ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ ΟΙ “ΕΤΑΙΡΟΙ”! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ – “ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ” Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Κοινοποίηση:
    European Commission in Brussels

    Σε δηλώσεις υπέρ της Άγκυρας και των τουρκόφιλων της Τρίπολης προχώρησε η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία απορρίπτει την πρωτοβουλία του Καϊρου για τη Λιβύη, αφού θεωρεί πως δεν υποστηρίζει αρκετά την κυβέρνηση-μαριονέτα της Τρίπολης.

    Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΕ δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου

    «Ζητήσαμε επανειλημμένα την άμεση κατάπαυση του πυρός στη Λιβύη. Αυτή είναι μια μόνιμη θέση … Υπάρχει μόνο πολιτική λύση που δεν υπάρχουν στρατιωτικές λύσεις.

    Όσον αφορά την αιγυπτιακή πρωτοβουλία, μπορώ να δηλώσω τα εξής: κάθε πρωτοβουλία, η οποία αντιστοιχεί στην εκτέλεση η διαδικασία των Ηνωμένων Εθνών για την εγκαθίδρυση της ειρήνης και της σταθερότητας στη Λιβύη, είναι θετική, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική στην λύση που περιλαμβάνει όλα τα μέρη που επιτεύχθηκε στη διάσκεψη του Βερολίνου και επιβεβαιώθηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗE».

    Η Αιγυπτιακή πρόταση υποστηρίζει την απόσυρση των μισθοφόρων και των ένοπλων ομάδων από τη Λιβύη και την ίση εκπροσώπηση όλων των περιοχών της Λιβύης στον προεδρικό συμβούλιο που τώρα βρίσκεται υπό την ομηρία της Τρίπολης. Επίσης καλεί σε ενοποίηση των θεσμών.

    Ήδη τα τουρκικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν για την στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία ουσιαστικά δεν αναγνωρίζει ως ισότιμο συνομιλητή τον Χ.Χαφτάρ και θέλει πάση θυσία την διατήρηση των τουρκόφιλων ως κυρίαρχο μέρος της κυβέρνησης, αφού κάποια μέλη της (Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία) έχουν υπογράψει μαζί τους «συμφέρουσες» πετρελαικές συμφωνίες.

    Με λίγα λόγια η Ευρωπαϊκή Ένωση απορρίπτει την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων από τη Λιβύη και τον αφοπλισμό των Τούρκων ισλαμιστών!

    Την ίδια ακριβώς δηλαδή θέση που έχει η Τουρκία και η κυβέρνηση-μαριονέτα της Τρίπολης, οι οποίες επίσης ε΄χουν απορρίψει το σχέδιο του Καΐρου για πολιτική λύση..

    Άραγε η Αθήνα συμφωνεί με τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ή όπως με τις δηλώσεις του Γενς Στόλτενμπεργκ θα υποστηρίζει πως δεν μεταφράστηκαν σωστά:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ανεβάστε ένα άρθρο για τις ακριβείς σχέσεις γερμανίας, ιταλίας, ισπανίας με τους σκατότουρκους! Διευκρινίστε τη μέχρι τώρα σχετικά “φιλελληνική” στάση του Μπορέλ σε συνδυασμό με τις τρέχουσες παπαριές του τσουτσεκιού εκπροσώπου στάνο…

    2. Πιοι εταιροι ρε ηλιθιοι?η ΕΕ?
      Ρε ζωα οι δηθεν εταιροι ειναι οι εχθροι μας.
      Ο ερντογαν ειναι ευκολη υποθεση.
      Το προβλημα ειναι το σιωνιστικο κατασκευασμα και ο ταφος μας που λεγεται ΕΕ.

    3. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ , ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΣΕΙΣ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ &
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ , ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΕ , ΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ, ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ , ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    4. Ρε σεις περιμένατε ποτέ από τους “εταίρους” να πάνε κόντρα στον Ερντογάν; Εκεί που δηλαδή έχουν επενδύσει όλα τους τα εργοστάσια αυτοκινήτων ηλεκτρικών συσκευών κλπ; Θα ενδιαφερόντουσαν για την Ελλάδα που την κυβερνάνε μαλάκες που ψηφίζει ένας μαλακισμένος λαός; Θα ενδιαφέρονταν για την Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων και όχι για την τουρκία των 80; Εμάς μας θέλουν μόνο για να μαντρώνουμε τους λαθραίους να μη πηγαίνουν στην Ευρώπη. Εάν δεν υπήρχαν οι λαθραίοι θα μας είχαν πετάξει από την ΕΕ από το 2010…. Και εσείς μαλάκες μου να ψηφίζετε Κούληδες να σας σώσουν την τσέπη και τα πατριωτικά σας αισθήματα και ιδεώδη…. Ο πιο γελοίος λαός στο σύμπαν έχουν καταντήσει οι Έλληνες. Ψηφίστε ρε μαλάκες Κασιδιάρη να τους γαμήσει όλους.

    5. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΣΥΜΜΑΧΟΙ” ΜΑΣ.
      ΕΛΛΗΜΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ??
      ΕΛΛΗΝΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ??

    6. Ηχηρή καρπαζιά στο σβέρκο μας απο Βρυξέλλες…αποκήρυξαν το τελεσίγραφο του Καΐρου για κατάπαυση του πυρός και στηρίζουν (εμμέσως πλην σαφώς) Σαρατζ-Ερτογαν….Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΕ Πίτερ Στάνο, σήμερα σε συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε για τη χθεσινή διακήρυξη του Αλ-Σίσι, με την οποία συμφωνούν η Ρωσία, τα ΗΑΕ ενώ τοποθετήθηκαν θετικά και οι ΗΠΑ, δήλωσε ότι “δεν αντικατoπτρίζει την πραγματικότητα διότι αποκλείει (ως μη νόμιμη) την ψευδο-κυβερνηση Σαρατζ που προσκλήθηκε στην διάσκεψη του Βερολίνου….”!!!!!!
      ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ??????????????????????

