ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΩΤΣΟΥΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ – ΤΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ” MARDER ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ – ΓΥΜΝΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    marder5

    Το Βερολίνο ανακοίνωσε ότι έφρασαν επί ουκρανικού εδάφους τα άρματα μάχης Leopard 2 και τα ΤΟΜΑ Marder, τα οποία ήταν προγραμματισμένο να παραλάβει ο ΕΣ στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δυνάμεων του Κιέβου.

    Ο αριθμός των αρμάτων μάχης είναι αυξημένος σε σχέση με τις αρχικές ανακοινώσεις καθώς το γερμανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε την αποστολή 18 αρμάτων αντί των 14 που είχε ανακοινωθεί.

    Ακόμη έγινε γνωστό ότι αφίχθησαν και 40 ΡΟΜΑ  Marder τα οποία ήταν να έρθουν στην Ελλάδα, αλλά τελικά κατέληξαν στην Ουκρανία!

    Πιο συγκεκριμένα η Γερμανία είχε συμφωνήσει με την Ελλάδα την παραχώρηση 40 ΤΟΜΑ Marder 1A3 έναντι της αντίστοιχης παραχώρησης στην Ουκρανία ισάριθμων ΤΟΜΑ BMP-1.

    Τελικά οι Γερμανοί προτίμησαν την απευθείας παραχώρηση Marder και όχι BMP-1 στην Ουκρανία, ζητώντας από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να συμφωνήσει στην παραχώρηση των Marder που θα Επερνέ κανονικά η Ελλάδα.

    Έτσι ο ΕΣ έχει μείνει με 13 οχήματα και τα υπόλοιπα κατέληξαν στα χέρια του Ζελένσκι.

    Πηγή των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας, που κλήθηκε να σχολιάσει σχετική πληροφορία του Spiegel, επιβεβαίωσε πως τα 18 άρματα μάχης Leopard 2 που είχε δεσμευτεί να παραχωρήσει η Γερμανία για να στηρίξει την Ουκρανία στον πόλεμο που της «κήρυξε» η Ρωσία έφτασαν στη χώρα αυτή.

    Η Γερμανία συμφώνησε τον Ιανουάριο να δώσει αυτά τα άρματα, που θεωρούνται από τα καλύτερα στο οπλοστάσιο των δυτικών χωρών.

    Ο γερμανικός στρατός εκπαίδευε τα ουκρανικά πληρώματα που θα χειρίζονται τα Marder επί πολλές εβδομάδες, σε στρατόπεδα στο Μίνστερ και το Μπέργκεν, στη βόρεια Γερμανία.

    Εκτός από τα γερμανικά Leopard, έχουν ήδη φτάσει στην Ουκρανία και τρία που δώρισε στο Κίεβο η Πορτογαλία, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Στα νησια εστειλαν Μ1117…τα οποια φυσικα…δεν ειναι ΤΟΜΑ!
      Εμεις στειλαμε 40 ΤΟΜΑ BMP1 και πηραμε 20 Marder.
      Τα υπολοιπα 20 που ειναι;
      Τωρα θα παρουν και 70 αμφιβια aav7 προς 280.000.000€ τα οποια ειναι επικινδυνα για το προσωπικο (εχουν πνιγει 9 αμερικανοι πεζοναυτες) και δεν τα σηκωνουν οι καταπελτες των αρματαγωγων μας γιατι ειναι τεραστια…ενω με αυτα τα χρηματα θα δωσουν μπορουμε ανετα να αναβαθμισουμε το πυροβολικο μας!
      Οσοι ειναι λιγο γνωστες…καταλαβαινουν!

    2. Ο ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΟ-ΚΟΥΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, ΚΟΨΤΕ ΤΟΥ ΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Ζ@ΒΟ-ΑΛΕΞΟ-ΦΟΥΣΤΡ@

    3. ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΚΛΩΣΗ…..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΩ ΓΑΛΟΝΑΤΑ ΚΥΦΗΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΠΟΥΛΗΜΑΙΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΑΛΑΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ…. ΜΕ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ…..

    4. Αυτό το ήξερε ο δολοφόνος. Όλα συννενοημένα από πριν.

    5. …με ελληνικά όπλα σκοτώνουν ρώσους. Τι λέτε να μας ετοιμάζουν τώρα οι Ρώσοι; Ευχετήρια κάρτα;
      ρωτήστε τους και θα σας πούν: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

    6. Και γιατί να μην τα δώσουν σάμπως αυτοί αν γίνει η στραβή θα πάνε ξεβράκωτοι να πολεμήσουν ? ή μήπως δεν τα χρειαζόμαστε πραγματικά διότι έχουν μυστικά συμφωνήσει το μοίρασμα του Αιγαίου και δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα ?

    7. Το 86 %,της σεξουαλικης κακοποίησης των παιδιών στο διαδίκτυο εντοπίστηκε στην Ευρώπη είναι πολλή μεγάλο το ποσοστό για να λεγόμαστε άνθρωποι περάσαμε και τα ζώα υποτίθεται είμαστε νοήμων με σηνηδηση

    8. οι ραγιάδες ακόμα πιστεύουν στον κοροϊδοιό-πορδοϊό και στην ψευτοδημία, φοράνε μάσκες, τρίβονται με τοξικά απολυμαντικά κλπ….

    9. Ποιο άχρηστοι και από τον Τσίπρα……..
      ΠΙΟΝΙΑ….
      Μαύρο στα ΠΙΟΝΙΑ…..

    10. Θα διαδοσω τώρα στους τσιγγάνος ότι παρηγγηλαν ιδικο σκύλο που ανιχνεύει το χαλκό κλπ θα χεστουν πάλι

    11. Τι αρματα μαχης και πρασινα αλογα! Εδω μιλαμε για δορυφορους και κουμπια με Ποσειδωνες, “ειρηνικη” μοιρασια του Αιγαιου με τους καρντασηδες γειτονες, αγκαλιτσες και φιλακια! Οι Γερμανοι κανουνε αυτα που τους υπαγορευουνε τ αφεντικα τους οι αμερικλανοι! Αλλα αλλα ο ξενοδοχος Βλαδιμηρος δεν μιλησε ακομα!

    12. Που λες είχα κατέβει κάτω για δουλειές ο τσιγγάνος μάγκα τον πήρε το μάτι μου είναι χεσμενος τρομοκρατιμενος δεν εμπιστευετε την πιάτσα περνει πληροφορίες εδώ εκεί κλπ γαμησε σε τα δεν ξέρει τη του γίνετε έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους ξέρεις ότι ποιο άσχημο να πιάνεις και να φοβασε και να μην εμπιστευεσε το να μην εμπιστευεσε είναι καλό αλλά έχουν τρελαθεί πλέον ανήκουν ρε και στην παλαιά φυλή φτου να χαθούμε δεν του έχει περάσει ακόμη

    13. Κάνανε την αποστρατικοποίηση των νησιών που ζήταγε ο φίλος τους ο ερντογάν με τις ευλογίες όλου του ανθελληνικού τόξου. Τι δεν καταλαβαίνετε; Αν αυτό δεν είναι προδοσία, τότε τι είναι;

    14. Που λες είχα κατέβει κάτω για δουλειές ο τσιγγάνος μάγκα τον πήρε το μάτι μου είναι χεσμενος τρομοκρατιμενος δεν εμπιστευετε την πιάτσα περνει πληροφορίες εδώ εκεί κλπ γαμησε σε τα δεν ξέρει τη του γίνετε έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους

    15. ΟΛΟΨΥΧΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ

    Comments are closed.