ΜΑΦΙΑ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ! Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ- ΛΑΒΡΑΝΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ! ΑΝΗΨΙΟΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ: ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΒΓΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ! «ΔΙΕΤΑΞΕ 3 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΦΕΡΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΤΟΥΣ». YΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ – ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ, ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

    Κοινοποίηση:
    Teaser_27-10-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «ΔΙΕΤΑΞΕ 3 ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΦΕΡΕ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΤΟΥΣ». YΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ. Η ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ- ΛΑΒΡΑΝΟΥ, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ. ΑΝΗΨΙΟΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ: Ήθελε να «ξεβγάλει» ακόμα και τον σωματοφύλακα του παππού του, Μανούσο Γρυλλάκη για «παλιές διαφορές». Να σκοτώσει τον μπάτσο εραστή της μάνας του και τον δικηγόρο της Ένεργκα, Γιώργο Αντωνόπουλο. Ξανανοίγουμε έναν- έναν όλους τους φακέλους αφού η Δικαιοσύνη κοιμάται

    1.indd

    Διαβάστε ακόμα: Οι τεχνικές της μπούκας και της κλοπής στα σπίτια μας

    Ο θάνατος του Ιωάννη Μεταξά και τα ερωτηματικά που έμειναν αναπάντητα

    Ασθενείς περιμένουν δύο χρόνια για εγχείρηση καρδιάς – Κλειστά τα χειρουργεία!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. ενω η δικαιοσύνη ασχολείται με την παραγγελιά … σχετικά με το … ποια κομματα θα ειναι στην βουλη

    2. Ολα αυτα θα ειχαν πρακτικη αξια,αν υπηρχε στην δηθεν χωρα ( πιο κατω κι απο Μπανανια) Δικαιοσυνη που να ασχοληθει ,οπως με τις δολοφονιες δημοσιογραφων,του γιου του κ. Νινου κλπ. Η δηθεν Δικαιοσυνη της υποΜπανανιας ειναι ολοκληρωτικα καθοδηγουμενη και διεφθαρμενη. Δουλικα του ξενοδοχου της Πρεσβειας, τιποτε αλλο,ανδρεικελα της εσχατης υποσταθμης ειναι. Δεν ςχιυν το ηθικο δικαιωμα να κρινιυν κανεναν,αφου οι ιδιοι δεν κρινονται απο κανεναν,εκτος απο τιυς εαυτους τους.Να μας δειξουν πρωτα τα περιουσιακα τους στοιχεια, στη διαδρομη τους,να δουμε αν δικαιολογουνται απο τους μισθους τους. Η αισχροτερη καστα του νεοελληνικου κρατους ειναι τα ανδρεικελα αυτα.

    3. Πολυ ωραία έτσι να μάθει ο κόσμος το τι ΑλητοΜαφία υπάρχει στο προσκήνιο.

    Comments are closed.