμυντικό υλικό είναι αυτό????
      Προδοτες στρατιώτικοι που είναι ο όρκος που έχετε δώσει για υπακοή στο Σύνταγμα και πίστη στην πατρίδα?

    60. Το κατάλαβες υποταγμένε εμβολιολάγνε Έλληνα Ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ για το τι θα πάθεις με το να συνεχίζεις να κοιμάσαι όρθιος και να μην αντιδράς καθόλου στην χούντα που ΕΣΥ άφησες να καταλάβει την χώρα σου με μοναδικό σκοπό να σε αφανίσει;;;

    61. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΟΗΕ , ΤΟ ΝΑΤΟ , Η ΕΕ ;;;
      ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ;;;

      ΜΠΛΕΞΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    62. Να μην ξεχασουν να κανουν PCR Test στα Όπλα τα αποβρασματα!!!!

    Comments are closed.