ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΕΛΙΚΑ Ο “ΚΟΡΟΔΑΪΟΣ”! ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΕ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΗΣ PFIZER Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ. Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    2863573

    Μεγάλη μπίζνα τελικά ο κορωνοϊός για τον κ.Τσιοδρα και το συνάφι του…Τα ποσά ζαλίζουν…

    Μέσα σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση που ζήσαμε και ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια με αντίκτυπο στην εργασία, στα έξοδα και στις βασικές ελευθερίες, ορισμένοι βρέθηκαν να εισπράττουν αστρονομικά κέρδη.

    84.555.00€ χορηγίες από PFIZER πήρε πάλι ο Τσιόδρας και ο…..Πλέυρης τον έκανε Πρόεδρο της Επιτροπής
    Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας.

    Δείτε αναλυτικά το παρακάτω βίντεο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Στους γιατρούς να τα φάει, αυτός και όλο του το σόι.Κακο ψ@φο στον λιγδοφανελα.Δεν αγαπάνε τους ανθρώπους γιατί είναι κομπλεξικοι…άσπρα χερούλια,ποδαρουλια,Γιαλιά,απλυσια ισχνοι.Το ξέρουν,ποτέ δεν ήταν άντρες, ρωμαλέοι.ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ!! Δεν αγαπάνε ούτε τα άντερα τους

    2. Ο Αλλος ο ανεπανάληπτος ΧΑΡΔΑΤΕΤΟΙΟΣ τής Επιτροπής πού μάς κουνούσε τό δάκτυλο στήν τηλεόραση λέγοντας…Νά τό ξεχάσουν όσοι νομίζουν οτι θά κυκλοφορούν χωρίς μάσκες ” λέει τά ίδια ώς Υφυπουργός Αμύνης απειλώντας τούς Τούρκους …”Να τό ξεχάσετε άν νομίζετε ότι θά πετάτε πάνω απο τά μησια μας ” !

    3. Ο φανελολεκές ο τσόδρας….. Έτσι πλουτίζουν κάτι τέτοιοι ξεφτίλες βρωμίλοι.Παντελώνιασε τη μάνα του και τον πάτερα του με τα ψέματα….

    4. Και οι υγιειονομικοι ……πεινάνε ακομα Ελλάς στο μεγαλειο

    5. Από αυτά παίρνει και ο υπουργός. Η σιγανοπαπαδιά που ειναι και δεξιός ψάλτης είναι μεγάλο μουτρο.

    6. Τί να κλ@σουν 85 ψωροχιλιάρικα μπροστά στα 15 μύρια που τσέπωσε το άλλο ακαταδίωκτο λαμόγιο ο μαγιορκίνης π.χ.;;; Αστειότητες…

    7. Αν ο Κινεζοιος είναι τελικά κοροϊδία και δεν υπάρχει τότε γιατί η Ρωσία και ο κοντός πρώην Καγκεμπιτης (που μας λιβανιζετε ολη μέρα). Έφτιαξαν και αυτοί εμβόλιο και μάλιστα το διαφημίζουν ως το πιο αποτελεσματικό! Εκτός και αν η Ρωσία ανήκει και αυτή στην δήθεν ΝΤΠ και δεν το ξέρουμε.

      1. Η Ρωσία ανήκει στην Παλαιά Τάξη Πραγμάτων ή Μαύρη Αδελφότητα. Εάν ήθελες να ρωτήσεις κάτι, να έβαζες ένα πιο νορμάλ ψευδώνυμο. Σε συμπάθησα όμως, επειδή δεν γνωρίζεις…Εν ολίγοις…Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα μας δουλεύουν και μας έχουν υπόδουλους, χρόνια τώρα. Όχι, για πολύ ακόμη…

    8. Καλά ξηγιουνται οι Τέκτονες από μέσα βρώμικα φανελάκια κ απλυσια και απ’ έξω γραβάτα κουστούμι.

    9. ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΣ ΤΟ ΛΑΜΌΓΙΟ. ΚΡΊΜΑ ΣΤΟΥΣ
      ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ.

    10. Αυτή ήταν πάντα η δεξιά του Κυρίου. Μπίζνες, ρουσφέτια, εξυπηρέτηση των λίγων, σκάνδαλα και κατά τα άλλα πατρίς θρησκεία οικογένεια. Βόθρος και όποιος μιλάει είναι αναρχικός, αριστερός και φυσικά μη πατριώτης.

    11. Μα τι λετε τωρα? Και λιγα λετε! Ουτε ν αναψει κερακι στην εκκλησια δεν τον φτανουνε! Οι αλλοι της….. επιστημονικης επιτροπης οι φουκαραδες, οι….ακαταδιωκτοι? Τα διπλωματα τους εκει που ξερουνε γιατι οι χαμενες ψυχες εκδικουνται! Γκε γκε?

    Comments are closed.