    7. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΑΤΑΡΟ-ΜΟΓΓΟΛΟ-ΟΥΙΓΟΥΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ (ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ) ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΕ,ΝΑΤΟ,ΗΠΑ,ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ. ΣΤΕΓΑΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΟΡΑ,ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΡΟΔΟ ΚΩ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ,ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΤΥΦΕΚΙΩΝ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΦΡΕΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ,ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΕΡΒΙΑ, ΑΡΜΕΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ.ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΟΖ, ΕΠΕΚΤΑΣΗ 12 ΜΙΛΙΩΝ. ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΖΑΜΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΕΒΡΟ,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΗΠΩΝ …ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ….

    8. Ποιος τη γ@μ@ει την Αθήνα!
      Πρόκειται να ρωτήσει κανείς τη
      γνώμη της?

    9. Πεδίο δόξης λαμπρό για βέτο της Ελλάδα σε προσεχή σύνοδο κορυφής, δεν μας λυπούνται, ας τους φοβίζουμε λίγο, καλό θα ειναι για εμάς.

    10. Η ΕΕ καί η καγκελάριος τής Γερμανίας Αγγελα Μέρκελ καί ο γραμματέας τού ΝΑΤΟ Γιένς Στόλτενμπεργκ είναι φανατικοί φιλότουρκοι καί εχθροί τής Ελλάδας.Τό έχουν αποδείξει όχι μία καί δύο φορές.Ειναι αποδεδειγμένοι εχθροί τής χώρας μας όμως τά ανίκανα καθίκια Τσίπρας καί Κούλης ο γουρλομάτης μέ απύθμενη δουλοπρέπεια τούς προσκυνούν καί τούς γλύφουν τούς κώλους τους.Τόσο μεγάλη προδοσία από εθνομηδενιστές δέν έχει γίνει
      σέ καμία χώρα τού κόσμου.
      Γιάννης Λάκων

    11. Ο Ελληνας παντοτε κυβερναται εκτος εξαιρεσεων απο προσκυνυμενους και απατριδες.Το κομμα το Κασιδιαρη θα το εκλεξουν την επομενη φορα? πεσ μας Στεφανε που το παει ο ΚοοοοΥΥΥλλληης?

    12. Ναι καλά, εσάς θα ακούσει ο Αμπντέλ Φατάχ νομίζετε.Τον έχει διαβάσει τον Ερντογάν και θα του κόψει το βήχα μια και καλή.
      Ποιος θα ήθελε έναν σαν τον Ερντογάν να τον έχει γείτονα; Κανένας.
      Η Αίγυπτος έχει ανώτερη στρατιωτική ισχύ από την τουρκια.
      Αλοιφη να σας κάνει όλους υποχθόνια όντα.
      Όσο για τον Κυριάκο θα σου πω εγώ τι απάντηση θα πάρει από τη Μέρκελ για εμπλοκή.
      Ναιν ναιν Κυριάκος.Χαλασεις εσύ δουλειες δικές μου. Ερντογάν φίλος μου πολύ καλός, κάνει δώρα πολλά σε εμένα.Ναιν, ναιν.
      Τούρκος καλός μόνο νεκρός.

    13. Και το λίγο μιτσοτάκι έχει αφήσει τον πολύ λίγο δένδια να αφήνει τα εθνικά συμφέροντα έρμαια των ανθελλήνων τουρκόφιλων γερμανών……
      Από τις εκλογές…. Κασιδιάρης ρυθμιστής……

    14. GREXIT,ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΜΩΝ,ΔΑΣΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ-ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ,ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΛΑΘΡΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΤΩΡΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    15. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!! Η ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΛΕΓΕ,ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ “ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ” ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΤΙΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ!!!!!!!!!!

    16. Μην ανησυχειτε αδελφια θα τους σωσει και αυτους το ξανθο γενος απο τον βορρα .

    17. ΕΕ και ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ= εγκληματικες συμμοριες; τωρα το καταλαβαν οτι θε μας την εφερναν τοσα χρονια αυτο κανουν δεν το πηρανε χαμπαρι οι εκαστοτε δικοι μας??????? εκτος και αν ειναι και αυτοι στην οργανωση τους ξεχασα και το ΝΑΤΟ αλλα μπουμπουκια απο εκει

    18. Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων των Χαμαίτυπων,Χαμούρηδων Ψευδοπολιτικών κ της Αντεθνικότητας(όχι προδοσίας γιατί τα τελευταία ΕΚΑΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν υφίστανται στην Ελλάδα προδοτικές παρά ΜΟΝΟΝ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑ,κυβερνήσεις που δεν σκοτίζονται εάν θα προδώσουν ή θα καταστρέψουν μία ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ…)ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΙΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ Κ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΑ(όσες κ άν κομμένα κ ραμμένα στα μέτρα των ΑΡΝΗΤΩΝ Κ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Κ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ))ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ(ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΟ)ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΑΔΩΝ(ΕΕ);;;….

    19. ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΟΦΟΡΟΥΣ! ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ!!ρε!!τι θελουμε με αυτους!!ΓΑΜΩ!!ΤΗ ΚΑΛΩΣΗΝΗ ΜΟΥ!!!

    Comments are closed.